Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 19 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

Я съм оправна жена. В крък се въртим и слагаме ред на групата. Слуша се новия командир. Саруханчо требе да стане нашо момче, защото него даваме на друго чедо. При нас е  -на голЕмта селска поляна. Чуеме се по все балкани, че го грабнем с хеликоптерУ и че се приземим на полЕната. smile3533

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09....нещо не вденах....всъщност кво пропуснах... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Написах го в пъния смисъл на думата и живота.

# 211
Али, да питам - на червените теренца не казва ли тая кукумявка още нещо (това е някъде около 09:43)
http://www.youtube.com/watch?v=i20jm76dYRw 8.30
Г-Какво момиче си ,не разбираш от дума?Залепна за сина ми,остави го вече,доскучава му на моя Доу от такава любов.Ако толкова те иска няма ли да отговаря на обажданията.Не се обажда. ------ Ти си тази,която не се отказва,на него отдавна му писна от теб.Махай се от тук,не те иска.Махай се.
...............
Д-Мине?!?

Hug  Hug   bouquet   bouquet
не иска да се срещате

добре,че си наблюдателна превела съм го ,но просто не съм го записала ами сина върху мене  football

# 212
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Я съм оправна жена. В крък се въртим и слагаме ред на групата. Слуша се новия командир. Саруханчо требе да стане нашо момче, защото него даваме на друго чедо. При нас е  -на голЕмта селска поляна. Чуеме се по все балкани, че го грабнем с хеликоптерУ и че се приземим на полЕната. smile3533

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09....нещо не вденах....всъщност кво пропуснах... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Е па хубаво...щом така мислиш.... bowuu bowuu bowuu....а кой е новия командир.... newsm78 newsm78 newsm78

# 213
  • Варна
Я съм оправна жена. В крък се въртим и слагаме ред на групата. Слуша се новия командир. Саруханчо требе да стане нашо момче, защото него даваме на друго чедо. При нас е  -на голЕмта селска поляна. Чуеме се по все балкани, че го грабнем с хеликоптерУ и че се приземим на полЕната. smile3533

snezhinka,
първо-Добре дошла при нас!!!
второ-Нема нужда да копираш от тема в тема- сите четем и двете теми!
трето- Тука нема командири- сите сме равни. Армията вече е платена и секи сам казва, че бачка ли войник или че бачка нещо друго!
четвърто-Селската полянка чини ми се е твърде малка, па ние си спретнахме цело село, а наш Сару е свикнал да живее твърде нашироко- и езерце си има и баяджат животинки- де ще ги слагаш на поляната?
пето-У хеликоптерУ Сару че се качи кога видиш жирафа да фърчи- не гледай кво става у филма, он фърчи само со самолети, въртолетките са за филмите
шесто- вие се чуете по все балкани, па ние сме под сека шумка как аджеба ше стане таз работа- да не дотърчиме и да го отвлечеме, па той е свикнал да му се провалят сите сватби, еле ко не ги иска/визирам Бахар/
седмо- Ади малко по бамбашката да го даваме че да не си късаме главите- Сару е на сите, дето сме у форума! bowuu
Па не ми се сърди язе съм си добронамерена, докле ме не настъпят по мазоло!

# 214

не иска да се срещате

добре,че си наблюдателна превела съм го ,но просто не съм го записала ами сина върху мене  football

Благодаря   bouquet

# 215

snezhinka,
трето- Тука нема командири- сите сме равни. Армията вече е платена и секи сам казва, че бачка ли войник или че бачка нещо друго!
четвърто-Селската полянка чини ми се е твърде малка, па ние си спретнахме цело село, а наш Сару е свикнал да живее твърде нашироко- и езерце си има и баяджат животинки- де ще ги слагаш на поляната?
пето-У хеликоптерУ Сару че се качи кога видиш жирафа да фърчи- не гледай кво става у филма, он фърчи само со самолети, въртолетките са за филмите
шесто- вие се чуете по все балкани, па ние сме под сека шумка как аджеба ше стане таз работа- да не дотърчиме и да го отвлечеме, па той е свикнал да му се провалят сите сватби, еле ко не ги иска/визирам Бахар/
седмо- Ади малко по бамбашката да го даваме че да не си късаме главите- Сару е на сите, дето сме у форума! bowuu
Не се сърдя. Благодаря зя поясненията. Grinning HugВажното е да има мир любов между всички нас. Каква свободна длъжност има в село Сураханлъ?

# 216

snezhinka,
Напълно подрепям поста....требе малко по яваш...яваш..(АЛИ Hug)...не става с рогата напред... smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
БРИЗКЕ.... newsm20 newsm20 newsm20

# 217
Бризкееее,....кажи са джанъм беним...че ли гледаме филма Тунайт...или че лапам мухите... hahaha Joy

# 218
За малко спирам мили мои Саруханки-гладниковците вече не ме оставят на мира.  chef Дано по-късно да има някой! Praynig

# 219
  • Варна
Бризкееее,....кажи са джанъм беним...че ли гледаме филма Тунайт...или че лапам мухите... hahaha Joy
#Crazy че ние си ги лапаме, че ги и гълтаме мухите вече четири месеца Зизка- ти за една вечер ли че ги изяждаш- чекай да видим кво ше кажи Алинка- нали тя гледа директно- па ние си дирим серийките в нета . У нета идват поне час и половина след началото. Га стане 8.00ч Алинка че ни информира па после сме ние newsm78

# 220
  • Варна
За малко спирам мили мои Саруханки-гладниковците вече не ме оставят на мира.  chef Дано по-късно да има някой! Praynig

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 па ние йуще не сме се собрали сите- ясно е че не си ни чела скоро- то купона тукя след 23-00  се спретва bowuu

# 221
#Crazy че ние си ги лапаме, че ги и гълтаме мухите вече четири месеца Зизка- ти за една вечер ли че ги изяждаш- чекай да видим кво ше кажи Алинка- нали тя гледа директно- па ние си дирим серийките в нета . У нета идват поне час и половина след началото. Га стане 8.00ч Алинка че ни информира па после сме ние newsm78
Аре че немам търпение да превеждам между кадрите... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 222
Има ли информация колко серии са заснети до момента?Може ли да се провери да не би да е преместен часа на излъчването или деня? newsm78 newsm78 newsm78
Мале-е-е-е-е-й футболните запалянковци пасти да ядат! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 223
Аре че немам търпение да превеждам между кадрите... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз и аз,чакам на Зизу превода Hug Hug,от сутринта съм се хилнала и нищо и никой не могат да ме смутят! Joy Joy Joy Joy Joy

# 224
Някой гледал ли е филма"Изгубени в превода?"Да не от категорията на "Голямото плюскане?"

Общи условия

Активация на акаунт