Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 504
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,относно прошката искам да попитам може ли да се дава и да се иска от починал човек?

# 631
Прошката всъщност е вътре в тебе. Всичко може. Освобождаването и на двамата може да настъпи всякога.

# 632
Благодаря,вчера започнах с прошка към себе си и Живота и се чувствам доста по-добре!

# 633
Маргало, много ми е познато състоянието, в което си.

При мен обикновено е симптом, че отказвам да науча някакъв урок, съпротивлявам се. Но всичко ме връща към него, докато не се справя със ситуацията.
Едва тогава успявам да тръгна в по-желана посока.

lina, дори и препоръчително да се дава и иска прошка на/от починали.

# 634
lina, приеми, че ти заслужаваш всички хубави неща да ти се случват и то тук и сега вместо "после". Прошката дава крила, защото те освобождава от усещането, че трябва да заслужиш хубавото, че трябва да платиш, да изстрадаш и подобни. Маха вини, наказания, страдание. Всеки човек прави крачки по пътя си, които после се оказват неподходящи, но това не е чак такава беда, каквато много пъти си самовнушаваме или вменяваме на хората около нас. Пусни другия човек от твоя живот, за да дадеш място на новите хора. Наслаждавай се на днешния ден. Аз например реших, че днес е ден за радост и се усмихвам на всяко нещо. Вътре в себе си се усмихвам и от сутринта ми се случват все усмихнати неща. Простотата и лекотата, които прошката дава, нямат цена. Успех!

# 635

искам да ви попитам дали при разговор с Висшия Аз на определен човек срещате съпротива, все едно нито човекът, нито Висшият желаят да разговарят с вас

другото ми питане е как правите разликата между интуиция и привличане на конкретно нещастие

благодаря ви   bouquet

# 636
Аз продължавам с въпросите.До сега четох на първа страница/Свияш/,но не ми тана ясно-мога ли ако не почувствам топлина да премина към друг човек,а утре да продължа с първия или се работи само с един докато се получи.

# 637

цитирам нещо от друга тема, но ми хареса много и не се сдържах

Първият урок, който трябва да напишат за децата по вероучение е: Обичай себе си, защото ти си онзи Бог, който винаги ще те подкрепя.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 13:23 от Herzen

# 638
И на мен много ми хареса...ще си го запиша!

# 639
  • Tам през Атлантическия океан
Аз продължавам с въпросите.До сега четох на първа страница/Свияш/,но не ми тана ясно-мога ли ако не почувствам топлина да премина към друг човек,а утре да продължа с първия или се работи само с един докато се получи.

WinkВоди се по собствените си усещания , не  всичко е като по книгите  Hug
Чети , отбирай си , преценявай  Wink
Как да стигнеш до отговора и по какъв начин си знаеш само ти  , повярвай /довери се на собствената си преценка Hug

Повелителят Буда напомня, че не трябва да вярваме в нещо, само защото така ни е казано; че не бива да робуваме на преданията, само защото идват от древността; нито на слуховете, като такива; нито на писанията на мъдреците, само защото са ги писали мъдреци; нито на хрумванията, за които предполагаме, че са вдъхновени от Дева (т.е. които ни се струват духовни откровения); нито на умозаключенията, изградени върху несигурни постулати; нито на това, което ни изглежда необходимо по аналогия; нито на произтичащото единство от авторитета на нашите наставници или учители. Ние обаче трябва да вярваме в дадено писание, учение или твърдение, ако то се подкрепя от нашия собствен разум и съзнание. "Затова - казва Той в заключение, - аз ви уча да вярвате не защото нещо ви е казано, a защото се доверявате на собственото си съзнание, и тогава да действате съответно и активно".  Е. Блаватска Тайната Доктрина, т.III, стр.401

# 640
Момичета, не пиша често в темата, редовно ви чета, но в момента имам нужда да споделя: силно очаквах да се случи една промяна в живота ми, беше ми предоставена като възможност и аз много мислех за това, исках да го предизвикам да се случи, визуализирах, представях си как се чуствам сякаш вече се е случило, вярвах че ще стане.... в мислите ми всичко вече беше факт.

И дойде голямото разочарование, когато разбрах, че няма да стане.
Разбирам, че най-вероятно се е провалило, защото може би така е най-добре за мен, дори и аз да не го осъзнавам сега, но в момента се чуствам силно разочарована и усещам как нещата около мен започват да губят смисъл, изпадам в дупка.... всичко това заради едни напразни надежди.  Sad

Много ще се радвам, ако ми помогнете със съвети.
Така се бях настроила, че промяната е факт, че сега просто не мога да приема, че все още живея стария си живот .... нямам никакви сили и мотивация за нищо  Cry

# 641
Nadia79, защо си решила, че няма да стане ?
Може просто да не му е времето сега ,а по- късно .
Всичко се случва, всичко е възможно, дори в момента да ти се струва ,че не е така Peace
Не се отчайвай  Hug.

# 642
  • Русе
  Nadia, при мен нещата, за които най много настоявам, визуализирам и постоянно мисля за тях, не се реализират. Ако успея обаче да настроя съзнанието си и да изместя центъро до степен да забравя желата цел, или да преподредя живота си независимо от това, дали се е реализирала, точно в този момент заработва чудото и неочаквно вече за мен се реализира.

# 643
Да, A m b e r, защото пожелаваме и оставаме на Вселената, освобождаваме своето желание.

# 644
Nadia79

Много ще се радвам, ако ми помогнете със съвети.
Така се бях настроила, че промяната е факт, че сега просто не мога да приема, че все още живея стария си живот .... нямам никакви сили и мотивация за нищо  Cry
[/quote]

Тайната на успеха в живота е, да бъдеш готов, когато му дойде времето!
Не губи кураж.

Общи условия

Активация на акаунт