ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 2

• 125 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Според и Ферхунде и Фикрет имат потенциал да са щастливи, макар и по различен начин, тъй като  и представата им за щастие е различна, както и ценностните им системи. Но не е важно само да имаш възпитание и потенциал, а дали  и как ще ги използваш, за да постигнеш щастието си. А това зависими само от самия човек.
Аз докато пишех, се оказа, че вече имаме нова тема. Отговорът ми е на последния пост от предишната тема - коя от двете има по-добро възпитание и потенциал да бъде щастлива.

# 736
# 737
Самите дубльори Л не казват със сигурност.
Ето и сайта на сериала (в портала на KANAL D)
http://www.kanald.com.tr/Dizi/Detail.aspx?diziId=17

Leyla ile Oğuz zorlu dönemeçte

Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Oğuz, haberi sevinçle karşıladığı halde, Leyla’yla birlikte zorlu bir dönemece girdiklerinin bilincine de varıyor.   Leyla’nın hamile olduğunu öğrenen Hayriye

Още повече, това е доста често срещано име. Много хора се казват така. В "Семеен сарай" главният герой също е Оуз. Както и да е.
Аз също го чувам името така Олуз,а и не съм го чувала друг път това име.Ти ако си туркиня и следиш всичките турски сериали,че ги знаеш и имената,това вече е друг въпрос

# 738
Филмът лично на мен много ми допада. Ферхунде определено ще създава проблеми на семейството. Дали наистина отношенията в Турция са такива каквито ни ги представят във филмите? За всичко да трябва да се допитваш до бащата и да се съобразяваш с него. 
Листопад определено е най-хубавия филм който съм гледала!Той е спо пъти по-хубав от Перла (на която незнам какво толко  ихаресаха) в която се разказваше само за лигавщините на мехмет и инджи!Знам само,че листопад занапред ще става още по-интересен той е много близо до реалния живот!Мелодията на сърцето ми беше любимия филм преди листопад но вече листопад е на първо място а мелодията на сърцето на второ!

Общи условия

Активация на акаунт