Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 521
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
VIKI_I   успех и от мен  Hug

След като ти прочетох поста  си те прдставих в твоя мечтан дом , всичко подредено с твоя изискан и невероятен вкус към всичко .

# 616
VIKI_I   успех и от мен  Hug

След като ти прочетох поста  си те прдставих в твоя мечтан дом , всичко подредено с твоя изискан и невероятен вкус към всичко .

ауу мерси, звучи страхотно  Hug Благодаря.

# 617
Момичета,да попитам за отмяна на желанията Blush  На 15-ти направих подробен списък,но за няколко дни желанията ми обърнаха посоката си в съвсем друга сфера...Та какво се прави?Преправям списъка?Хвърлям го или правя друг?
Ужас,май и аз не знам какво искам Rolling Eyes Ще си взема Майкъл Лозиър.

Все пак си мисля...понеже едно от желанията ми беше в духа на това да ми се открие кой е най-добрия начин за професионалната ми реализациа,взе че ми се смени рязко желанието..Вече не искам да работя това което правя в момента и осъзнавам,че съвсем не ми е по сърце.
Какво да правя със списъка newsm78

# 618
Момичета,да попитам за отмяна на желанията Blush  На 15-ти направих подробен списък,но за няколко дни желанията ми обърнаха посоката си в съвсем друга сфера...Та какво се прави?Преправям списъка?Хвърлям го или правя друг?
Ужас,май и аз не знам какво искам Rolling Eyes Ще си взема Майкъл Лозиър.

Все пак си мисля...понеже едно от желанията ми беше в духа на това да ми се открие кой е най-добрия начин за професионалната ми реализациа,взе че ми се смени рязко желанието..Вече не искам да работя това което правя в момента и осъзнавам,че съвсем не ми е по сърце.
Какво да правя със списъка newsm78

Важно е, да знаеш какво точно  искаш.  Списъка го изгори и повече не  го мисли. Направи си нов списък .  След като ти се е открил вече начина и ти се е сменило рязко желанието, то можеш да фокусираш вече върху новата работа/ реализация.  Peace

# 619
Привет, дами  Grinning
Тук съм нова, но с някои от вас сме се засичали и по други интересни теми.
Имам конкретен въпрос и молба за насока.
Искам да развия телепатията (или както се казва това "виждане" без значение от пространството). Не знам защо го искам, нещо отвътре "ме бута"... Понякога ми се получава волево, но доста често нищо не се получава, т.е. не съм намерила механизма... Загледах се по една готова схема "remote viewing", но още я оглеждам, не съм сигурна, че тове е което ми трябва...
Ще съм благодарна за насоки и споделено Simple Smile   bouquet

# 620
  • Русе
  Meg, аз понякога играя със сина си такива игри. Имаме някакъв набоп от фигури - кръг, триъгълник, квадрат, правоъгълник . Той рисува някоя, а аз трябва да позная коя е, после обратното. Или животни без да ограничаваме каки да са те. Понякога резултати са изумителни.
Според мен така бихме могли да развием такв вид контакт помежду ни. За съжамение скоро не сме я играли  Sad

# 621
Meg!  Благодарна съм и радостна сега, когато аз Виждам......
Поддържай състояние на виждане, 'пътя' и 'начина' ще ти се разкрие сам...
Помагат и енергийните системи-Рейки, Сейким- но това е вече лично усещане и потребност.
Щом импулса е толкова силен ще се прояви, защото Е.  bouquet

# 622
  • В друго измерение
Прекрасен ден, мили дами   bouquet

Христи, Лени, искрено благодаря  Hug
Аз съм тук, чета ви, но нямам с какво да надградя вече казаното, затова си ви чета тихичко и ви се радвам   bouquet  Заравям се често в стари теми, които съм чела и преди, но винаги намирам какво да се посъветвам с вече написаното...
Много ми се иска да чуя мнението ви за нещо, което ми се случва от няколко дни  Embarassed
В живота ми се върнаха буквално с бясна скорост стари другарчета, за които не съм молила, нито съм искала съзнателно, но те са част от един период в професионален план, в който аз съм била най-щастлива - те са ми бивши колеги, от работата, която съм обичала най-много и съм работила, влагайки цялото си сърце, за малко пари и много работа. Обяснявам си връщането им в живота ми с това, че оглеждайки се за нова работа, дълбоките ми желания са свързани с онова време.
Всъщност тези дни нямам поводи за тревоги, за лоши мисли, от които да не успея да избягам.. И все пак - започнах да не мога да заспивам нощем, тежко ми е, въртя се, заспивам около 03.00 и първит час спя на пресекулки, сънувам неща, които не помня на сутринта, но помня със сигурност едно - чувам глас, спомням си усещанията, чувствата, но не помня какво ми е казвал този глас. Водя смислен разговор, будя се от собствения си глас, който отговаря на нечий въпрос, сядам в леглото зашеметена, и в просъница осъзнавам, че в стаята няма никой, но усещането ми е, че категорично, ясно, сигурно, не полудявам - някой ми е говорил, ей така се чувствам, когато се усетя, че отговарям. Спокойна съм, уверена в този някой, няма страх, има сигурност. Преди да чуя гласа обаче сънувам някакви неща, които са тревожни, тях също не помня. Снощи ми беше четвъртата вечер, в която се случи същото, 4 нощи едно и също - но не помня нито какво ми е казано, нито какво отговарям  ooooh!
Започвам леко да се притеснявам  Praynig Да е в резултат на дълбоко скрити тревоги? Не чувствам такива, наистина съм заредена позитивно, но знам ли  ooooh! На какво може да се дължи според вас?  Praynig Да спра ли за момент с дълбаенето в себе си, в търсенето на истинското ми аз?  newsm78 Постигнах много, но дали вървя в правилната посока? Дали подсъзнанието ми не се опитва да ми каже, че бъркам нещо, че нещо не е наред?  ooooh!
Простете ми, че стана дълго и пак си излях чуденките върху вас  Embarassed Но така ми е спокойно, че мога да си споделя пред вас, чувствам нужда да ви попитам  Hug
Благодаря ви, че сте тук   bouquet

# 623
  • Добрич
Heartbeat, можеш да помолиш ангелите да ти дадат отговор в съня, който после да си спомняш. Дори да не се получи още първата вечер, надявам се, в най-скоро време ще имаш напредък.

Можеш да опиташ и техниката с писане с лявата ръка. Мисля, че на първата страница трябва да има линк за нея.

А аз през последните дни често изтървам разни предмети и за около седмица имам няколко скъсани дрехи. Обикновено съм много внимателна с всичките си вещи и това състояние е необичайно за мен. След поредния инцидент тази сутрин /закачих си палтото на парното в детската градина, като  водих дъщеря си/ се замислих дали не ми се дават ясни сигнали да си подновя гардероба.  newsm78

Когато има толкова случайности, търси закономерност.

# 624
  • нейде там, където ....

Много добро! Joy
Отдавна не се бях смяла с глас!
Благодаря eldivine!  Hug

Joy Joy Joy  Hug  Heart Eyes

Винаги търся нематериалната причина за материалните загуби.
При мен счупено и скъсано се появява, когато съм "набрала" за нещо. Обаче не съм си казала. Ядосвам се на нещо, което не мога да приема. Знам, че не бива и се опитвам да приема, но все пак понякога не ми се получава от раз. Последният път беше по празниците, когато една чиния падна от плота, макар да беше на двайсетина сантиметра навътре. Откривах скъсани дрехи, свързани с определен период от живота ми, който със сигурност е затворена страница и почти само те ме връщаха към него. Запитвайки се за причината, пред мен се появава всеки път един и същи образ, на човек, на който ми е много трудно да дам прошка. Като цяло си разтълкувах ситуацията, че трябва да намеря сили и начин да простя, за да мога да скъсам окончателно с миналото и да мога да си изживея настоящето и изградя желаното бъдеще.

# 625
Heartbeat   страшно много се радвам че имаш спокойствие и позитивното мислене вече е в ход  Hug
Аз също бих ти препоръчала да се помолиш на ангелите за отговор .
Преди един месец имах проблем и за първи път реших да помоля ангелите да ми дадат отговор и да ми посочат правилния път за действие . И разбира се още на следващия ден първо се почувствах по-спокойна и ето че самата аз  направих няколко неща които си мисля че самите ангели ми казваха да направя.И нещата се получиха.

# 626
Heartbeat, може да опиташ също да се "програмираш" за запомниш в детайли съня си. С някое подходящо утвърждение например.

# 627
  • В друго измерение
Милички, благодаря ви  Hug

Кристофер   bouquet Реших точно това да опитам сега, да помоля подсъзнанието си да запомня съня.
Христи  Hug Heart Eyes Използвам една от молитвите, които ми даде, това ми носи успокоение...Ще опитам, да видим, вече имам едно тревожно усещане, идва нощта.
Вела    bouquet благодаря от сърце...техниката за писане с лявата ръка я има, да, изчела съм всичко.

Момичета, иска ми се да споделя нещо, което ме отпуска и настройва положително по всяко време на деня, може би ще се повторя, но е нещо, което харесвам и ми се иска да ви поздравя и аз. Мантрата на състраданието, този вариант на мен ми действа много добре - http://www.youtube.com/watch?v=0YEq3St7CGs&feature=related

# 628
Днес се мъчих да си мисля за нещо отнесено,а в същото време да взема лист и химикал и да пиша,уж без да мисля за написаното...та пиша едно,а мисля друго,което си е направо факирство ooooh! и почти невъзможно,писах,писах,но не вярвам на написаното ooooh!

Това си го измислих сама,но не знам защо се молех да е плод на подсъзнанието ми.
Всъщност имам нужда от белег на този етап от живота си,от сигнали.
За съжаление,сигналите които идват при мен в момента са лоши,не ми харесват,не е това,което искам да ми се случи,разочароват ме и потвърждават опасенията и кошмарите ми че съм била права,че нищо няма да се промени.
Аз знам за какво говоря,не е нужно да ви товаря,ако има други техники,кажете ми,ако изобщо ме разбрахте...аз едва се разбрах ooooh!

# 629
  • Шотландия
Днес се мъчих да си мисля за нещо отнесено,а в същото време да взема лист и химикал и да пиша,уж без да мисля за написаното...та пиша едно,а мисля друго,което си е направо факирство ooooh! и почти невъзможно,писах,писах,но не вярвам на написаното ooooh! Това си го измислих сама,но не знам защо се молех да е плод на подсъзнанието ми. Всъщност имам нужда от белег на този етап от живота си,от сигнали. За съжаление,сигналите които идват при мен в момента са лоши,не ми харесват,не е това,което искам да ми се случи,разочароват ме и потвърждават опасенията и кошмарите ми че съм била права,че нищо няма да се промени. Аз знам за какво говоря,не е нужно да ви товаря,ако има други техники,кажете ми,ако изобщо ме разбрахте...аз едва се разбрах ooooh!
Маргало, възможно е да се въртиш в омагьосан кръг, защото имаш "подозрения и кошмари, че си била права, че нищо няма да се промени", "не вярваш", "не харесваш", не вярваш и на себе си, като пишеш автоматично. Т.е. това, което имаш вътре, това излъчваш навън - и затова виждаш само тези сигнали.

За да видиш сигнали, които да ти показват, че вървиш по правилния път към мечтаното нещо, трябва първо да тръгнеш по него. Трябва първо ТИ да се убедиш, че това, което искаш, ще стане. Ще го създадеш в живота си. Казано е - искай и ти е дадено. Моментално. Обаче трябва да му позволиш да се материализира в живота ти. Със съмненията си само отпъждаш това, което искаш и му преграждаш пътя. Продължаваш да го искаш, но и не му даваш да те доближи. Това си е работа, която ти трябва да свършиш - както и всеки човек си я върши сам.

Обикновено отговори на въпроса "защо искам това" помагат, защото за разлика от въпроси от типа "кога" (ще стане), "как" (точно ще стане), предизвикват у нас по-голяма съпротива, защото в това, което виждаме наоколо си все още може да няма данни, че това, което искаме, ще стане. Обаче когато питаме "защо", си представяме как това вече е станало, материализирало се е и така го привличаме, позволяваме му да дойде при нас в материален вид.

Опитай се да "качиш" вибрациите си. Прави нещо, което те успокоява и ти доставя удоволствие. Само ти знаеш кое е то. Слушай определена музика, взема вана, медитирай, разходи се на красиво място, забави темпото, дай си време за нещо, за което не ти остава, остави очакванията и опасенията, "предай се" на Бог/Вселената/Душата/Силата - както го наричаш. Утре живей като птиците - те не се притесняват, че няма да имат храна на другия ден и какво ще стане сега - радват се на изгрева и залеза, пеят сутрин и си лягат с чисто сърце вечер. Поне за ден - кажи си - "Знам, че ще стане това, което искам" - и търси потвърждения, че това е така. Ако успееш да повярваш, със сигурност ще видиш и знаците. Но трябва да си тръгнала по пътя към желаното нещо, за да ги видиш.

Успех!  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт