Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
За да ни развалят кефа от превода на Зизу в ефир/между редовете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 376
 Милички, някой ще ме светне ли защо нямаше серия от Йени Баштана тази седмица  newsm78.... плииийз  Praynig

И ние още не знаем (поне аз де, ако съм пропуснала нещо, моля да ме извиниш). Трябва да се появят Бризчето и Али, ако те са разбрали нещо снощи да споделят  Hug

# 377
Добър вечер и от мен! Grinning Аз съм дъщерята. newsm03 И аз не харесвам лицето на Мине с изключение на прекрасните и очи. Следващите ми разсъждения са свързани само с клипчетата със субтитри. Мисля, че Доу не смее да бъде независим от баща си в действията си. За съжаление такива мъже и жени има във всяка страна по света и естествено техните половинки  са нещастни.
Здравей мила,Врабката дори да беше с тяло на Венера Милоска и лице на Анжелина Джоли пак щяхме да и намерим кусури Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това са рисковете да си публична личност #Crazy #Crazy #Crazy

# 378
Между другото в клипчетата, които направиха Алекс и Али има много романтика-дори и в репликите. Знам, че ви звучи глупаво и смешно.

# 379
Добър вечер и от мен! Grinning Аз съм дъщерята. newsm03 И аз не харесвам лицето на Мине с изключение на прекрасните и очи. Следващите ми разсъждения са свързани само с клипчетата със субтитри. Мисля, че Доу не смее да бъде независим от баща си в действията си. За съжаление такива мъже и жени има във всяка страна по света и естествено техните половинки  са нещастни.
Здравей мила,Врабката дори да беше с тяло на Венера Милоска и лице на Анжелина Джоли пак щяхме да и намерим кусури Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дори и аз ги виждам тези косури, но не мисля, че това е най-важното. Важното е дали е добра актриса.

# 380
Между другото в клипчетата, които направиха Алекс и Али има много романтика-дори и в репликите. Знам, че ви звучи глупаво и смешно.
Разбира се ,това му е най-хубавото на филма- романтиката и красивите сцени,все пак това си е приказка за пораснали деца,разказана по един прекрасен начин  bouquet  bouquet  bouquet

# 381
 Милички, някой ще ме светне ли защо нямаше серия от Йени Баштана тази седмица  newsm78.... плииийз  Praynig

И ние още не знаем (поне аз де, ако съм пропуснала нещо, моля да ме извиниш). Трябва да се появят Бризчето и Али, ако те са разбрали нещо снощи да споделят  Hug

Е, ще почакам...Али е много добра на преводите, а ти се справяш отлично с качването им в клиповете  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря, мила  Hug

# 382
Дори и аз ги виждам тези косури, но не мисля, че това е най-важното. Важното е дали е добра актриса.

И добра актриса да е (а тя не е, по мое мнение) пак немаше да ни хареса, защото играе със Сару, а всички искаме да сме на нейно място  Whistling

# 383
  Е, ще почакам...Али е много добра на преводите, а ти се справяш отлично с качването им в клиповете  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря, мила  Hug

Благодаря, обаче овациите трябва да са за Али, защото ако не е тя да превежда, няма да има клипчета, а ние ще си седим в невидение  Hug

Али   bouquet   bouquet   bouquet

# 384
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Че ги обобщим фотосите.... Thinking
Мислен диалог и монолог на лирическите герой.... Mr. Green

Д- Тая майка ми как ме обостри... #Cussing out...днеска сички ме нервират... #2gunfire...Ей...Чшшш...кво си мислите бе ....аз не съм само наследника ....аз съм бог #2gunfire...аааааааа.... Naughty
Са се качвам у спалнята....да олабим жилката.... Blush....макар че Врабка...пак ми беше сърдита...и нема да ми се отвори парашута....нооо...нищо, повторението е майка на знанието...пак че пробам.... Heart Eyes
Добре че се сетих да и купим един врабък...и че я изненадам....ага ме огрее... Praynig Heart Eyes
Ади бакалъм...стискайте палци... Laughing
В- Тоя моя съвсем се бангьоса...изпокара ме се ...па излезна...аз пак съм му сърдита... #Cussing out..тоз неможа да вдене...че нема да му дадем...па аз се пазим... Crossing Arms...да не си мисли че съм забравила как му  Crossing Armsцелувах ръка.... Crossing Arms...Аз...дет съм УБАВИЦА ГИЦА... Crossing Arms
Его ...иде...прайм се на заспала... Wink
Д- Ейййй...ма тва се спи... #Crazy...абе не колко Езото у Кайболана...ама ... ooooh!...нея поне чат пат я докачах....и бебе и спренах...а сега ....егати ....останах си без наследник... ooooh!
Чеки да я погалим...да видим кво че стане...и кво стана ...гушна ме ...и НЪЦКИ... Crazy
Ади ...че пробам на сутринта... Wink...кат види врабъка...може да ме огрее... Laughing
(сутринта)...В- Ейййй...чувам чуруликане...Имам си врабец.... Joy....имам си врабец... Joy
Д- Ееее...най накрая ...зарадва се ...лелелеле... smile3508...отивам при неяяяя.... newsm44
Глей ква е оФца....чеки пак да се подмажем.... Blush
Да бе...тържество на надеждата ...пред горчивия опит....са па че храни врабеца... #2gunfire
Сори ако съм объркала кадрите...ако е така моля да ме извините... bowuu bowuu bowuu

# 385
  Съжалявам, че никой от екипа на Врабче не е забелязал, че нежните, красиви и романтични диалози между двамата хич, ама хич не се връзват с често безизразното и дори студено изражение на момичето с хубавите очи  Naughty Thinking Crossing Arms

# 386

Благодаря, обаче овациите трябва да са за Али, защото ако не е тя да превежда, няма да има клипчета, а ние ще си седим в невидение  Hug
Али   bouquet   bouquet   bouquet

Разбира се, просто я очаквам да се появи, за да и предам и моята благодарност   bouquet  bouquet  bouquet Без нея много важни подробности ще ни се изплъзват  bowuu bowuu bowuu

# 387
Зизу,  smile3501  smile3501  smile3501  newsm51  newsm51  newsm51

# 388

И добра актриса да е (а тя не е, по мое мнение) пак немаше да ни хареса, защото играе със Сару, а всички искаме да сме на нейно място  Whistling
Може би съм единствената, която харесва актьора и неговата игра, но не иска да бъде на мястото на жена му или на екранните му партньорки.

# 389
Аз ли съм толкоз зле, че не мога да си го представя, ама я ми кажете, как аджеба туй говедце брата на Доу, успе да изнасили Первин отново, като беше с панталон  Thinking  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт