109 подаръка за Коледа от Италия

• 45 386
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • UK

Льоли, имам чувството,че не 2009 е такава, а влязохме в друга възраст, в която проблемите са доста различни от тези на около 20 години  Peace ,а се подсмихвахме като ни кажат,че в училище е най-весело  Confused

Сигурно е така. Вече като се замисля с какво умиление се сещам за някои неща от детството ми и от ученическите години...но няма как, всеки по реда си Simple Smile.

Във Варна днес времето е страхотно- лазурно синьо небе, студено, сняг и ослепително слънце. По-късно отивам да търся тава за мъфини, по препоръка на Маркрит  Hug, а след това да поздравя морето. Но пак ще се включвам, както винаги  Sunglasses.

# 46
Не ми е познато това момиче, не съм гледала нито един от филмите й, но прочетох статията от линка на Тсугуми и е наистина ужасно млада.
Какъв е този сериал Dirt, Лени? Какво показваха в него?

ФФР, весело и на теб! Simple Smile Wink  bouquet

# 47
И аз не съм гледала много филми с нея, но ми излъчваше голяма симпатия, някаква незащитеност. Снощи прерових, каквото и където можах, попаднах на много лоши коментари за мъжа й (в IMDB дори някакъв го обвиняваше, че му дължал 16 милиона долара), за мен лично много неизвестен сценарист. Обвиняват го, че се е оженил от интерес с нея, че едва ли не я е използвал. преди няколко месеца са я махнали от сериал (не помня заглавието), защото станало много трудно да се работи с нея (имаше и коментари, за това, което й давал мъжът й да взема). Много ми е мъчно за нея... В крайна сметка, какво се оказва, че индустрията, която печели космически суми, превръща тружениците си в някакви нещастни затворници, много от които не издържат.
Миналия месец се разстроих много от самоубийството на една корейска манекенка - Daul Kim. Блогът й беше отворен няколко дни след смъртта й и бях потресена от всичко, което прочетох там. От една страна, ставаме буквално свидетели на последните й минути (тя слага видео с песен с думите "Здравей, вечност!"), от друга - пише почти навсякъде, че няма живот, че е буквално робот с работата, която върши и че не издържа (впечатляващи бяха интелектуалните й интереси).
Не бих искала това да е цената на удоволствието, което получаваме от изкуството.
Лени, този сериал не съм го гледала, ще го потърся, стана ми любопитно.

# 48
Aни, Тсугуми, ето това е  Dirt :
http://www.imdb.com/title/tt0496275/
Не е на abc  Laughing , a na FX network.
Мисля, че имаше 2 сезона ( максимум), след което го спряха.
Накратко има 2 персонажа , редакторката на едно жълто списание и нейния (шизофренен) фотограф папарак, и двамата готови на всичко за да измъкнат dirt - мръсното, тайното, гадното от личния живот на звездите, а където могат и да го манипулират ( и създават), като всички покрай тези истории затъват ( морално, физически, психически), вкл. и самите те. До степен да дърпат конци (тя), да издига и сваля  звезди и т.н Някои от героите са прототипи на реални звезди.  
Светът им се състои от дрога, алкохол, дрога.. Изобщо не са подозирали в какво се забъркват, влизайки в този бранш, колко е изкривено всичко, как се предават едни-други с изнасяне на информация с/у 3 положителни реда за тях ... и т.н.  Изобщо един свят, който няма нищо общо с ред карпет.  Както и да е, или на американците или на Холивуд не му понесе и го спряха.

# 49
Не бих искала това да е цената на удоволствието, което получаваме от изкуството.
Tака е.
Но ми идва да цитирам една фраза на Коко Шанел (знаете тя самата колко противоречива и компрометирана за времето си личност е).
Та тя казва, че (цитирам по памет) "хората не се увличат по модата, а по личностите, които я създават".

# 50
Toзи сериал съм го хващала няколко пъти, обаче не можах да го възприема, най-вече защото съм свикнала да виждам Кортни Кокс в ролята на Моника в "Приятели". Колкото до тази актриса и аз като Barbabeau не я знам, попринцип не ги следя много техните отношения, обаче преди имаше по Фокс лайф едно предаване за живота на звездите и доста от тях са имали големи проблеми.

# 51
  • UK
Замислих се сега едно нещо и реших да питам първо вас вместо Гугъл. Някой ходил ли е в Швейцария? Понеже се сетих, че моят автобус, с който ще пътувам за Страсбург, е от Италия и минава през Швейцария, а те не са ЕС, а моят паспорт изтича няколко дни след това (на 11.01, а пътувам на 08.01)...не вярвам да е проблем, вие какво мислите?

# 52
Аз съм ходила, а и Ани май от там хляб купува  Grinning
Нямаш нужда от виза.

# 53
От Швейцария си купуваме хляба, така е. Joy
Льоли, за твой късмет, от тази година вече можеш да минеш с лична карта (българската), иначе преди червеният паспорт беше задължителен за нас.

# 54
  • UK
Супер, много ме радва това. Благодаря за инфото! Hug И аз прочетох, че от 01.06.09 сме само с лична карта на територията на Швейцария, да живее Европата!

# 55
Tук започна да вали сняг следобед и вече натрупа бая. Много се радвам, само дето мъжът ми още не се е прибрал от работа. Mr. Green

Сега е тъмно за снимки, но ето от миналата година:

езеро, сняг и мъгла

границата

рибари

# 56
  • UK
Изглежда нереално! И малко страшничко  Rolling Eyes. Аз пък днес танцувах туист на леда, толкова беше хлъзгаво!  Crazy

# 57
Здравейте моми4ета!

От сума ти време не съм писала тук - гледам, 4е много сте изписали, увели4ила се е бройката на "списващите"  Wink

Ние пътуваме за България на 26.12, и исках да ви пожелая весело посрещане на вси4ки празници - по-малко стрес и пове4е хубави мигове с любимите хора!  Hug

Надявам се догодина по-4ести4ко да се вклю4вам тук, ще ми бъде приятно.

Весели празници още веднъж на вси4ки!  baloni

# 58
  Бонжур Hug

След снежната одисея вчера  Crazy, днес сме само трима в офиса, ще затоворим по-рано- към 13,00 и от утре ще започнем предварително коледната ваканция. Wink

Снощи съм пътувала 4 часа от работата до къщи, влаковете бяха с огромно закъснение, а улиците тотално задръстени от сняг. Mr. Green
    Днес след обед се очаква отново да завали... Rolling Eyes

Отново пожелавам  весели празници и успешна нова година на всички! Hug   bouquet

# 59
  • UK
Аз чувам, че и някои магистрали са затворени....направо не вярвам, че това се случва в Италия (също и в Испания).Какви са прогнозите? Тук се топи снегът вече.

Общи условия

Активация на акаунт