Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 122 097
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 11 625
70 лв за декември без бойлер  Laughing
+ 15 лв топла вода

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 16:37 от Vivian27

# 11 626
  • Пловдив
Ноември месец 230лв, Декември месец 330лв.
90кв. отопляема площ, три спални, всекидневна, баня. Топлим се на локално парно, с котел на ток, радиатори във всяка стая и лира в банята. Топлата вода ни е от бойлер. 5 членно семейство. Стандартни уреди за домакинството. Доволни сме, защото ни е топло, плътна топлина, а не "вятър"от  климатиците  Wink Години сме били на климатици и разликата в вида топлина е огромна!

Я, тези дето сте с ТЕЦ, прибавете си сумата за отопление и сумата за топла вода, и дайте краен резултат  Laughing

# 11 627

Я, тези дето сте с ТЕЦ, прибавете си сумата за отопление и сумата за топла вода, и дайте краен резултат  Laughing

Нали....да се върже цялата картинка bowuu

# 11 628
Да де, тук ревем на умряло, ама в темата за топлофикация се забавляваме  ooooh! Mr. Green
Е, не е скъп ТЕЦ-ът на фона на това, което чета за топленето с ток...

# 11 629
  • София
Топло 68, тока 88=156

# 11 630
  • Софето
Ток 90-100лв, парно 400лв за 300кв.

# 11 631
Снощи ММ ми вика: " Я провери в интернет колко е тока...да се подготвя психически" Mr. Green
Сърце не ми даде да му кажа.... hahaha

# 11 632
  • Страната на чудесата
Лъки, последно 31 или 60 лв е?

То се подразбира, че вероятно е на ТЕЦ...ама много депресиращо това число за нас, дето се греем на ток Mr. Green Hug

31лв ток
60лв ТЕЦ

# 11 633
 bouquet

Оставам депресирана значи Crossing Arms Mr. Green

# 11 634
И аз.  Mr. Green
И нашата сметка още не е излязла да се депресирам още или да не се.  Thinking

# 11 635
  • Пловдив

Нали....да се върже цялата картинка bowuu

Ами да  Simple Smile!
Дори трябва да давате информация за отопляема площ, брой живущи, вид отопление, топла вода и т.н. подробности, за да сравняваме равностойно  Wink

То и аз платих декемврийска сметка 1,67лв на етажът ни, на който никой не живее  Grinning

Само една цифра не говори нищо  Wink

# 11 636
  • София
90кв. отопляема площ, три спални, всекидневна, баня. Топлим се на локално парно, с котел на ток, радиатори във всяка стая и лира в банята. Топлата вода ни е от бойлер. 5 членно семейство. Стандартни уреди за домакинството. Доволни сме, защото ни е топло, плътна топлина, а не "вятър"от  климатиците  Wink Години сме били на климатици и разликата в вида топлина е огромна!

с ТЕЦ сме. 3 стаен апартамент, ново строителство. 4 души ( две малки деца) , аз се къпя и ползвам топла вода поне за 2 -ма души  Laughing Laughing . Не е повече от140-160 лева на месец - топло + водата. Нова ТЕЦ инсталация, индивидално измерване пред вратата на всеки апартамент. Тръбите минават под пода, няма вертикални тръби към горни и долни съседи. В коридора тези тръби са като подово отопление. Никога не съм живяла в по - топъл апартамент. Хем сме с френски прозорци. Изравнителните сметки са малко всяка година, я се падат 20 лева на месец, я не.  newsm78 Но все пак да кажа, че извън тези дни ужасно студените, по принцип спим на студено  #Cussing out За да се избегнат сухите гърла на децата и сополите. Но никога не става истински мраз в апартамента, може би от "подовите" тръби които правят коридора много топъл.  newsm78

Понеже преди бяхме с газово индивидуално котле в ново строителство, малка сграда, и плащахме към Овергаз, за 2- пъти по малък апартамент, без децата, преди 8-9 години, до 200 лева на месец плащахме  ooooh! ooooh! Беше ужасно скъпо. Та сега съм щастлива с Топлофикация.  Hug

# 11 637
Топло(не е ТЕЦ) - 300лв
Ток- 87лв

# 11 638
  • Пловдив

с ТЕЦ сме. 3 стаен апартамент, ново строителство. 4 души ( две малки деца) , аз се къпя и ползвам топла вода поне за 2 -ма души  Laughing Laughing . Не е повече от140-160 лева на месец - топло + водата. Нова ТЕЦ инсталация, индивидално измерване пред вратата на всеки апартамент. Тръбите минават под пода, няма вертикални тръби към горни и долни съседи. В коридора тези тръби са като подово отопление. Никога не съм живяла в по - топъл апартамент. Хем сме с френски прозорци. Изравнителните сметки са малко всяка година, я се падат 20 лева на месец, я не.  newsm78 Но все пак да кажа, че извън тези дни ужасно студените, по принцип спим на студено  #Cussing out За да се избегнат сухите гърла на децата и сополите. Но никога не става истински мраз в апартамента, може би от "подовите" тръби които правят коридора много топъл.  newsm78

Понеже преди бяхме с газово индивидуално котле в ново строителство, малка сграда, и плащахме към Овергаз, за 2- пъти по малък апартамент, без децата, преди 8-9 години, до 200 лева на месец плащахме  ooooh! ooooh! Беше ужасно скъпо. Та сега съм щастлива с Топлофикация.  Hug

От ТЕЦ-а по-хубаво нещо няма!!! Но за огромно наше съжаление в квартала ни няма...
И все пак, важно уточнение е, че спите на студено  Wink (независимо от причините за това!)
Ако някое домакинство и през деня не се отоплява (а има такива наистина), сметката ще им е още по-малка  Wink

# 11 639

За миналата година 184 лв. отопление за целия отоплителен сезон, 60 квадрата апартамент.
Водата ни беше скъпа, защото имаше счупен клапан и мешаше топла и студена, 48 лв. на месец, сега ще видим на изравняването колко ще е, но реалното ни е към 35 лв.
Летните ни сметки за ток за 20-25 лв., пролет и есен около 30-33 лв., зимните около 50-55.

Т.е. зимата 130-135 лв.
Пролет и есен към 80 лв.
Лято 68-70 лв.

Общи условия

Активация на акаунт