Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Аз почти кат тебе се изходих(Чили Hug)... в съседната тема...и за тва сега се хилим... hahaha Joy
Бай дауей...прочете ли ми вчерашния пост..посветен на тебе и Сару?....Ако не си ....молим те горещо да му обърнеш внимание... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Въййййй .....помня нещо смътно, ма не мога да го намеря....горещо те молим да се самоцитираш Mr. Green И вИднага ше се изходя компИтентно bowuu
Алоууу къде сте бреееее.....днес не е нито ден за напиване нито полов ден...по моя график де newsm78 Ма не вервам да сте се засилили и за двете дейности баш ин дъ мидъл оф дъ уик newsm78
Скачайте у темата...обсъждаме г-жа Роза Naughty

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз почти кат тебе се изходих(Чили Hug)... в съседната тема...и за тва сега се хилим... hahaha Joy
Бай дауей...прочете ли ми вчерашния пост..посветен на тебе и Сару?....Ако не си ....молим те горещо да му обърнеш внимание... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Въййййй .....помня нещо смътно, ма не мога да го намеря....горещо те молим да се самоцитираш Mr. Green И вИднага ше се изходя компИтентно bowuu
Алоууу къде сте бреееее.....днес не е нито ден за напиване нито полов ден...по моя график де newsm78 Ма не вервам да сте се засилили и за двете дейности баш ин дъ мидъл оф дъ уик newsm78
Скачайте у темата...обсъждаме г-жа Роза Naughty
Чилии....координатите са стр.24(югозапад)....пост351 (североисток).... hahaha hahaha hahaha...Кайболана.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Благодаря ти за аплодисментите немаше нужда... bowuu bowuu bowuu

# 362
  Добър вечер на всички  Hug Hug Hug

Ех, как никой тук не чу моя глас,
  когато писах колко болна съм аз  Sick
  Нали приятелки сме всички тук,
  подкрепа очаквах, на болестта напук  :

Добре, че тук е и наш Сарухан
  и новия му филм Йенибаштан  Flutter
  Държи ме той със чар и настроение.
  по-силни са от моето огорчение  Heart Eyes

# 363
Добър вечер, момичета  Simple Smile

Най-накрая сколасах с клипа. Ето преводите на Али от снощи и от днес.

http://vbox7.com/play:25db01a0

# 364
Чшшшш...ади къзлар....кво си трайкате горе.... Mr. Green
Аре слизайте че темата па слезна у блатото....некой че ми качили некоя снимкя да изкоментирам. hahaha hahaha
Сори Тити...ма немога да се въздържа..... bowuu bowuu Hug  bouquet

# 365
Мамитка ти си знайш, тукя е лекарството... Laughing
Алексче   bouquet Ама много неубедителна тая Врабка бе, хич не ми харесва как играе #Cussing out, все прави едни високомерни и самодоволни физиономии и е много рязка в изказа и движенията си. Той как умилено я гушка, а тя самодоволна... Sick

# 366
  Браво момичета   bouquet  bouquet  bouquet
  Преводи, клипчета с БГ субтитри.....не сте си губили времето, докато ме нямаше  bowuu bowuu
  Привет на новодошлите  Hug Hug
  Надявам се да се чувствате добре тук  Grinning Laughing

# 367
  Добър вечер на всички  Hug Hug Hug

Ех, как никой тук не чу моя глас,
  когато писах колко болна съм аз  Sick
  Нали приятелки сме всички тук,
  подкрепа очаквах, на болестта напук  :

Добре, че тук е и наш Сарухан
  и новия му филм Йенибаштан  Flutter
  Държи ме той със чар и настроение.
  по-силни са от моето огорчение  Heart Eyes

Здравей Мамита! Hug Hug HugМи не  сме разбрали мила за болестта ти иначе веднага щяхме да ти пратим гълъб с греяна ракийка настойка от билки с вълшебен вкус.

# 368
Чшшшш...ади къзлар....кво си трайкате горе.... Mr. Green
Аре слизайте че темата па слезна у блатото....некой че ми качили некоя снимкя да изкоментирам. hahaha hahaha
Сори Тити...ма немога да се въздържа..... bowuu bowuu Hug  bouquet
Зизу,ми от кога чакам Praynig Praynig Praynig твоите коментари,като се науча да качвам качественни снимки  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenще разнищим сериала кадър по кадър. Stop Stop Stop
Няма да има нужда от повторение-направо ще го потретим hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 369
  Здравей, Тити  Hug
  Да, със сигурност щяха да помогнат  bowuu

Но...само това не очаквах ooooh!...какво става с новия филм на Сару...да неби да го спряха  newsm78 newsm78 newsm78

# 370
Аз пак да питам....Некой нема ли да качи една снимкя....да я изкоментирам... #Cussing out
Ади...че ми избега музата....Бризкееее.....Венииии.....къде сте.... smile3514

# 371
Зизу, ето спретнах ти една фото сесия  Hug

Сега ще седна на земята и ще чакам коментара на мислите (с перо в ръка)  Joy

АкУ ти требе подсказка http://www.youtube.com/watch?v=BojwRh9pLXk&feature=PlayList& … 78259&index=3 на 06:10

# 372
Малей-й-й-й- #Crazy #Crazy #Crazyотказвам се да му чета мислите!След такава фотосесия и аз като Чили не държа на вокалните му заложби smile3508 smile3508 smile3508
Отказвам се да ровичкам в мислите му /засега/ newsm68 newsm08 newsm44 newsm08 newsm68

# 373
Добър вечер и от мен! Grinning Аз съм дъщерята. newsm03 И аз не харесвам лицето на Мине с изключение на прекрасните и очи. Следващите ми разсъждения са свързани само с клипчетата със субтитри. Мисля, че Доу не смее да бъде независим от баща си в действията си. За съжаление такива мъже и жени има във всяка страна по света и естествено техните половинки  са нещастни.

# 374
  Милички, някой ще ме светне ли защо нямаше серия от Йени Баштана тази седмица  newsm78.... плииийз  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт