Майско бебче се вълнува, първа коледа щурмува .

• 23 283
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.Стара Загора
Добър вечер!
Честит Имен Ден на сладката Божи!Да е живаи здрава и много да радва мама и тати Hug
Аз днес луднах с моето кисело бебешорче  ooooh! Цял ден почти е крива и не иска да спи точи лиги до безкрайност и този зъб не избива и не избива  CrazyПреди 10 мин чак заспа,това се случва за пръв път иначе най-късно 20.30-21.00ч е заспала  Shocked
♥...Luni4ka...♥ ,този магазин е на 5мин от нас и винаги от там пазаря има всичко  PeaceДаже тази вечер щяхме да ходим че са ми останали около 7-8 пюрета и почти всичко друго е на свършване ама Боби се прибра късно и утре ще я свършим тази работа.
Глутена го въведох чрез пюре с овес  Peace
Цвети,честито ви зъбче да са бели и здрави и да излизат лесно и безболезнено!По този повод аз знам че като излезне първия зъб се купува бяла дрешка и по случая купих на Евитка бяло боди и бели чорапки,нищо друго не намерих в бяло.
Фелинка радвам се че се включи много ни липсват твоите забавни постове да знаеш  newsm10
Честито на месечковците да са много здрави и послушни!
За гърнето мнението ми е като на Maria-Chiara.Те са си бебета още  Stop
Да ви се оплача има една улична котка която  вече ме влудява безкрайно и ще търся пушка да я гърмя #2gunfire въпреки че обожавам котки.Всеки ден ми препикава прозорците на целия етаж по няколко пъти и който ме гледа аз постоянно бърша прозорци.Писна ми вече  smile3514Днес докато бършех с яд отново си мислех дали да не ги избърша с оцет че да не маркира ама и аз незнам що пък така го измислих с оцет  #Crazy newsm78.Някой имал ли е подобен случай да сподели моля  Praynig
За занимавките различни от стандартните играчки и чесалки Евелин откакто се омаза със крема за подсичане кутийката й е любима,имах една стара която е празна и по цял ден е в ръцете й и я отваря и дрънчи с нея голям купон си прави  hahaha,другото с което се занимава е обикновенна носна кърпа от плат едновремешните,беше в бабини и баба й я е дала и сега това е много вървежно вкъщи.
зайобайо,dendri,MINOLTICHKA,loranholl,Ralichkou,elfi4ka БЪРЗО ДА СЕ ЯВЯТ В ИЗПОВЕДАЛНЯТА  smile3534

# 541
Хахаха,хайде явих се първа в изповедалнята...оффффф нещо ме гони лудостта вече.
Днес на гости ми беше Аничка-Баничка,добре,че дойде малко да полафим,чееее...това време страшно ме нерви.Излезнахме малко по обяд с Жожи и колкото и добра плувкиня да съм(Тоест кит  hahaha )щяхме да се удавим.Ако имах гумени ботуши друго щеше да е  Thinking
Честито на всички празнуващи днес!Бъдете живи и здрави,с много късмет в живота!  Hug
За котката не мога да помогна(не са ми на сърце тез животни),в този ред на мисли се радвам,че съм на 12 етаж  Laughing
Гърне и ние още нямаме и ще пропуснем засега,може би ще пробвам след месец като купя.
Глутена е въведен вече,както и два пъти съм давала жълтък.И ние сме на 5 кратно хранене,без да смятам нощното цокане.
За килограмите......мъкааааааа,не стига,че не съм свалила ами съм и качила  Crossing Arms  затова ще се въздържа от коментар.
Това от нас,лека вечер и спокойни бебоци!

# 542
Роси,какво се чудиш бе мацо-взимаъ пушката и действувай  Joy мн.забавно с тая котка... Joy бърши бърши,ако ли не прати адрес на лични да ти пратя една от въздушните пушки на мъжо ама от онези дето стрелят де не други  Joy  smile3532

# 543
здрамейте мацки не пиша напоследък щото Додо кашля като дърт пушач от стичащисе секрети от нос ав гърлото и понякога се дави.Принудих се та си купих аспиратор не като тези от едно време а подобен на Бейби ваци по два три пъти на ден м уги изсмуквам преде сън за да може да спи.А като се зашаля даже онзи ден в съня си стана и посиня малко.Напарво получих още бели косм ипо косата си .Принудих се та го събудих той милия се дереше от рев но го успокойх и м увърнах цвета на кожата.А вчера на 6.1 н ибеше първото падане от спалнята.АЗ съм го сложила на средата и той въртейки се и туп на земята.Дере се от рев .Спря за миг и после наново рев докато разбера що е лошо ми стана.АМи човека се беше омазал отзад яката работа и като го смених се хили 15 минути докат ого обличах-подиграваше ми се .КАкво ли си вика"Майка ми майка ми каква си тъпа .АЗ съм се насрал а не от падането плача-обца.Като се спогледахме прихнахме и двамата в бурен смях.
Играчки залъгалки на плота на проходилката съм махнала музикалната част и натрупам една камара играчки и той си играе играе и след 30 забие главата и захърка.АМА той освен да си играе и отвреме на вреве да ги пуска настрани и мама да се гъзурти да ги дига а той да ми се хили,той се и движи с порходилката и из цялата къща разхвърля играчки и стигне до кухнята и иска да вземе плика от боклука ама мама го хваща на местопрестъплението и като го погледна лошо бегом на заден ход хилейки се до уши.Иначе най ни е забавна кутията в коят ос идържа мокрите кърпички и не го интересув аче вътре им акърпички той ги изсипва а чаршава и въртейки се си докопа долна та част и се прав ич еги  съединява а докато се върти се въпти по голо дупе и е смях до тавана.Иначе с пликчета и в тях сложено нещо дребно си игра докато не разкъса пликчето.А ако м,у падне зад борда-зад проходилката играчка с която си играе пищи като чели някой ще го коли и се върти да види къде  е паднала и ме гледа мене после играчката.АБе много са смешни сега като малки.Сега каката е на 4 години и все едно не говоря на нея-фръцва се и започва да комадва какво да правиш и какво не.АМа като викна са се глас та да ме чуят на женския пазар  го прави иначе не.Така че сега децата си играят с най необикноменни играчки.ДАйте им една малка тенждерка или посуда и лъжица  игледайте сеир на барабанист-сиреч на ващето дете

# 544
  • софия
Добро утро! Hug
Днес имам имен ден,почерпете се за мое здраве!

Честито на всички именници на този ден!

# 545
О Смехоранче , честит имен ден , да ти е живо и здраво името както се казва по църковному   love001
И ние си играем с всякакви най-обикновенни предмети. последния хит е една връзка за обувки. сложих я на прогодилката в една дупчица единия край. Е голяма радост беше. и картонени кутийки - дъвкане голямо пада . Само събирам дребните парченца отвреме на време да не глътне нещо. А и списания много уважава, четем на МЕТРО брошурата и други подобни  Joy

# 546
Честит имен ден на Иван на Мийка, Иван на Лято, Жанетка на Казабланка и на Смехоранка. Да сте живи и здрави и много късмет, любов и щастие!

Сега да почерпя и за нашия малък именник

# 547
  • София
Добро утро и хубав празник на всички! Hug
Смехоранке, да си жива и здрава и само хубави неща покрай теб да има! Благодаря за класната почерпка.
Честито на всички малки, сладки наши именници - Йоана на Пепсън, Иван на Ева Чавдарова, Ивайло  на Галя81-81, Иван на Луничка, Жанетка на Казабланка, Иван на Мийка и много специално на нашето скъпо приятелче Ваньо на Лято!Да сте живи и здрави душички мънички! Да растете безгрижно и щастливо!

П.С.Луничке, прекрасна почерпка и от вас! Благодаря!

# 548
  • Русе
Честито на големи и малки именници! Да са/сте здрави  и много щастливи! Hug
Честити месечинки  Hug

# 549
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи!   Gift
Да сте живи и здрави и късмета винаги да е с вас!
По повод шопинга от големите намаления в Испаня аз ще намажа обилно-мама е там и купува в неограничени количества,всичко е намалено на 70%,направо не ми се мисли какво ще донесе като си дойде.
Времето на вън е супер и ние изчезваме на разходка.  1stroller
Хубав ден на всички!  bouquet

# 550
  • София
Ето ни и нас Wink.
Честит Йорданов ден на празнуващите вчера!
Честит Иванов ден на всички малки и големи именяци!Да  са здрави и щастливи и късметлии!
Мерси на Смехорана и Луничка за почерпката Heart EyesВесел празник и хубави подаръци.

За абсурдни играчки ползваме лигавници/онзи ден игра половн час с едни лигавник/, търлъци, шарени чорапки Crazy
Подарък, но изпросен от мъжо получих телефон, с голямо подсещане, иначе и без него щях да остана Crazy.Ей , друга година все изненади от негова страна, а сега неема, има бебе Mr. Green и криза.
    Вчера пробвах пак да му дам прословутия морков, дето преди се изрина от него, дано няма реакция Praynig, като въведе моркова ще почваме и жълтъка/ей, тези баби как ме тормозят с този жълтък и попара,лека полека ще дойде времето, обеснявам ,че не може на веднъж всичко Crazy/
О, килограми, болна тема, ама ще трябва вече да не се офлянквам , а да почвам диета. Crazy
Какво щях да пиша, не помня вече Mr. Green
 Да кажа относно пюретата, вчера се заредихме с Сънвал, май са  био, и са на добра цена.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:08 от oli4ka

# 551
  • софия
Благодаря на всички за милите пожелания! lovekiss
За играчките,Ицко си играе с всичко,което му попадне в ръчичките.Всичко му
харесва и,всичко му е интересно.
Жълтък давам по четвъртинка от около 20 дена.Слагам го в зеленчуковите пюрета.
И сега да ви кажа,моят момък от вчера е с рана на челото.Как и от,какво стана
не разбрах. newsm78Пък и той не е плакал да сигнализира,че се е ударил с нещо.
Здраве да е!Юнак без рана няма. Naughty
Хайде и ние изчезваме навън. 1stroller
Приятни разходки на всички!

# 552
Здравейте!
От доста време не съм се включвала , но искам да почерпя за имения ми ден

По-късно ще се включа пак.... Grinning
Честито и на всички останали които празнуват днес  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 13:46 от diveto

# 553
  • гр.Стара Загора
Честит имен ден на малки и големи!Да сти живи и здрави!

# 554
Честит имен ден на всички малки именници, както и на мамите и татковците им, който празнуват   bouquet
Да сте живи и здрави, много щастие и любов ви пожелавам от сърце, а на малките много весели игри и усмивки  Heart Eyes

Честити месечинки и на днешните бебчета   Hug

Катерина си играе със всичко, особено това, което не е за игра  Crazy Всичко обаче много бързо и омръзва и рядко може да стои повече от 15 мин на едно място, ама здраве да е. Казала съм че е била за момче, ама нещо се е объркало  Mr. Green Голям дивак, с голямо Д ooooh!
Аз пък имам едни болки точно където ми е единия външен шев и сега се чудя какво ли е това, след 8 месеца да ме боли  newsm78 Май ще трябва да посетя чичо доктор, а хич не ща  Sad Ако някой е имал подобни болки да казва, че съм чуденка   Praynig
Иначе Кати вече е по добре, ама пък и зъбите я мъчат и е кисел  отново, та мъките продължават  Close Ко да се прави, деца  Peace
Бягам, че сънчо е дошъл и дребното пак мрънка  Wink
Приятен ви ден  Hug и весело изкарване на празника  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт