Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тенкю  Hug , обещавам да съм добър асистент на Али
Па аз немам никакво съмнение по въпроса.  Naughty...С вас двете и кабеларка може да си спретнем...кинти да изкарваме....некви нещаааа... newsm08 newsm08 newsm08  love001
Па толко народ.... ooooh!....требе да се изхранва по некъв начин... hahaha hahaha hahaha

# 421
Алиииии...... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532.....Стигааааа....че събудим Гаргамел.....
недей бе джанъм беним че паднеш пак под масата

# 422
  • Варна
Ха добра ви вечер и от мен. Кви длъжности пак разпределяте newsm78 newsm78 Сега кво директор на кабеларката ли ше дирим newsm78 newsm78 newsm78

# 423
Алиииии...... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532.....Стигааааа....че събудим Гаргамел.....
недей бе джанъм беним че паднеш пак под масата

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532...са че стане..."не плюйте под масата...там има ваши приятели"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 424
Мамиии...ти май не си чела ...незнайш как са разпределени длъжностите.... Joy...ама аре нема да те ядем щот си била болничка.... Hug
Да поясним за протокола....горския е Чили....Сару е доФтора ...а яз съм кмета на село.... bowuu Joy hahaha
Ако те касаят другите длъжности ...можем да ти поясним и тех
Бай дауей....Бризка е Пиар...Тити - зам кмет...Али - официален преводач...Галка е даскала...Алекс секретар ...ако не бъркам...и тн...Вени че те светне ква е нейната длъжност...и така.... Heart Eyes Blush

Язе вече се светнах bowuu....нал' съм старо куче-медалист-юрист, па ша взема едни договорчета да ви спретна на всичките, с кмета де  Naughty...та да мо'еш да ги следиш да си вършат добре работата, тъй де  hahaha Joy Joy Joy
хайде честито назначение

Алинка, благодаря мила Hug...ма ако да съм старо куче Laughing...виж там едно компютърче, лаптопче....нек'ви неща (Зизу) по-съвременни ...тъй де, нема се излагаме, съвременно село ша пра'им  bowuu bowuu bowuu

# 425
Тенкю  Hug , обещавам да съм добър асистент на Али
Па аз немам никакво съмнение по въпроса.  Naughty...С вас двете и кабеларка може да си спретнем...кинти да изкарваме....некви нещаааа... newsm08 newsm08 newsm08  love001
Па толко народ.... ooooh!....требе да се изхранва по некъв начин... hahaha hahaha hahaha

Те и аз тва си помислих  Joy

# 426
Ха добра ви вечер и от мен. Кви длъжности пак разпределяте newsm78 newsm78 Сега кво директор на кабеларката ли ше дирим newsm78 newsm78 newsm78
Ееее....кво са....че си намериме...я много да не знайш ....да не те спретнем И на тая длъжност.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 427
Мамита за тебе ,мило,ти да се не мориш

# 428
Мамита за тебе ,мило,ти да се не мориш

СТИГААААААА...... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Айде лека от мене!!! Отивам да се метам връз Гаргамел...че пак че завъдим прилепи.... hahaha hahaha hahaha hahaha....И са ако не успеем с мисията.... Naughty
Алиии...чекай ми прилепа на джама ти ....малейййй...хищен е и много яде.... ooooh! ooooh!

# 429
  • Варна
Ееее....кво са....че си намериме...я много да не знайш ....да не те спретнем И на тая длъжност.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
smile3513 не ставааааааааааааа и тя е канцеларска- ама нема да ме запираш у кочинка бе жена  smile3511

# 430
що ще ми пращаш прилепа бе,Зизу,яз немам съседка да я морим
ама щом си казала мятай го за празниците нали съм ти пИрИятелка

# 431
smile3513 не ставааааааааааааа и тя е канцеларска- ама нема да ме запираш у кочинка бе жена  smile3511
Транкильо Мухер...не ме плаши молим те ...са си легам.. ooooh!
Нема да те прайм директор ....СПОКС....не се нерви ..молим горещо... hahaha hahaha hahaha

# 432
  • Варна
Айде Зизу, лека ти нощ- хуууубу да се наспинкаш,че утре пак имаш млогу работа.- че подпираш двете теми докат сме из тръстиките   love001

# 433
ами ти нали си ни ВИП персоната имаш и връзки(даже в Турция Hug) тъй че няма не може  Naughty доброзорно #2gunfire ще стане

# 434
  • Варна
Транкильо Мухер...не ме плаши молим те ...са си легам.. ooooh!
Нема да те прайм директор ....СПОКС....не се нерви ..молим горещо... hahaha hahaha hahaha

Пирятел сити знам си те аз   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт