Подсъзнанието може всичко 20 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 128 464
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • тук и сега
Честито внуче на lenny, жив и здрав да бъде малкия Димитър и с много късмет! newsm30

Нека се присъединя и аз към останалите - изпращам хубави мисли.
Крен,  бързичко да се оправи детенцето и да изкара празника си здравичко. Да ти е жив и здрав и много щастлив. ura
Триумфатор, стискам палци и ти желая нещата да се развият по най-добрия за теб начин.

Бъдете щастливи. Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 00:17 от Веселушка

# 421
  • на брега на морето
Лени, честито бебешко слънчице! Да е живо и здраво, цялата небесна благодат да е винаги с него.

# 422
Лени , честита радост  bouquet Да е жив и здрав Димитър и благосЛовен.

Момичета да ви споделя, че желанията се сбъдват. Вчера ми се случи чудо. Една прекрасна жена ми отстъпи офиса си в центъра на София за да работя нормално. Някой от вас знаят, че се опитвам да имам местенце от доста време но все не успявах. Сама се ограничавах като исках разни неща....не го правете а оставете ВЕЛИКАТА ВСЕЛЕНА ДА ВИ ПОМАГА

МИР И ЛЮБОВ ПРЕЗ ПРЕКРАСНАТА ГОДИНА

# 423
  • Шотландия
Лени, честит Димитър - на теб и на дъщеря ти! Много радост в живота му, да бъде благословен!

Крен, мисля ви с детенце - как сте?
Триумфатор, положителна енергия и на теб, много любов и успехи за мечтата ти!
Лина, за да можеш да усетиш правилната посока, в която да действаш, може би е добре да "пуснеш веслата", защото може да гребеш против течението. Вероятно е точно така, щом сама казваш че ще се побъркаш от мислене. Не се отказвай от мечтата си, но не мисли за това, по какъв начин ще се реализира или кога. Мисли за нея, сякаш е вече реалност и как ти се чувстваш, при пълната й реализация. Позволи на тази реализация да дойде до теб по начин, който Вселената избере и когато трябва. Ще бъде прекрасно.  Heart Eyes
Heartbeat - прекрасни знаци, на път си да сътвориш много чудесни неща - наслаждавай им се. Понякога се чудя на акъла си в миналото - да си губя времето и енергията в обяснения, разяснения, изясняване на отношения, път и т.н. - каква загуба Thinking ooooh! - вместо да се радвам на живота и да благодаря за това, което имам?!! Peace
humanis, толкова се радвам за теб и за чудото, което си сътворила в живота си!  Hug

# 424
Здравейте и за много години.Аз ви чета редовно и почти не пиша,просто защото съм съвсем в началото на пътя и намирам много от отговорите,които търся в темата.Но сега се включвам с въпрос дали е полезно да прилагам тези методи,за които пишете,при положение,че съм бременна.Правя си и Рейки сеанси,но само и единствено на себе си.Въпроса е,че не се чувствам балансирана и затова намирам утеха във вас и в темата.Благодаря ви,че ви има Hug

# 425
  • Universe
Благо-Даря Ви,мили орисници, за сърдечните и прекрасни пожелания и нека Вселената и Бог ги реализират всички по най-чудесния за бебо начин  newsm51

И, за да се извиня, че малко оспамих темата, Ви поднасям Животът е притча - документален филм за Учителя Петър Дънов и учението му  - има го и в www.kolibka.com

Kren, newsm67 за синчето ти и любов и светлина от мен за бързото му оздравяване Two Hearts Two Hearts
Триумфатор,  Flowers Sunflower fingerscrossed и ще чакаме история с продължение  Peace
humanis,  Hug много се радвам за теб и дано повече момичета обърнат внимание на поста ти, защото е много важно да поискаме и пуснем /забравим за/ желанието си, защото в противен случай ограничаваме многообразието, с което Вселената разполага и затормозяваме най-добрата за нас реализация   Heart Eyes
 Heartbeat, Христии - в началото е трудно със знаците, но с течение на времето започваме да ги разбираме и разчитаме значително по-лесно  Heart Eyes
tenderseducer,  Hug - молитвите и утвържденията със сигурност не биха ти навредили - пожелавам ти лека бременност и здраво бебе  preggo

П.П. Да споделя, че като влизах в ролята на пророчицата Сибила  Wink, неколкократно си пожелавах внукът ми да се роди на Бъдни вечер /Коледа/, защото е много щастлив ден, после, естествено си казвах, че когато и да се роди, все ще е хубав денят, важно е да е жив и здрав.  Ами ...роди се на Бъдни вечер  по стар стил и пак на много хубав ден - Богоявление - въобще не мисля, че е случайно - може би наистина Вселената е буквална Grinning

И още нещо - от няколко дни правя  Two Hearts21 ДНИ СВЕТЛИННА РАБОТА ЗА ХАРМОНИЯ И ПРОБУЖДАНЕ /∙ШАМБАЛА БЪЛГАРИЯ∙ /  и се чувствам великолепно.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 23:57 от lenny_pld

# 426
  • морето, сините вълни...
БЛАГОДАРЯ ВИ мили мои

Малкия е вса така, смъкна два пъти до 37,8 но и вдигна на два пъти до 39. Вече му дадох и панадол (а така ги мразя тези) но станаха почти 24 от Т и....
Но милото се бори, аз му говоря за вълшебните неща с които се опитвам да го даря и се моля на него да ги приеме.
Моля и Ангелите, Бог и Вселената да ми помогнат.

Знам че ще се справим, въпреки че GP не знаеше защо е така милия.
 Hug

На няколко пъти ми каза че много съм бързала (което уви е факт, вечно закъснявам за някъде). Опитвам се да разбера защо точно по този начин ми се показва тази страна от мен.

Но нищо - вярвам че всяко зло е за добро и ще имаме един неворятен РД пък дори и със седмица по късно

# 427
Лени както винаги ни поднасяш много хубави и полезни неща, дори и в този момент когато имаш толкова хубави емоции в къщи и разбира се задачки около бебчо .

Благо -даря че дори и в този момент ти си с нас .

Hug Kissing Heart

# 428
Здравейте  Hug И от мен много положителни чувства и мисли за всички  Heart Eyes Да ви кажа и аз разбрах, че просто трябва да оставим на Вселената да си върши работата, без да даваме някакви ограничения, без да пожелаваме как точно да се случат нещата и т.н. Много се радвам, че го разбрах, защото знам че така се случват нещата, които желаем   bouquet

# 429
Здравейте Мили Момичета! За Много Години на всички ! Бъдете здрави и все така позитивни,желая Ви една Страхотна  Година изпълнена с чудеса!  Hug
Лени, и от мен,честито малко Съкровище ! Да е здраво и късмета да е вечно хванат за неговата ръчичка ! Heart Eyes
Скоро не бях влизала тук,за което много съжалявам..определено съм имала нужда..изчетох последната темичка и искам да кажа на момичетата,които споделиха част от проблемите си,че не са сами ! Hug....и аз си имах сходни  ядове, понякога, и аз всякаш нямам сили повече да се разправям...и аз  съм от тези,които забравят,или имат бели петна..обаче поне за последното съм чела,че това е защитна реакция на организма...явно става при по-емоционалните,защото ни прегряават бушоните и ни е къс фитила.. Laughing - така,че момичета,споко-това не е знак на остаряване!  В момента се опитвам да се отпусна по течението..за да си поотпочина,обаче сега пък изпитвам притеснение,че имам много неща за вършене,а  мързелът така ме е гушнал в обятията си,че взе да ми харесва..Няма угодия,дето вика една позната!  Искам да си събера мозъка,да степенувам нещата по важност,да предприема дейтвия,които ще ме извадят от хаоса и летаргията...ама за сега съм до точка 1-само искам,а нищо не правя,като в омагьосан кръг...и всяка вечер си казвам: "Е,утре вече..."...Някой на скоро да е излизал от тази въртележка,да удари едно рамо?  Hug
А аз си лягам,че от утре вече..... Laughing

# 430
Здравейте и от мен,така се се зачетох ,че забравих да си легна ....Отивам да спя,лек ден на всички!Страхотни сте!

# 431
  • морето, сините вълни...
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС за подрепата.
Малкия ми юнак днес е тоново същия, няма и помен от мистериозната Т.
Макар и да не разбирам защо по този начин Вселената ми показва че трябва да отделя повече време за него, да преодолея хаоса и летаргията които царят в живота ми. Защото както постоянно изпитвам недостиг от време, така и не успявам да се организирам добре и откровенно пилея времето си в "дремене".

Благодаря отново на вас, Бог и ангелите, всички които бяхте до мен и с мен.  Hug
Триумфатор стискам палци и очаквам цветният ти разказ.

Обичам ви момичета.

# 432
  • Русе
  Крен, чудесна новина.  Hug

Когато не ми достига време и усещам, че ще експлоадирам в стремежа си да бъда най милата майка, перфектния специалист,нежна съпруга и верен приятел се сещам, че времето всъщност е много относително и разтегливо понятие. Гледам да се хвана за най красивото нещо - усмивката на детето, ръката на любимия или очите на приятеля и потъвам там.
Винаги, когато успея да го направя, резултатите са чудесни.

# 433
  • у дома
Крен, за съжаление ние 'вдяваме'  и се променяме бързо, най-вече когато ни се случват лоши неща.
Сигурно са ти изпращани и други знаци, които са отминали незабелязани.
Нямало е как да обърнеш по своя воля повече внимание на детето си, освен ако .. не се разболее.

От доста време мисля върху това - защо сме склонни да се учим най-добре и да се сетим да работим върху себе си чак когато ни сполети нещо неприятно.   newsm78

A m b e r,  много точно и красиво казано  Peace

# 434
  • тук и сега
Да споделя нещо красиво  - дано ви зареди с красиви мисли.

Крен, много се радвам за малкото човече, важното е че успяваш да се вгледаш и разбереш същността на ситуацията.

А как съумявате да направите разлика м/у интуицията и последствията от силата на мислите? Скоро ми се случи нещо, което не мога да определя дали беше предчувствие или резултат от повтарящи се мисли newsm78. Благодаря на Господ, че нямаше лоши последствия  Praynig, но остава този въпрос да ме човърка. Извинявам се, ако сте го обсъждали, бавно наваксвам, а знам, че единствено вие можете да ми дадете някаква ориентация.

Общи условия

Активация на акаунт