Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 136 177
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 210
 #Cussing outда се включа и аз към шокираните и озъбените към ЕОН  #Cussing out
за декември сметката ни е 270 лв,като предния месец платихме 120 лв.Само на ток сме.Нямам идея какво да очаквам за януари,когато студовете бяха сибирски #Crazy

# 211
Януарската ни е 52лв,и парно 65лв.
Доволна съм Peace

# 212
Аз чакам да излезе сметката за 3 месеса,тоест ноември-декември-януари,на сайта им още не е нанесена,да видим кога ще го сторят,така,че няма как да проверя..
За предното тримесечие август-септември-октомври и 1 та седмица от ноември платихме 320 лева,но климатика ни от края на септември работи  нон стоп на режим топло,североизточен апартамент сме и не е много топъл.В спалнятасме сме съсъ стенна печка,тя работи само вечер,през деня я слагаме на режим 1,което не харчи почти нищо.Всичките ни уреди са на ток,ползваме бойлер,който никога не се изключва.Очаквам за три месеца да е около 450-500 лева,което ще е нормално според мен,януари беше зверски студ...

# 213
Нашата януарска сметка е 205лв., предните два месеца - по 90лв., но в нашия блок сметката за януари включва 6 дена от януари, т.е. от 06,12 до 06,01 някъде, не ми се мисли другия месец колко ще е, като се имат впредвид сибирските студове, които бяха, както се беше изразил някой тук. Топлим се с 2 климатика, отопляваме 3 стаи с тях, бойлер, фурна, компютър, телевизори и т.н.

# 214
  • СОФИЯ
нашата е скромна само 42 лв.

# 215
 Shocked
Мариана, как го постигате това съвършенство  Shocked
При тези студове граничи с йога / моля те не се обиждай, шегувам се  Hug /

# 216
Момичета темата беше  за хората ,които не се отопляват на ток!

# 217
От заглавието не се подразбира.

# 218
Но от първият постинг на автора -да!

# 219
Че като не си харесваш темата - заключи си я  Mr. Green

# 220

Че като не си харесваш темата - заключи си я  Mr. Green
Joy

# 221
  • до една звездичка

Тц! И от първия му постинг не се разбира!  Joy

# 222
  • морето и сините вълни :)
Оххх,и ние имам 180 лв ток.
Миналия месец платих 95 ,бях доволна.Сега направо се гипсирах като видях.Но реално погледнато  не е 4ак толкова мног-2 климатика,бойлер,комп,готвя на ток,пералня през ден,и миялна и телевизори Rolling Eyes
Май май си е нормално....като гледам ваще сметки от по 300 лв свят ми се завива чак.Нодругия месец и аз чакам такава- newsm78 #Crazy #Crazy
Пуста люта зима да свършва ве4е ooooh!

# 223
да попитам и аз.на еон сме.за януари имаме 170лв.денонощно включени-1 комп.,хладилник.духалка-12 ч.дневно работи,ел.одеало през нощта,готвим отвреме навреме,пералня-4 пъти седм.,тв,бойлер-зависи.двама сме.все си мисля,че по-малко трябва да е сметката.а,да-за 1 седмица имаше още 2-ма души.за декември платихме 90 лв.-само двама бяхме.къщата е стара,инсталацията също.не знам.

# 224
daridari,на мен сметката на всички абонати на ЕОН,ми се вижда голяма,като си живеех в Пловдив редовно ми надписваха сметката от това дружество и то с не малки суми,няма такива лъжливи австрийци,плащахме си чинно и на ромите тока ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт