Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еййййййй, Зизу, уплашихме Алинка двете с тебе май  newsm78 newsm78 newsm78 избега
Ти пък...що да сме я уплашили....Аз съм сигурна че и е избегал нета...аз и пратих sms да се логне у форума и тя дойде...и сигур до къде е чела и е избегал нетя.... newsm78

# 676
  • Варна
Еййййййй, Зизу, уплашихме Алинка двете с тебе май  newsm78 newsm78 newsm78 избега
Ти пък...що да сме я уплашили....Аз съм сигурна че и е избегал нета...аз и пратих sms да се логне у форума и тя дойде...и сигур до къде е чела и е избегал нетя.... newsm78

бряяя и на смс-и ли сти джанъм, мнооого сте ми избегали докато скитосвам из планините newsm78 newsm78

# 677

бряяя и на смс-и ли сти джанъм, мнооого сте ми избегали докато скитосвам из планините newsm78 newsm78
Па иначе как да я осветлим че сме тукя... newsm78 newsm78

Доди Алито...тукя е.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 678
 smile3529 четем четем да ви настигнем тук съм да не избЕгате ей #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
smile3529 четем четем да ви настигнем тук съм да не избЕгате ей #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Малеее ...Алииии....таман си публикува поста...и ...пред нашия блок некой изстреля егати готините фоерверки...ква заря стана....не е истина.... tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 680
  • София
леле, и аз докат ви изчета, ми се изхаби мониторът hahaha hahaha
Зизке, некви страхотни стихчета прочетох по-напред Hug Hug
Бравос бе джанъм, страшна поетеса си била и си трайкаш, а Wink
я давай се в тоя дух  bouquet  bouquet
направо ми скри шапката Laughing Laughing

# 681
леле, и аз докат ви изчета, ми се изхаби мониторът hahaha hahaha
Зизке, некви страхотни стихчета прочетох по-напред Hug Hug
Бравос бе джанъм, страшна поетеса си била и си трайкаш, а Wink
я давай се в тоя дух  bouquet  bouquet
направо ми скри шапката Laughing Laughing
Галкеее....вече кат ме фане щроката....или пуцам...или стихоплетсвам.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 682
  • Варна
Малеее ...Алииии....таман си публикува поста...и ...пред нашия блок некой изстреля егати готините фоерверки...ква заря стана....не е истина.... tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Е ади кажи ся как да не пишем с пъстри букви- дойде Алинка и хоп - стана заряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя baloni значи има празник

# 683
Алинкаааааааааааа, добре дошла, слънчице!!!!! Оле само ако знаеш как ми липсвашеееееееее! Само за теб съм си мислила тука два ли три дни ли ме немаше из форума.
 Ся да се уточним- и другите ми липсваха, ама с тях се срещнахме в темата на 23-ти, а теб те нямаше!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ами аз smile3527 щех да изкрейзам бе колко дена влизам #Crazy нЕма никой
ейй като допинг ми станахте  bouquet

# 684
  • Варна
Алинкаааааааааааа, добре дошла, слънчице!!!!! Оле само ако знаеш как ми липсвашеееееееее! Само за теб съм си мислила тука два ли три дни ли ме немаше из форума.
 Ся да се уточним- и другите ми липсваха, ама с тях се срещнахме в темата на 23-ти, а теб те нямаше!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ами аз smile3527 щех да изкрейзам бе колко дена влизам #Crazy нЕма никой
ейй като допинг ми станахте  bouquet

smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 ама наркотик сме си намерилииииииииииииииииии- майкоооо Сарухан-хап Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 685
Ади бакалъм...кво че разискваме ТУНАЙТ...... smile3508 smile3508 newsm08 newsm08

# 686
сега 1 да кажа Зизу прописа в рими за което newsm10 newsm10 newsm51 newsm44
и 2 за превода и  newsm20 newsm20 newsm20 нямаш равна джанъм беним
 и 3 Бризче не ни напускай за толкова дълго време молим ти се Naughty

# 687
Чшшшш.....ади събудете се бре....ко тана са...балконя че се срути...никой не пише.... Mr. Green

# 688
Видяхте ли темата за турските сериали? От 2 дена доста се дискутира

# 689
  • Варна
Видяхте ли темата за турските сериали? От 2 дена доста се дискутира
ооооооооооооо изчетох я!!!!! И там ще се изкажем ама после! Ей, ама много им се нервя като вземат да пишат глупости!!!!! smile3512

Общи условия

Активация на акаунт