Майско бебче се вълнува, първа коледа щурмува .

• 23 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Цитат
До като излязат 20 броя зъби Crazy

А Ицко си няма нито един още. doh

# 361
  • София
loranholl, осцилококцинумът, както и останалите хомеопатични лекарства се дават в еднакви дози на деца и възрастни, аз на Яна давам веднъж седмично по 1 доза профилактично, а ако се усетя, че се разболява й го давам по-често както е упоменато в упътването.

Весело посрещане довечера! Ще се видим догодина!  Hug

Забравих да напиша, че слагам осцилото в 30 мл. вода, след около 10 минути се е разтворил и го давам с лъжичка, целта е да има по-дълъг контакт с лигавицата в устата.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 13:39 от Platina

# 362
Весело посрещане на всички и от мен!
Послушни деца, необезпокоявани от пиратки и бомби, и щастливи родители пожелавам за довечера!  Grinning
За мен беше удоволствие да споделям емоциите си през изминалата година с вас, дами!  Hug
За догодина - утре  Wink

# 363
Здравейте!Лоранхол на мен док ми каза Оксилококциома да го давам 3 пъти дневно във вода-ама то не се разтваря/или аз не успях/,така че Сияна си го хрускаше.От снощи сме без Т и сополите намаляха благодарение на тез черни капки,които много цапат. ooooh!Ние довечера сме у едни приятели с още две семейства , бебка ще я гледат баба и дядо ,но у къщи/нали ревем още на друго място/,но се надявам да не се събуди от гърмежите,че при нас една война става всяка година...Смехорана не се притеснявай и ние сме още без зъби,въпреки,че днес и отгоре побеляло и отдолу ама не се показват пущините #Cussing outВчера така заръба лъжицата докато я хранех,че като ревна ooooh!Ми това е -другите болни да се оправят и ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2010г.Дано всичко лошо остане зад гърба ни.Айде ще бегам да правя баничка с късмети и ако успея по-късно ще се включа пак.П.С.вие получихте ли си детските и майчинствата????

# 364
мерси за кафенцето и закуската!
Ние днес се поуспахме-събудих го в 8 и 30  Shocked ,ама поне се наспах-цели 12ч.е спал мишока.
Ние довечера сме на купон,а малчо при баба и дядо,но и аз се притеснявам дали няма да се събуди от пиратки и гърмежи,че ще се чудят какво да го правят.
Аз детски не получавам,но и за майчинството не съм проверила,но съм забелязала,че ги превеждат на 2-3...
Бяхме на мерки и теглилки на 29-ти.Вече сме 7,700 и 69см.,т.е.наддали сме почти 600гр.и 1см.,белега от БЦЖ ни е положителен и следващата ваксинка ще ни е чак на годинка и нещо...
Е,това беше за тази година-догодина пак.
Бързо оздравяване на всички болнички!
  love001  Hug на всички и весело посрещане на новата година...

# 365
Привет като за последно тази година!
Роси, мерси за кафенцето  Hug
Смехоранка, на теб мерси за закуската, пак си се оляла  Laughing ( да не напълнеем много)

Вече съм се развихрила из къщи, шетам, готвя, че довечера да е пълна трапезата  Grinning Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, а бебчовците да спинкат спокойно тази нощ.  Hug

Приятен празник  Heart Eyes

# 366
  • софия
И аз искам да пожелая на всички:
Весело посрещане на новата 2010година.Нека тя да е изпълнена със щастие
и много здраве за всички нас!

# 367
Eli Dechkin, Rosita   Hug
Ще ваема едно такова мляко, за всеки случай д аимам под ръка. Дано да не се наложи, но все пак да се подсигуря ... а доколкото съм чувала (май точно за Нутрилон беше), че имал и слабително действие, което на Макс доста добре ще му се отрази, че е оле-мале иначе ....

# 368
И Рада, няма ни едно зъбче още. За сметка на това все още си има запазена маса в Милк бара, поне 2-3 пъти на нощ... Вода не ще. Едва успявам да и подлея два пъти в устата и вече го е изплюла. Като пийне h2О прави такава смешна физиономия, все едно хапва от най-киселият лимон на света...поръсен с лимонтозу.
К`во да го правиш - бозайниче. Laughing

Момичета понеже ще празнуваме домашному (не мога да повярвам, ама ей, на...и мен `фанаха - станах домошар Wink) и след малко отивам да въртя баница, да правя руска салата и т.н. Та, сигурно няма да се "видим" преди 1-2 януари. Затова...

Пожелавам ви прекрасно, весело и изпълнено с обич, усмивки и хубави хора посрещане на Новата 2010 година! Не съм суеверна, но защо не: Казват, че червеното бельо носело щастие, а пожеланото точно в полунощ, се сбъдвало през идващата година.
Бъдете щастливи!

# 369
Цитат
Смехорана, и вие сте с нашия режим май, на 2-3 часа нощем се взимаме за цокане.  Crazy
Ох,да #Crazy!И до кога така? newsm78

До като излязат 20 броя зъби Crazy

Взе ми го изпод пръстите Wink
И нашето сукалче не ще вода... а количествата твърда храна се увеличават...
И ние така, на Авентския биберон си чешем венците вместо да пием вода  hahaha
Нека всички болни мами и бебоци бързо да оздравяват  Hug

Момичета весело посрещане на новата 2010 година! Нека здравето, любовта и усмивките ни съпътстват през нея, да има топлота и уют в домовете и сърцата ни, и да изживеем много красиви мигове със семействата си и нашите малки наследници!

# 370
  • София
Минавам само да почерпя за нашата седма месечинка  Simple Smile Благодаря, Мигле!!  Hug

и да пожелая на всички много много хубаво посрещане на Новата 2010 г.!!  Tada
Отивам да готвя.   chef

# 371
Ние малко бяхме по Видин , прекарахме си чудесно . Лоранхол Осцинококцинума се дава както пише на ристовката и за деца и за възрастни едно и също .И аз го давах с лъжичка , както ти е написала Диана  Peace

Весело посрещане на Новата година !!!!!!!

# 372
  • Пловдив
Влизам само да ви пожелая весело посрещане на Новата 2010 година.
Ние сме си заедно тримата у дома и до сега правех салати. След малко милото започва скарата и започваме с голямото наяждане  Joy - аз съм само на газирано , но ще пийна чаша шампанско в полунощ.
Ще се "видим" догодина  Hug

# 373
  • гр.Стара Загора
Весело посрещане на новата 2010 година!!!
Бъдете живи и здрави и много щастливи!За мен бе удоволствие че цяла година споделях с вас радостите и тревогите си !

ДО Догодина  newsm10

# 374
Добър вечер маминки мои  Grinning
Ние решихме да опитаме да отидем на гости и евентуално да посрещнем новата година там-с моето семейство/майка,сестра,деца и т.н./,но разбира се плановете ни бяха провалени от в момента спящото в собственото си креватче малко инатче  Crazy От 16ч. като каза,че няма да спи......не мигна.Чак сега като се прибрахме доволно заспа.
Та,така....вкъщи сме си самички.
Комшиите беснеят,навън е страшно....бомби,заря,пиратки....блазя им... Simple Smile Важното е , че човека спи  Naughty
Аз отсега ще ви честитя новата година,защото утре се очертават ходения със сопите , да изкарат някой лев чаветата  Mr. Green

Топли прегръдки в студените нощи,
малки ръчички да питат за още...
Тиха и пълна със спомени стая и друга,
в която слънца си играят...
Приказна Коледа,Нова Година,
здраве,любов,за всички вас да има!!!

Обичам ви всички!
НАЗДРАВЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт