109 подаръка за Коледа от Италия

• 45 418
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Аз познавам един възрастен човек, който се казва Джоната!
Това звучи като прякор на някой авер от квартала. Simple Smile Джоната, бе, не го ли знаеш? Laughing

Сетих се за една случка, която ми е разказвала баба ми. Тя е родом от Асеновград, където е имало гръцки квартал. Веднъж една бабичка имала нужда от вече не помня какво и й казали да търси Хрùстос в гръцката махала. Тя отишла и започнала да разпитва къде може да открие Христòс и услужливо й отговорили, че той умрял преди почти 2000 години.

# 721
  • UK
Еее; това е направо като виц!  Joy

# 722
Да,Гранде Фратело свърши и за жалост спечели Мауро!
Благодаря ви за инфото,момичета.

# 723
Не съм гледала Гранде Фрателло, но мъжът ми е в течение и каза, че хората обичали Мауро, защото бил глупав. Не ми стана ясно много какво имаше предвид. Само чух, снощи, че Мауро бил практикуващ католик, но повече не знам за него.

# 724
Не съм гледала Гранде Фрателло, но мъжът ми е в течение и каза, че хората обичали Мауро, защото бил глупав. Не ми стана ясно много какво имаше предвид.

Не мислех повече да пиша,но това ми се стори доста смешно...Глупав,глупав,ама спечели Гранде Кинта...  Joy

10 c's защо си мисля,че именно на теб дължа това да гледам ГФ? Струва ми се,че из темите спомена,че гледаш клипчета и това ме накара да се разтърся и да ги гледам в нета... А може би те бъркам с друга италианска мама,не знам...     bouquet

# 725
не знам, какви клипчета , не помня

# 726
Тралала, щастлив живот на вашата мила Мила! Да е здрава и през целия й житейски път да я съпровождат добрите феи  Hug

(Прочетох ви по диагонал, снощи много късно се върнахме след две седмици в Генуа. Честита Баба Марта със закъснение!)

# 727
Тралала, щастлив живот на вашата мила Мила! Да е здрава и през целия й житейски път да я съпровождат добрите феи  Hug

Благодаря!, много хубав фейски поздрав Simple Smile  

Да нямате предвид черния квадрат на Малевич? Simple Smile

Не, имаше точно такава картина в Музея на модерното изкуство в Кьолн, т.е. син кръг. Но за черния квадрат не знам нищо, ще трябва да видя в интернет при възможност.

# 728
аз забравих вчера да дойда да ви честитя празника...зло да ви забрави ooooh!

Честит ден на жената и от мен! много любов и здраве ви пожелавам,а останалото ще си го купите Mr. Green  bouquet

# 729
снощи много късно се върнахме след две седмици в Генуа.
Тъкмо днес бях започнала да се чудя къде изчезна. Simple Smile

tralala81, имаш ли възможност да ми дадеш някакъв линк или име на автор на този... кръг? Simple Smile Стана ми любопитно.

# 730
снощи много късно се върнахме след две седмици в Генуа.
Тъкмо днес бях започнала да се чудя къде изчезна. Simple Smile

"Хванах" значи мислите ти 'в крачка" Simple Smile

Благодаря!, много хубав фейски поздрав Simple Smile 

Ами, какво да правя, аз вярвам във феи, ангелчета и такива неща  Embarassed

# 731

Embarassed Лени, влязох.

# 732
Ами изпринадох се. баси.

# 733

Ами, какво да правя, аз вярвам във феи, ангелчета и такива неща  Embarassed

Гледай филма Феята на зъбките  Hug

# 734
  • UK
Здравейте! От сутринта съм почнала да кандидатствам за разни неща, последно си пратих сиви-то в IBM. Вчера на Паоло са му казали, че няма да му продължат договора след края на месеца, измислили са си тъпи извинения, че не можел да работи в екип, което е абсурдно, защото работата му не изисква никаква работа в екип. До преди две седмици му се молеха да преподпише, сигурно докато е бил в отпуск са намерили някой друг, както и да е. И без това работата не беше максимума, но ми стана кофти от начина, по който са се измъкнали и по който колежките му са говорели зад гърба му (той беше единствен мъж в офиса, и то най-младия). Аз сериозно след края на стажа се прибирам в България и ще си търся работа там. Засега в чужбина не се очертават никакви перспективи, а в София поне няма да плащам наем, може пък и по-добре да е. Не знам, чудя се аз ли нещо грешно правя, не се ориентирам добре ли, или просто периодът е такъв...Както и да е, да не ви развалям деня с оплаквания  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт