Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 136 115
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 195
Последната сметка за ток ни е 178лв. ooooh!
Предишните 2 бяха по 100 лв.
Топлим се с радиатор който не се спира и хаби 600вата на час.Бойлера не се спира.Пералнята през ден.Готвя на газ,но понякога ползвам и фурна.И така.

# 196
  • Пловдив
Нашата последна сметка е почти 260лв.  Rolling Eyes

# 197
За януари е 355 лв. Две конвекторни печки и бойлер -нон стоп. Пералня и готварска печка всеки ден. Два тв, хладилник, компютър лаптоп и др. дребни уреди.

Отчитането  е всеки месец. Електроразпределителната ни компания е ЕВН.

миналия месец - 240 лв

# 198
Последната ни сметка от днес е 335 лв. Направо онемях. Миналия месец беше 160 лв. Ние винаги сме си плащали стабилни сметки за ток, но този пък чак аз се озъбих.

# 199
За януари - 250 лв. - бойлер, радиатори и всичко останало, но за малка квадратура апартамент. При предното отчитане сме платили - 90.  Naughty

# 200
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Преди малко проверих колко предстои  да платим за последния месец. 208 лв. За малко не получих удар.

# 201
Вчера дойде сметката 51.00 лв.

# 202
Като чета по горе ,че аз направо съм щастливка 120 лв.Но като се замисля много ми е, за това което ползвам. newsm78

# 203
Според мен има значение с какво се отоплявате-дали едиствено на ток или има и парно.
Защото иначе е несъпоставимо.

# 204
  • Варна
221 лева, шокирана съм! Топлим се с климатици - 3 бр. и само на ток сме...

# 205
  • град-държава
Последна сметка  160 лв,всичко на ток,всички ел уреди са ми енергоспестяващи,като конвекторите не се изключват единия от който е 3 киловата ,отопляваме 70 квадрата +бойлер нон-стоп вкючен...за януари,чакаме другата седмица да излезе сметката...но като цяло сметките ни са почти наполовина в сравнение с миналия отоплителен сезон,тогава отоплявахме с подово и се радвахме дори на сметки от порядъка на 220лв.

# 206
Елеста, ако е за януари-при тези сибирски студове от по -20 , които бяха при нас-какво да очакваме..

# 207
И мойта сметчица за януари пристигна - 240 лв.
При тези минусови температури не смятам че е много, при положение, че сме изцяло на ток и най-важното е, че в къщи е топло. Вече чакам следващата  сметка за ток  Mr. Green

# 208
  • София
Миналата седмица платих третата изравнителна сметка за ток 309 лв.
Като го разделя на 3 за последните месеци ноември, декември и януари се пада по 134 лв/ месечно. Само на ток сме, трима. Има работещи бойлер 60л, фурна, пералня със сушилня, климатик, компютър, телевизор, осветление, котлони и фурна и хладилник с фризер. Май са това ежедневните. Квадратурата на жилището е малка обаче. Каквото такова, колкото можем сме направили за икономичност.

# 209
  • Пловдив
Сега поверих в нета и се  Shocked   #2gunfire  За Януари 305.14 не е истина колко са си сложили горница.

Общи условия

Активация на акаунт