Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз ли съм толкоз зле, че не мога да си го представя, ама я ми кажете, как аджеба туй говедце брата на Доу, успе да изнасили Первин отново, като беше с панталон  Thinking  Thinking
Ми той Алекс...кат брат си....лега си със скафандъра... hahaha hahaha hahaha hahaha
тва се 1 да питаш....как аджеба...Езо роди дете на Есмер... hahaha hahaha hahaha
Аз имам теория ...и я бях споделила...някога в темите... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 391
Аз ли съм толкоз зле, че не мога да си го представя, ама я ми кажете, как аджеба туй говедце брата на Доу, успе да изнасили Первин отново, като беше с панталон  Thinking  Thinking
Мммм ти пък....сякаш не си гледала други  филми на Аблата Joy JoyАди са и екстри Joy Joy като да има последователност и смисъл Whistling Whistling
В таквиз' подробности не влазяй.... не се знае колко гъби е изляла и на к'ва фаза е била Naughty

# 392
Аз ли съм толкоз зле, че не мога да си го представя, ама я ми кажете, как аджеба туй говедце брата на Доу, успе да изнасили Первин отново, като беше с панталон  Thinking  Thinking
Мммм ти пък....сякаш не си гледала други  филми на Аблата Joy JoyАди са и екстри Joy Joy като да има последователност и смисъл Whistling Whistling
В таквиз' подробности не влазяй.... не се знае колко гъби е изляла и на к'ва фаза е била Naughty

Ооооо, Чилииии...не спинкаш ли вече... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 393
Аз ли съм толкоз зле, че не мога да си го представя, ама я ми кажете, как аджеба туй говедце брата на Доу, успе да изнасили Первин отново, като беше с панталон  Thinking  Thinking
Ми той Алекс...кат брат си....лега си със скафандъра... hahaha hahaha hahaha hahaha
тва се 1 да питаш....как аджеба...Езо роди дете на Есмер... hahaha hahaha hahaha
Аз имам теория ...и я бях споделила...някога в темите... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Помним, помним smile3532 smile3532 smile3532

Може би съм единствената, която харесва актьора и неговата игра, но не иска да бъде на мястото на жена му или на екранните му партньорки.
А... и 'що тъй ма девойко Thinking Няма лошо...Саруханлъ и без т'ва се пренасели....конкуреция колко щеш..един маймун по - малко на клона..... Joy Joy

# 394

Може би съм единствената, която харесва актьора и неговата игра, но не иска да бъде на мястото на жена му или на екранните му партньорки.
А... и 'що тъй ма девойко Thinking Няма лошо...Саруханлъ и без т'ва се пренасели....конкуреция колко щеш..един маймун по - малко на клона..... Joy Joy
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo....гОРСКИЯ се зае с работата вече.... hahaha hahaha hahaha hahaha...пак се отвори кастинга.... Joy Joy Joy

# 395
Ооооо, Чилииии...не спинкаш ли вече... hahaha hahaha hahaha hahaha
ЛЯгам лягам..бях позаспала докат приспим поколението...ма се събудих одървена от студ и викам чеки да ви нагледам Hug
Пак те е навястявал а музта... утеПа ме с тия коментари... еле с размислите на Врабка Joy Joy Joy

# 396
ЛЯгам лягам..бях позаспала докат приспим поколението...ма се събудих одървена от студ и викам чеки да ви нагледам Hug
Пак те е навястявал а музта... утеПа ме с тия коментари... еле с размислите на Врабка Joy Joy Joy
[/quote] Що ма джанъм ....на мене тия на Доу по ме кефат.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 397

Всички ме разсмивате. Държа да разговарям със Сарухан-ИНТЕЛЕКТ. Joy

# 398
ооооооооо кво става тукя Naughtyкупон без мен Naughty не мой така #2gunfire #2gunfire
Зизка  newsm20 много добре си превела сладур си ти да зна`ш   bouquet

# 399
  Зизка, ама добре си го разгадала   Laughing
  Нали нема вече домати newsm78 newsm78 ....не ви ли мяза Доу малко на опитен, изпечен съблазнител на млади момичета   hahaha Joy Joy Joy

# 400
ооооооооо кво става тукя Naughtyкупон без мен Naughty не мой така #2gunfire #2gunfire
Зизка  newsm20 много добре си превела сладур си ти да зна`ш   bouquet
Ади....бакалъм....къф купон можем да заформим по нощите.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug  bouquet

# 401
Що ма джанъм ....на мене тия на Доу по ме кефат.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Е аз оплетоу поста и ти кат' патка в калчища си се овъртолила rotfImbo rotfImbo
Е как  ма..... "врабъка" е култов израз smile3532 smile3532, а за тези на Доу rotfImbo rotfImbo К'во без наследник, той деТСтвена я остай.....то всъщност не той де он и налита бая ...ма она проста кат краставица...дърпа се ....паткоуууу нищо лошо нема да ти нарай маааа.....те ние на опашка се редим за него Joy JoyПфууу....дет' вика баща ми"Туй жената не е кат' човека" Joy Joy

# 402
Що ма джанъм ....на мене тия на Доу по ме кефат.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Е аз оплетоу поста и ти кат' патка в калчища си се овъртолила rotfImbo rotfImbo
Е как  ма..... "врабъка" е култов израз smile3532 smile3532, а за тези на Доу rotfImbo rotfImbo К'во без наследник, той деТСтвена я остай.....то всъщност не той де он и налита бая ...ма она проста кат краставица...дърпа се ....паткоуууу нищо лошо нема да ти нарай маааа.....те ние на опашка се редим за него Joy JoyПфууу....дет' вика баща ми"Туй жената не е кат' човека" Joy Joy
Чшшшш....Ти си се овъртолила не АЗ....па си чела между редовете.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaЕ до са четох...па ми се виде че си следим мисълта....освен да съм объркала кадрите.... newsm78..ма мислим че не съм... #Crazy #Crazy

# 403

А... и 'що тъй ма девойко  Няма лошо...Саруханлъ и без т'ва се пренасели....конкуреция колко щеш..един маймун по - малко на клона.....  

....гОРСКИЯ се зае с работата вече....    ...пак се отвори кастинга....

Яяяяя...нема ли място вече newsm78 newsm78 newsm78
  И яз са к'во ...за баба Меца ли да се кандидатирам  Thinking Crossing Arms

# 404

А... и 'що тъй ма девойко  Няма лошо...Саруханлъ и без т'ва се пренасели....конкуреция колко щеш..един маймун по - малко на клона.....  

....гОРСКИЯ се зае с работата вече....    ...пак се отвори кастинга....

Яяяяя...нема ли място вече newsm78 newsm78 newsm78
  И яз са к'во ...за баба Меца ли да се кандидатирам  Thinking Crossing Arms
Спокс...Мамии...за тебе винаги че намерим нещо...ти си тукя старо куче медалист беее.... Hug  bouquet bowuu hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт