Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 124 051
  • 13 566
  •   2
Отговори
# 8 610
Много ми се вижда 274лв ток . У нас са два етажа на общ електромер и свекърва ми е долу и тя готви , пере , всичко, всички уреди са по две и 140лв“ Към ЧЕЗ сме. Сметката е до 29 декември, така ни засичат.

# 8 611
А отоплението на ток ли ви е? Според мен то е това, което има най-голям дял, не пералните и печките.

# 8 612
Не е на ток , локално парно, но във всекидневната имам климатик, които не изключвам, сложен е на 20 градуса, ако ми е студено някога го слагам на 24 или колкото там преценя. Но ММ казва, че той почти не работи като запалим парното.

# 8 613
  • София
При нас проблемите са 2 - промишлен ток и липса на всякакви съседи. Нито един от апартаментите отгоре, отдолу или до нас не е населен. За камината отиват още около 150-160 лева месечно.

# 8 614
...
Моята я чакам утре, миналия месец беше 56 лв. май, сега не сме били тук 10 дни, а и беше топло и сушилнята почти не е ползвана, другото нещо, което дърпа ток - влагоабсорбаторът - само на половина от времето от миналия месец. Ще видим дали ще е отразено, би трябвало да е 35-40 лв.

38.54 лв.
Засекли са явно  Simple Smile

# 8 615
  • Mediterraneo
Аз продължавам да нямам излязла нова сметка. Друг път по това време вече се отразява в сайта.

# 8 616
9.12-8.01 - 49 лева и стотинки
Очаквах по-голяма, тъй като пусках няколко пъти духалката. Отопляме една стая с климатик, без бойлер сме, не готвим често.
Горе долу се получава така, че студената и топлата вода са колкото тока  Simple Smile

# 8 617
Ето че си имам и сметка за периода 2.12.14-1.01.15 167 лв и стотинки някакви долу горе толкова и очаквах, само не мога да си обясня кой точно е работил на 1 и е засякъл  newsm78

# 8 618
  • Mediterraneo
Аз имам големи съмнения, че сметката ми няма да е реална. Датата на засичане обикновено ни е 2 число. Категорично до 5 януари никой не е минавал да ни засича! Или няма да имам сметка и следващия месец ще ми се стъжни, или ще са записали наизуст някакви цифри...

# 8 619
  • Другата България
Някой от Варна или района може ли да обясни какви са тези две фактури, които са получили хората и защо? Че не го разбрах снощи по новините.

# 8 620
Някой от Варна или района може ли да обясни какви са тези две фактури, които са получили хората и защо? Че не го разбрах снощи по новините.
Не съм гледала новините, но при нас си излезе една сметка. За датите ще те излъжа, но обхващаха от декември до януари. Нямаме две фактури.  Thinking

# 8 621

Тъй като периодът на една фактура не можело да бъде по-дълъг от не знам колко дни, а сега се получавало така заради почивните дни, разделили периода на две фактури. Така разбрах обяснението аз.  Peace И още през февруари периодът щял да бъде по-малък. Peace

# 8 622
  • Другата България
 newsm78 Ясно.
Има логика, но в този гладен януари на хората им е дошло доста нанагорно.
БЛАГОДАРЯ ТИ. Hug

# 8 623
Аз съм в грешка - сега погледнах фактурата. От края на ноември до 23.декември. Предполагам, че тия дни ще си получим от 24-ти до 24-ти. Не би трябвало да са две фактури, освен ако не са една от 24-ти до 31-ви и една за януари. Само това би ми се сторило логично.  Thinking

# 8 624
  • Mediterraneo
Моят отчетен период, за който платих последно, е 1 ноември- 1 декември. Не би трябвало да имам две фактури. Ако изобщо имам...

Общи условия

Активация на акаунт