Майско бебче се вълнува, първа коледа щурмува .

• 23 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА ДА НИЕ НОВАТА ГОДИНА!ЖЕЛАЯ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 376
  • гр.Стара Загора
                                      Нека Новата година Ви прегърне вместо мен!
                    Нека тя ви целуне с целувката на вечна младост
                     и озари пътя Ви на едно щастливо бъдеще!
                    Нека под кристалния звън на чашите
                   в новогодишната вечер се сбъднат
                   всички Ваши мечти и желания!!!

Обичам Ви маЙки 2009!!!!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 00:32 от rosita__

# 377
  • Русе
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ДА Е МНОГО ЗДРАВА, УСМИХНАТА И КЪСМЕТЛИЙСКА!
МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ И КОЙ КАКВОТО СИ Е ПОЖЕЛАЛ - ДА СЕ СБЪДНЕ! Hug

# 378
  • вече Пловдив
Честита Нова година!
Да сме здрави, щастливи, усмихнати, паралии и късметлии цяла година! Бебчетата ни да са здравички и послушни, а семействата ни да не се оттърват от здраве и уважение!

Честит имен ден на всички именници с името Васил, Василка, Василена, Веселин и Веселина!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Рали44ка! newsm51

Дано с усмивка, обич и добра дума продължим да се срещаме в чудесните темички, мами 2009!

# 379
  • Пловдив
За много години , мами и бебчета !!!
 С моя синковец ви пожелаваме много успехи, щастливи мигове, споделени емоции и най-вече здраве, за да се наслаждавате на случващото се около вас!

Много се радвам , че ви познавам! Радвам се , че бяхме заедно в чудото на раждането и отглеждането на нашите деца!
И сега , когато малкото ми зверче си играе на земята с празна кутия от подарък , аз съм най-щастлива . Не съм се наспала , но много обичам да го гледам такъв (може би защото рядко се случва) . Баща му си доспива , а аз му обещах да спи до поне 11ч . Който има деца да си ги гледка  Joy.
Снощи детето много ме изненада. Заспа си както винаги в 9.30 и се събуди да папка чак в 12.30. Навън беше кошмар ; като се започна още по светло с тез пиратки , бомби и фойерверки , та до към 2ч. Обаче Зарко изобщо не ги отрази - това беше най-голямото ми притеснение - да не се буди от шума и да се плаши.

И накрая , но не на последно място , искам да честитя празника на всички именници днес ! С гордост да си носят имената!

Рали , честит рожден ден ! Да си жива и здрава и много обичана ! newsm59
Хубав ден ви желая.
Прегръдки и целувки за всички вас !!!

# 380
b]Честита Нова година!
 Да е мирна и щастлива!
 Много здраве и късмет на семействата ви!
[/b]

# 381
  • София
НОВАТА 2010 ВЕЧЕ Е ФАКТ! ЧЕСТИТА, ЗДРАВА И БЛАГОДАТНА!
Честит Рожден Ден на Рали!
Прекарването ми на гала новогодишния концерт в Операта мина с някои разочарования от организаторите, защото до 18 ч. когато беше началото му се тъпчехме във входната зала и не ни пускаха по етажите, гардеробите, при което останахме без въздух и стана меле. Т.е нямаше посрещане. Аз си проправих път с 300 зора навън да чакам, за да не припадна, докато благоволят да ни поканят. Самото изпълнение беше горе-долу на ниво.
Самата НГ нощ се чувствах като в Авганистан под обстрел. Не разбирам каква е радостта от това да гърмиш като луд. Божко се събуди и трябваше да го успокоявам.
Честит имен ден на всички носещи името на св. Василий.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 13:55 от Мигла

# 382

Честита да ни е новата 2010-та година!
Пожелавам на вас и близките ви много, много, здраве, щастливи мигове и сбъднати цели и мечти!
За много години, мили ми съфорумки МАЙки 2009!!! Laughing

Честито на всички именници! Да са живи и здрави! Hug
Рали, честито и на теб! От здраве и късмет да не се отървеш!   bouquet

Плевен активно се включва в борбата за бебе 2010 с Василена родена в 00.01ч.  Wink
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=458018

# 383
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МАЙЧЕТА!

Heart Eyes ЗА НОВАТА ГОДИНА  - ЗДРАВЕ ДО АМИНА,
ШАРЕНИ ТОРБИЧКИ ПЪЛНИ С ПАРИЧКИ
И ГЪРНЕНЦЕ С МЕД - ДА Е НА КЪСМЕТ!!!!!!
МНОГО ПЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ ВАС
!
Heart Eyes

Честит рожден ден на Раличка, (която отдавна се загуби) - Да си жива и здрава и много обичана   Hug

# 384
Момичета, Честита Нова 2010 Година. Пожелавам Ви любов, здраве и късмет. Добрите хора да направят пътека към дома Ви, лошите - да го забравят.                                                        

Загубих се, големи празници, голямо нещо. Що сладки се изядоха и що вино се изпи - не искам и да си помислям. От днес съм на диета. В момента съм 3 кг. по-лека, отколкото като влизах да раждам Алекс, ужас.
Страхотно си изкарахме празниците - на Коледа бяхме в свекърите ми, на Нова година - у дома. Каква жега беше вчера - не е истина. Достигна 38.5 градуса, Алекс май малко много му дойде. Толкова вода изпи вчера, колкото не е пил през целия му живот. На всичкото отгоре се заплеснах и си забравих едната ръка под слънцето и сега се беля като змия Simple Smile
Мъжът ми направи днес на Александър сурвакница (под вещите указания на майка ми) и сега Александър размахва тази пръчка и се залива от смях. Много му хареса (ако знае, че и пари му дават за това, няма да спре).
Рали, Честит Рожден Ден и на теб (защо не си Василка бе  Laughing) Това ми беше най-големия страх, да не се роди Александър на Гергьовден, че тогава искаме или не - щяхме да го кръстим George. Добре, че излезе разумно дете (Георги ми харесва много ма това George ми идва малко в повече).
Хайде, поздрави от мен и пак - Весела и страхотна Нова година

# 385
Сурва, сурва, година от моето голямо сурвакарче!
Колко гърбини наби от обяд  Mr. Green
И едно по-различно сурваки  Laughing

# 386
Честита Нова година мили майчета! Да сте много здрави, щастливи, усмихнати и всичко с което се захванете да ви върви по вода!
Аз да се похваля с мойта бебка - снощи бяхме на гости на едни приятели и Ева беше много кротичка играеше си с играчките и се хилеше на всички  Laughing. Заспа си към 21 и в 23 се събуди да яде, а и да посрещне и тя Новата година  Heart Eyes  От баницата с късмети и се падна колата и сега си мисля май за рожденния ден да и купя детска кола за каране  Heart Eyes Очаквах да се стресне от пиратки и бомбички ама тя изобщо не им обърна внимание, но милата пък така се стресна като кихна силно баща й и като ревна, няколко минути сме успокоявали.
Честит имен ден на всички именници!
Честит рожден ден Раличка! 

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 17:01 от CrazyDeina

# 387
  • софия
Честита нова година!
Знам,че сте попреяли по празниците,но
нека да почерпя за 7 месечинка на Ицето.

Честита месечинка на Ваньо със малко закъснение!Нека да е много здраво и
игриво детето!

# 388
  • София
Честита Нова година!
Посрещнете я с радост,
живейте я в щастие,
изпратете я със здраве!

Авторството не е мое, хич ме няма по пожеланията  Embarassed
Ние си изкарахме добре, с доста хапване, аз май взех първа награда по плюскане  Animal Pig Ваньо заспа към 23.45 и не му мръдна ухото от гърмежите, и аз доста се притеснявах за това.
Смехорана, благодаря ти много,  Hug, нека и Ицко да е здраво, щастливо и спокойно бебче!! Същото желая и на малката Алекс на Мадленка!!

# 389
  • Русе
Честита Нова Година! ЗДраве, щастие, късмет и пари безчет!   madnoel

Честито и на днешните именници! С здраве и гордост да си носят имената!  Hug
Честити месечинки!  Hug

Честит рожден ден, Рали! Късмет и много любов!  newsm67

Гого е проспал настъпването на Новата година. Не се е стряскал от бомбите. Днес осурвакахме всички баби и роднини, но той и това проспа  Mr. Green Нищо де, доволен остана от събраното  Mr. Green
Ние също изкарахме мн. Убаво на кръчмето. Сега реанимираме.

Общи условия

Активация на акаунт