Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 490
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Записвам се и в тази тема, кога изписахте толкова страници... Браво на вас  Hug кажете ми отйъде да си купя" Курс на чудесата" изчерпана е навсякъде

И в онлайн книжарниците ли ... Rolling Eyes

# 136
# 137

Изчерпана е навсякъде търсих я най вече в онлайн книжарниците  Confused Ако някой е намери някъде да пише....

Момичета искам да ви пожелая ВЕСЕЛА КОЛЕДА много усмивки и положителни емоции.... И едно поздравче от мен една песен изпълнена точно по този начин, точно на този празник винаги ме зарежда   bouquet Hug  http://www.youtube.com/watch?v=moBFppbifkU

# 138
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН
Това е линка за сканираната книга " Курс на чудесата"
http://www.alemagroup.com/download/ACIM/ txtloves

# 139
Intella   Благодаря Simple Smile

# 140
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН

Аууу Intella благодаря ти много  Hug

# 141
  • Шотландия
Момичета, благодаря на всички за разсъжденията на неприемането. В някои от тях намерих себе си, други ми помогнаха да открия още неприемане у мен.
Днес се разгневих ужасно на една персона, която е очернила друг човек от публичното пространство, който ми е съвършено безразличен. Познавам въпросната персона и имам много ниско лично мнение за нея, още повече, че тя в миналото се опита да ме топне пред стопанска полиция, според мен, най-вече, поради собствената й глупост. Естествено, не успя. Аз се вбесих и яхнах метлата... ситуацията беше оценена правилно и всеки в крайна сметка си получи заслуженото, или поне имаше изгледи да си го получи, 5-6 години след това (хехе). Защо обаче същата тази персона предизвика този гняв у мен, след толкова години – още толкова са минали оттогава... Сега се чудя как да й прощавам, защото уж не й гоня карез, но тази моя реакция ме накара да се замисля...

Лени, благодаря за идеята за почистването – не съм се сещала. Специални благодарности за Йоан Кукузел и т.н. „Мечти”-те и „Законът за привличането” са великолепни (въпреки правописните и др. грешчици)
На Крем.Карамел благодаря за упражнението на Дона Идън Peace
Светлина, и аз ползвам изместването на вниманието към нещо по-приятно, когато се усетя, че съм зациклила на някакво неприемане. Но казват, че когато направиш това, наистина подобряваш ситуацията за момента, но вибрациите ти спрямо това, на което си зациклила, си остават на същото ниво – до следващия път, в който се срещнеш с него... Мисля по въпроса за подобряването им.. Thinking
Алекс, не ни товариш. Твоя разказ ме върна към чувствата ми, когато загубих татко – и към страха ми, когато загубя мама... Благодаря ти. Даваш ми възможност да мисля върху това, и дай Боже, да се подготвя по-добре... Прекрасни сладки! Peace
Ааах, Ахим-Са, радвам се, че не съм сама с осъзнаването на високомерното чувство на „напреднала” понякога хехе. Затова всъщност се радвам на уроците, които чукват моето его по носа и го слагат на задната седалка. Една приятелка преди време каза много хубава мисъл – дайте на егото си бисквитка и го сложете на задната седалка – в смисъл, не то да кара колата, а вие – истинското ви Аз. Смях се и на боливудското ти видео!
Крен, разбирам как се чувстваш напълно. Установих, че когато вече успях да убедя себе си, че трябва първо да се погрижа за себе си и моите най-близки хора, и чак тогава идват останалите – ако имам време и желание – нещата станаха много прости. Сякаш и много не се наложи да обяснявам. Казвах – ако имам време, ще дойда (свърша еди-кое си), но не зная дали ще ми остане време и затова не ти обещавам нищо. Понеже бях убедена, че постъпвам правилно, някакси и не ми се случи някой много да ми се сърди и да претендира. Чувството на длъжница вече абсолютно няма как да се появи. Напротив – ако се почувствам длъжна да правя нещо, което не ми се прави, не ми идва отвътре – нарочно не го правя. И съм горда от себе си, когато съм устояла, защото това означава, че съм последвала собственото си решение и приоритети, а не нечии чужди. Дали някой ще ме обяви за егоцентрик, ми е безразлично. Ако някой мисли, че това е лошо – прав му път. Дори и да е роднина. В крайна сметка, с повечето роднини така или иначе се обичаме от разстояние...
Христии, чудесно пожелание! Благодаря и да се връща стократно – както и на всички, публикували тук пожеланията си! Hug  bouquet
Вела, и твоята ситуация с бабата също ме вбесяваше едно време... Сега отдавна не съм я срещала... newsm78

# 142
Една от любимите ми молитви- на Свети Франциск от Асизи

Господи,
направи ме оръдие на своя свят,
там, където има ненавист, дай ми да сея любов,
където има обида - да сея прошка,
където има съмнение  - да сея вяра,
където има отчаяние  - да сея надежда,
където има тъмнина – да сея светлина,
където има скръб – да сея радост.

О, Божествени Владико,
направи така, че не толкова
да търся утешение – отколкото да утешавам;
да търся разбиране, отколкото да разбирам;
да се стремя да бъда любим, отколкото да любя.
Защото отдавайки, ние получаваме,
прощавайки, сами получаваме прошка и
умирайки, се раждаме за вечния Живот.
– отколкото да утешава
където има скръб – да сея радост.

Светли празници на всички Hug

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 22:51 от monda

# 143
  • Universe
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН

bouquet И аз благодаря  Heart Eyes
И един много тъп въпрос  Embarassed- как да завъртя страницата, за да чета книгата нормално newsm78 /ама, моля Ви, обяснете с "думи прости" - икона,подлог, сказуемо   ooooh! /

# 144
И един много тъп въпрос  Embarassed- как да завъртя страницата, за да чета книгата нормално newsm78 /ама, моля Ви, обяснете с "думи прости" - икона,подлог, сказуемо   ooooh! /
Lenny, ако питаш как да я завъртиш хоризонтално (така разбрах въпроса) има една иконка стрелка с показани 2 листа, едния вертикален, другия хоризонтален, поне при мен е такава, горе в самия рийдър, опитах се да го покажа по-ясно, но не знам доколко се вижда ...

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 22:13 от Ahim_sa

# 145
Момичета страхотни сте както винаги   Heart Eyes

Monda - хубава молитва  Peace Но ми звучи притеснително амбициозно като за мене си ....
Макар, че се сещам, един човек попитал своя Учител (примерно Дънов, не си спомням със сигурност той ли беше  Blush) : "Учителю, как да се държа, когато някой ме дразни, когато се случва нещо неприятно ..." , той му отговорил: "Помисли си как би се държал и как би реагирал Христос на твое място и такова да е и твоето поведение". Та сякаш не е толкова трудно да си представи човек, как един възвишен човек би приел нещата от живота със спокойствие, уверност, дух и любов, но ... Joy в следващия момент си казвам, да но аз не съм толкова извисена и оп ядосвам се и оп драма  newsm50  hahaha.

Millla - това за бисквитката - много хубаво казано, просто, ясно и вкусно (има ли бисквитка спомената или шоколадче - винаги се трогвам повече от необходимото  hahaha) Hug Радвам се, че Боливуд е развълнувал и теб  Crazy

VIKI_I - много хубава песен, поздравявам ви и аз с подобно по звучене изпълнение отново на тази Тиха нощ, но от български изпълнители: http://www.vbox7.com/play:87785fa1

Intella    bouquet

aleks
  Heart Eyes

Nadyk и ти да прекараш чудна Коледка, пълна с чудеса Simple Smile)

# 146
Intella,  Hug

Момичета, като чета разсъжденията ви за неприемането, излиза, че съм голямо перде.  Mr. Green Хорската простотия не ме дразни вече, не ме учудва и трудно може да ме изкара от равновесие.
Лично за себе си свързвам неприемането със страха от неизвестното, когато много неща не зависят от мен. Също и от ситуации, в които съм несправедливо ощетена. Друго - когато съм вложила труд и надежди в очакване да се случи нещо, а резултатът е нулев. Дразнят ме и мрънкащи, песимистично настроени хора. Вярно, всеки си има проблеми, особено по време на криза, но с мърморене и вайкане нищо няма да се промени. И при мен не всичко е цветя и рози, но се радвам, че не ми личи и да не го проявявам в ежедневното общуване с чужди хора.
Напоследък като че ли най-голямо неприемане проявявам заради проблемите с търсенето на работа. Кандидатствам за обяви, в които отговарям на всички написани правила, а дори не ми се обаждат за интервю. В малкото случаи, в които съм била на интервю и разговорът протече нормално, дори обещаващо, накрая отново не се получава нищо. Confused

Вече трети ден изпълнявам ритуалчето с призоваването на духа на Коледа. Правя си го сутрин, след кафето, когато съм сама вкъщи. Много позитивно ми се отразява, след него съм усмихната и в чудесно настроение. Simple Smile

Пожелавам на всички една вълшебна Коледа, изпълнена с много усмивки и чудеса  Hug

# 147
  • Шотландия
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ОТ МЕН
Интела, хиляди благодарности и от мен!  Hug Запаметявам тук файловете на страниците един по един и рекох да питам - има ли друг, по-бърз начин, или това е единственият?  Blush

# 148
# 149
 Коледа не е нито време,нито място-тя е състояние на духа.
Пожелавам ви да сте коледни хора!

http://www.youtube.com/watch?v=G6H_TloSP0Q      Wink

Общи условия

Активация на акаунт