Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 458
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Universe
                          What Child Is This

Рождество

# 151
  • Tам през Атлантическия океан

Весело посрещане на едни от най-вълшебните дни вгодината  Hug

Здраве , щастие, късмет и любов  Hug

# 152
Мили Момичета, Весела Коледа,изпълнена с радост и щастие! Бъдете все така позитивни и зареждащи!   Hug
Връщам се да чета,че много неща на последък,и нямам време хич...но сега ще почивам цяла седмица..ох,какъв кеф,време за любимите неща..хора,книги,хоби...
За всичкио Вас..  bouquet

# 153
С най- топли чувства и благодарност  Heart Eyes!
 http://misli.hit.bg/blessed.html

# 154
И аз ви пожелавам вълшебни Коледни празници, да получите много подаръци и много сбъднати желания!!! Hug

И нека Новата 2010 Година бъде по-успешна и по-добра за всички нас във всяко едно отношение!!!  Hug

# 155
Момичета, благодаря на всички ви за прекрасните поздрави!  Hug Благодаря ви за това, че в търсенето си душата ми намери своите споделените мигове тук и с вас. Hug Благодаря ви за добрината да споделяте своите търсения и  радости на откриването .  lalalala Събрахме един голям общ грозд от мисли тук и той помага на всички ни! Благодаря ви, че съм една от вас, благодаря ви, че сте част от моя живот!    Grinning  bouquet Grinning  bouquet Grinning  bouquet

Желая ви поне по едно Коледно чудо да ви се сбъдва на всяка Коледа! santa2 txtloves Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Всъшност то се сбъдва, пожелавам на вас и на себе си да го видим!
   madnoel

Ше си позволя да ви попитам нещо предколедно. У дома от снощи настанаха някои аварии - битови- неприятнички са доста- в банята тече вода от фугите на места, което означава разбиване плочки в на нова баня  Wink.... Аз обаче не се трогвам много, от което ми е още по-хубаво, че е Коледа, но се питам  newsm78 къде сгазих кромидовите насаждения пак ?А преди около двадесетина дни загубих доста парички  и на това не се трогнах.   Имате ли идея в каква посока да търся прегрешението си? Сега ми хрумна, може би е случай за да се науча да приемам неприятностите спокойно- те така или иначе са си неприятности и ги има, поне да не им се тръшкам, че да ми е още по- кофти.  Thinking Знам ли? помагайте, като имате време.

Ето моят поздрав за вас !

http://vbox7.com/play:409cc8a7

# 156
  • София
Весела Коледа на всички!
Видях много интересни неща в темата ни (има по какво да се включа) и едни сладки красиви курабийки Simple Smile

Нямам време за писане, пътуваме. Вземам си 10 дена отпуска и дори ще си изключа телефона  Mr. Green ....... време за себе си  Grinning
После .... ако ми дойде музата .... може да седна да обобщя темата с неприемането и ..... как да се справим с него. После ще надграждаме над обобщеното .... ако искате.

Приятно изкарване на всички!  santa2
Кутията с лични съобщения ми е пълна .... няма вмере да я чистя, който иска - нека пише на мейла (той е видим).

# 157
Дарена, помисли дали не си отделила прекалено внимание в избора на плочките в банята, да си отдала много важност на ремонта. А в списъка с желяния да си си пожелала ремонт на апартамента? КАто се съсредоточиш, със сигурност ще получиш отговор. Ако не, помоли духовните си водачи или ангелите да ти покажат смисъла на  това, което ти се случва, за да го разбереш и  отработиш.

# 158
Дарена, за "загубата" на пари и друг път съм го споменавала - аз гледам на това като на даване на откуп на Събдата  Wink
Не се знае с тези пари, които си "загубила" от каква друга неприятност си се откупила. Слагам думата "загуба" умишлено в кавички, защото както знаем на духовно ниво загуба не съществува  Grinning
За битовите проблеми може би не трябва да търсим непрекъснато някаква съдбовност. Понякога тръбите просто се пукат или има течове, без това да е някакъв съдбовен знак  Wink
Все пак сме още в третото измерение с целия му битовизъм и некадърни майстори  Laughing

svetlina_8  Hug
Между другото, хич не ти е видим мейла  Wink

# 159
darena, в момента елементът (стихията) вода ти е в повече, затова избиват тръби (освен че може да са стари и е нормално да искат подмяна). Имайки предвид, че водата отговаря и за парите, и за емоциите (а случките ти са свързани и с това), всякакъв дисбаланс по отношение на нея води до това - недостиг или преливане. При всички случаи обаче е супер, че не ти пука, но все пак е добре да се изясни причината. Специално за парите, моето мнение е като на Миш - никога не знаем какво сме откупили по този начин и трябва да се радваме, защото Вселената ще ни го върне неколкократно.

Весела Коледа и Нова година на всички и нека отворим широко сърцата си за чудесата в нашия живот. Нека повярваме, че можем повече неща, отколкото си мислим. Пожелавам на всички много пътешествия по света, наслаждение и радост от живота, изобилие и спокойствие, мъдрост и светлина, любов и съвършенство.

# 160
Случи ми се нещо прекрасно и не мога да не го споделя с вас.
Току що получих колет с подаръци и коледни сладки от човек, с когото не се познаваме лично ,само от форума .
Толкова щастлива се почувствах, сякаш полетях ...
Вълшебството на Коледа ................. Wink

# 161
darena   спомням си пред години искахме да направим ремонт на банята но все отлагаха моите родители ,а днес ,а утре и така доста време . Догато точно на една  Коледа бяхме отишли при моята любима баба на гости  и когато се върнахме късно  вечерта  всички плочки в банята бяха паднали .Разбира се моите родители се бяха ядосали много че точно на този хубав празник ни се е случило такова нещо ,но разбира се аз тогава  им казах че понеже все не намират време ето че най-накрая е дошло времето за ремонта на банята . Joy

Винаги когато са ми се случвали някакви такива неща загуба на пари или нещо битов проблем винаги съм си казвала че е за добро и че ще получа нещо много по хубаво .

# 162
aleks, твоите сладки се върнаха при теб умножени  Hug

# 163
Весела Коледа и щастлива Нова година на всички!

С пожелание Новата година да е в пъти плодотворна от тази! Grinning

# 164
  • Universe
 Praynig Дано Господ чуе молбите и пожеланията Ви и на Бъдни вечер - ДА СБЪДНЕМ ЖИВОТА СИ !

Общи условия

Активация на акаунт