Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 537
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Триумфатор, дойде ми и друга мисъл - ако не можеш да очакваш спокойно събитията, опитай се да измениш емоцията - можеш например да се опиташ да погледнеш от този ъгъл - очаквам с много вълнение и нетърпение какво хубаво ще ми донесе тая ситуация, представям си го, почти го виждам, и т.н.

Millla, намерих си формулата, която ме уравновеси. Благодаря за идеята. Приемам с доволство щастието, което настоящите промени водят в живота ми. Променях я няколко пъти, докато усетя, че е дошла тази, която съответства на потребността ми за кротост и цялостно възприятие на ситуацията. Пиша я, после я чета и слушам как откликва тялото. Тези формули, които започваха с "очаквам" не ме караха да съм спокойна. "Приемам" си дойде на мястото. Чувствам се добре.

# 601
  • София
тия два дни четох, четох.. няма изчитане  Simple Smile
но това, което ме интересува..
ако може да ми дадете съвет, ще ви бъда много благодарна Simple Smile
всичките техники са чудесни, но аз имам следния проблем: Не знам какво искам. Или, когато реша, че искам нещо, то това е временно и след 2-3 дена– 1 седмица искам нещо друго. Някак не мога да изкристализирам целите си. И това положение е във всички аспекти от живота ми Confused
осъзнаването на проблема не ми е помогнало кой знае колко..
та, да предложите някаква техника..?
иначе всичките методи на стр 1ва са за хора, които имат ясна идея какво искат..

# 602
Малката Черна Шапчица , на мен винаги ми помага при целеполагането въпросът "защо". Накара ме да го осъзная една от моите наставнички в годините. За всяко нещо, което харесвам или не харесвам, искам или не искам, ме питаше ЗАЩО. И то като дам отговор, пак ЗАЩО. И така стигнах до базата аз каква съм и накъде вървя. Осъзнах през какви периоди съм минавала и като съм правила определени неща, защо съм ги правила. Защо съм правила определени избори.

Като се оправих със "защо"-то, ми стана нужно да се отворя за възможностите и да приема, че при мене идва най-доброто за мене. Така ми се е случвало винаги. Въпросът не е бил какво съм искала, а дали то е било добро за мене. И когато не съм го получавала, е било именно, защото не е добро за мене. Затова сега се моля да дойде най-доброто за мене. Във всяко отношение. Опитай и ти с такава моба. Така към вселената, към ангелите, към Бога, както го чувстваш. И благодари за това, което идва.

# 603
  • нейде там, където ....
Има и един друг метод. Написваш си на един лист какво искаш да направиш през следващите 3 или 5 години. После (на друг лист) - това, което искаш да направиш през следващата година. На трети лист написваш какво искаш да правиш през идните 6 месеца ... ако те са последните в твоя живот.
На мен ми помогна представата какво искам да имам (да бъда). Многократко променяна, докато я почувствах удобна - наистина да ми е комфортно в ролята, която си представях. Няколко минути на ден визуализация и в мен започват да се оформят идеите и как да постигна картинката. С всеки следващ ден, все по-детайлно и с все по-голяма увереност, че ще стане. Въпросът "защо" помага много, особено, когато търсиш начина за сбъдване на желанието.

# 604
  • София
Триумфатор, jd , много благодаря за съветите Simple Smile

аз започнах да си правя някакви списъци - направих КАК ДА СИ ПОРЪЧАМЕ МЪЖ, СЪПРУГ, ПРИЯТЕЛ, ЛЮБИМ - lenny_pld доволна съм, че успях да стигна да някакви резултати  Simple Smile
това, което се чудя е, дали мога да използвам същата техника, но за поръчка на работа?
нямам идея какво ми се работи, а установих, че ако не ми харесва, намразвам работата в рамките на една седмица и напускам (не ме съдете, моля  Embarassed)

# 605
Триумфатор, jd , много благодаря за съветите Simple Smile
това, което се чудя е, дали мога да използвам същата техника, но за поръчка на работа?
нямам идея какво ми се работи, а установих, че ако не ми харесва, намразвам работата в рамките на една седмица и напускам (не ме съдете, моля  Embarassed)

Защо пък не!  Grinning
За мен е по трудно да обмисля в детайли какво точно искам. Мисля си, че това всъщност е най-трудното. Като го решиш вече е много по-лесно, просто ръчкаш докато не стане  Mr. Green

# 606
Шапчице, добре дошла Simple Smile

И в личен план, и за работата на мен много ми помогна книгата на Майкъл Лозиър. Много ясно и в детайли си подредих мислите и желанията, благодарение на съветите му.

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-250/id-19417/zakonyt-za-privlic … ajkyl-loziyr.html

# 607
Моята формула, която работи безотказно е :

Благодарна съм и радостна сега, когато аз съм......,
Благодарна съм и радостна сега, когато аз имам...
Благодарна съм и радостна сега, когато в моят живот аз .....

и си работи

# 608
  • нейде там, където ....
Определено сбъдването е по-лесно от пожелаването Whistling През последните години ми се изпълняват всички желания. Е, за някои съжалявам, но то е било, защото не съм обмислила добре нещата или по-скоро е ставало въпрос за неща, които другите очакват от мен. Когато се изпълни нещо някакво такова, не чувствам удовлетворение или радост, даже напротив. Когато е мое си желание - усещането е невероятно! Вие ми помогнахте да намеря точната формулировка - разковничето за мен е в "това или по-добро"  Hug От както я използвам, животът ми се промени коренно, става по-динамичен, дори и по-добър.  Hug   bouquet
За да мога да усетя най-добре желанията си, се стремя да поддържам високо нивото си на лична енергия, чрез различни техники, описани и на първа страница. Прочиствам и дома си, когато усетя нужда от това. Когато около мен е свободно и спокойно, всичко става по-лесно и бързо. Намерила съм начина си, с който да поддържам баланса си, каквото и да става около мен. Отново с проба на описани от други пишещи тук (и не само) техники. Благо-Даря на всички!

П. П. И това, което си пожелавам да не е във вреда на който и да е и да е за благото на всички заинтересовани! Например, ако искам нова работа - да ми харесва и на мен, но и за колегите и шефовете аз да съм най-добрия избор и да се сработим. Ако искам жилище за мен и семейството ми - то да е такова, което би удовлетворило всички негови членове.

# 609
Здравейте  Hug Отдавна не съм писала, но въпреки това не спирам да ви чета... Напоследък ми се събра доста напрежение, относно покупката на мечтаният ни имот. От преди година, не спирам да визуализирам за мечатаната ни къща и като че ли това запова да става реалност  Heart Eyes... Щастлива съм от това, но изленаха куп други проблеми- кредити, брокери, напрежение и т.н. Опитвам се да си остана оптимист и да мисля положително, макар че не мога да скрия, че ми е трудно...  Tired Дайте ми малко съвети Praynig Как да остана концентрирана с положителни мисли . насочете ме, вдъхнете ми кураж..Днес примерно много ми помогна това оналайн радио http://masteryradio.eu/bg, което открих скоро, благодарение на един ужасно позитивен човек Simple Smile.. много е приятно за слушане, споделям го и с вас... Hug

Лек и успешен ден ви желая и Благодаря ви, че ви има  bouquet

# 610
  • Русе
  VIKI_I, успех с реализацията на мечтата.

Ние миналата година за пореден път изпитахме тези тревоги. След като сменихме три апартамента - с покупко продажби за 4 години, миналата година си купихме вила - избрана по мечтаният от мен чардак  Simple Smile . Всеки път сме на ръба с нерви, пари и време. Всеки път от някъде изникваха точно нужните пари и успявахме в невъобразими срокове. Мъжът ми е позитивния в къщи, и когато каже Хайде да седнем на барче и да изпием по една бира въпреки, всички "Обаче" в най напечения момент, гледам да го послушам  Grinning Сигурно и около тебе има нещо, врху което може да спреш погледа си и да изпълни сърцето ти. Огледай се  Hug

# 611
 VIKI_I, успех с реализацията на мечтата.

Ние миналата година за пореден път изпитахме тези тревоги. След като сменихме три апартамента - с покупко продажби за 4 години, миналата година си купихме вила - избрана по мечтаният от мен чардак  Simple Smile . Всеки път сме на ръба с нерви, пари и време. Всеки път от някъде изникваха точно нужните пари и успявахме в невъобразими срокове. Мъжът ми е позитивния в къщи, и когато каже Хайде да седнем на барче и да изпием по една бира въпреки, всички "Обаче" в най напечения момент, гледам да го послушам  Grinning Сигурно и около тебе има нещо, врху което може да спреш погледа си и да изпълни сърцето ти. Огледай се  Hug

A m b e r благодаря  за подкрепата  bouquet Така и ще направя, трябва да остана концентрирана и с расъдака си  Laughing Огледах се и съм благодарна за това, което имам  Heart Eyes

# 612
  • нейде там, където ....
При нас желанието с жилището нещо се замота, но разбрах причината - имаме различни виждания и изисквания към него. Не сме си говорили достатъчно, за да може всеки от нас да е наясно с желанията на другия. Бяхме тръгнали да купуваме нещо, което не харесваше на никой у дома, но някак ... всеки си беше казал, че прави компромис, заради другия. Радвам се, че се разбрахме и се отказахме, макар да загубихме пари. Пари се печелят, ние да сме здрави и да няма повече недоизкани неща. Много ми помогна техниката за разговор с Висшия Аз. Получава ми се. Благо-даря и за споделеното за него!  Hug

# 613
Я да влея малко офф смях в темата за поддържане на хубавата вибрация. Паднах да се смея на един разказ, а авторът има много по темата. Другите му разкази вижте тук

Разкази от маршрутката II - нещо като съвети

Аз продължавам да си споделям.
Та возя си се значи, знаете къде, прав съм, точно пред мен е застанало едно от онези прекрасни същества с огромни ... сини очи. Лято е, дрехите са почти излишни, блузата на жената е от онези, с хубавите деколтета, дето са призвани да показват повече отколкото крият. Като се вземе предвид разликата в ръста, аз около 186см., тя къмто 165см, погледът ми пада косо отгоре по посока на деколтето. Пък следвайки принципа, че показваме нещо, което искаме другите да видят не се и притеснявам много-много от посоката, която е поел погледа ми. По едно време, девойчето ме изгледа, проследи посоката на погледа ми и ми зададе много странен въпрос :
"Гледате ли нещо?" - разбира се аз в рамките на добрите нрави отговорих: - "Гледам" -, а тя още по-странно - "и какво по-точно гледате" - ми вика. Аз вече съвсем изумено отговарям - "Как какво, гледам това, което ми се показва", - пък тя взе, че изсумтя гневно и се обърна.
Запитах се - къде сбърках?
Я да ви питам, вие знаете ли какво е секс? Групов секс?
Това е маршрутка в час пик. Ама секс ви казвам! Няма на къде да се обърнеш, няма как да паднеш! Подпират те от всички страни. Има леко очарование.
Има елемент на изненада, има екшън.
Например, засърби те някъде, решиш да се почешеш. Започваш да се чешеш, обаче въпросът е дали чешеш себе си или брюнетката от дясно. Звънне ти телефона, бъркаш в джоба да си извадиш телефона. Гледаш, това не е твоя телефон, то и джоба не е бил твоя. Бръкнеш си в джоба за нещо и хоп, среща от близък вид, някой вече е бръкна в джоба, ама не си ти. Въобще купон! Тръгваш да слизаш и за да не ти е самотно си повличаш още двама с теб.
Това лирично отклонение ми дойде наум преди няколко дена, сега го споделям с вас. Иска ми се да дам няколко съвета на уважаемите дами, ползващи превозното средство.
Мили дами, високите и тънки токчета са много готини, само много ви моля много внимавайте къде стъпвате с тях! Ако усетите че сте настъпили нещо по-меко бъдете сигурни, че сте стъпили върху нечии крак и по всяка вероятност той е мъжки! Имайте предвид, че сълзите в очите на мъжа зад вас не са сълзи на обожание, към иначе прекрасната ви особа, а са сълзи на болка!
Много внимавайте като размахвате ръце и чанти, съобразете се с факта, че по принцип господата са по-високи от вас и чантата ви или лакътя ви са на ниво, което предизвиква болка при залитане от ваша страна.
Поради претъпканост в час пик на превозното средство, се налага доста близко "съжителство" с пътуващият зад вас мъж, това което ви подпира не е ОХООООО, а по-всяка вероятност са ключове или мобилен телефон.
И един съвет към всички пътуващи, без оглед на пола.
Знайте, топлата вода и сапуна са измислени доста отдавна, ползвайте ги по предназначение!

# 614

Много добро! Joy
Отдавна не се бях смяла с глас!
Благодаря eldivine!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт