Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 468
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ти Whitewitch   честно да си призная отначало си мислех че си въобразявам и че всичко е една случайност ,но след като и ти сподели , значи не си въобразявам
А и да ти призная от няколко дена все хубави новини чувам е имаше и лоши но като цяло повечето са хубави .

А за тези  други знаци малко ме озадачи   newsm78 .Ще трябва да бъда по-внимателна  в четенето м/у редовете както се казва

# 406
Лени, честито ново любимо човече! Heart Eyes Много здраве и любов за мама, тате ,баба , дядо!  bouquet И добре дошъл на Димитър! Hug
Момичета, някои от вас имат ли силното усещане, че е все по- близко времето, когато ще се работи по групи из целия свят и на всички нива?То в епохата на Водолея това ни чака, но усещането е много интересно и приятно... Simple Smile

# 407
Лени честито и от мен! Желая здраве и късмет на малкия Димитър, да радва много цялото ви семейство.  Heart Eyes

# 408
Чудесен и усмихнат ден на всички.
http://www.youtube.com/watch?v=IH2Uh91B2GU&feature=related

# 409
  • морето, сините вълни...
Момичета, помогнете ми и със Вашата положителна енергия.

Днес моето малко слънчице става на 6г, а от снощи в навечерието на празника си ей така ( от нищото все едно) вдигна температура и досега е с 38,3. Малкия се бори засега успешно сам - със вълшебните сокчета от мед и лимон които му правя, но моля помогнете и Вие ако можете.

Благодаря че сте до мен.

# 410
Лени,да е жив и здрав малкия Димитър и всички вие около него.Много щастие и късмет ви пожелавам!!!
Крен/color],ще се справите,не унивай,усмихвайки се пред детето,мисля,че ще му влееш положителна енергия.
Аз също съм в някаква дупка и само четейки тук ми става по-добре,тази тема носи невероятен заряд.
Не спирам да виждам повтарящи се числа навсякъде,моля се всяка вечер,но явно не съм узряла да разчета знаците.Имах идея за една промяна,но нещата зациклиха и явно няма да дойде оттам.Не ми е ясно аз ли трябва да действам или да се оставя на Вселената,мисля,че второто...помагайте!

# 411
  • Добрич
Крен, много положителна енергия за детенцето ти. Надявам се състоянието му да се подобри и да прекарате един хубав рожден ден!

lina, следвай интуицията си. Тя сигурно ще ти подскаже най-добре.

# 412
Вела/color],интуицията ми казва едно,в действителността фактите сочат точно обратното и аз се обърках,но не съм спряла да се надявам,че това за което си мечтая един ден ще ми се случи.Оставила съм се на Вселената,защото от мислене ще се побъркам вече.Добре,че сте вие!

# 413
Лина, сама си го казала, че от мислене ще се побъркаш вече!
Понякога трябва да се оставим по течението и отговорите и знаците сами ще дойдат, когато сме в кондиция, спокойни и в хармония със самите себе си!
Крен, около рожденните дни е нормално да не сме точно в най-добрата си форма, ще се оправи малкия. Момичетата са ти дали добър съвет, дръж се детенцето все едно не е болничко. Имаш нашата положителна енергия! И не забравяй да помолиш ангелите да свалят температурата и да си изкарате хубаво празника! Hug

# 414
Милички, този път аз имам нужда от вашата любов и положителна енергия. Случва ми се нещо много лично, много хубаво и много важно за мен. Пратете ми топлинка и сила, за да реализирам мечтата си. Обещавам да ви разкажа.

# 415
  • Русе
Милички, този път аз имам нужда от вашата любов и положителна енергия. Случва ми се нещо много лично, много хубаво и много важно за мен. Пратете ми топлинка и сила, за да реализирам мечтата си. Обещавам да ви разкажа.
  Даваме всичко, да не забравиш да разкажеш  Hug

# 416
Обещавам най-тържествено, че ще ви разкажа със здравословна доза от подробностите  Embarassed Embarassed. Така се вълнувам!!!!

# 417
От сърце ти желая мечтата ти да се реализира!!!

# 418
Kren,изпращам положителна енергия на детето ти. Да си изкарате един чудесен и забавен рожден ден.
ЧРД на синчето ти nbirthday  ura

Триумфатор и за теб пращам енергия.

babydust7

# 419
  • В друго измерение
Крен, , и аз съм с вас, детенце ще се оправи светкавично  Hug
Триумфатор, , и за теб много подкрепа  Hug

Милички, така се радвам, че ви открих   bouquet
Вчера цял ден плаках, пак скандали, чудесии...
А пък днес - денят ми започна с чудни знаци за любов  bouquet Hug виждам лично съобщение от една от вас и в този момент усетих толкова топлина, приятни чувства, прилив на енергия... едно малко детенце дойде усмихнато да ме събуди сутринта, а пък в една от социалните мрежи в списъка с приятели откривам човек, когото не съм добавяла, не съм приемала покана, не знам как се е появил сред приятелите ми, но изненадата беше голяма, защото е особен човек в живота ми, от тези, с които няма нужда да се опознаваш с думи, просто чувстваш, че в сърцето си се познавате... бяхме си изгубили следите, а ето че се намираме  Heart Eyes
Снощи пък сънувах най-скъпия ми човек, който ме е измъквал от капаните на подобни настроения и ми е бил подкрепа...не знам как да си обясня съня, но ми говореше, нежно, мило, както винаги..а особеното е, че комуникацията ни по много причини е изключително рядка  newsm78  Питам се какво ли означава този сън?
Все още не мога да се ориентирам как да възприемам сънищата си  ooooh!
Ух, извинете ме, че изпадам в такива подробности  Embarassed Но някак на този етап само с вас мога да си споделя новия начин, по който виждам нещата в живота ми  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт