Как да изпитам оргазъм?

• 61 100
  • 234
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Установи какво ти харесва,когато си сама,после го прави и докато сте двамата,т.е.,ако твоя оргазъм е само клиторен,го накарай да ти помага,докато се любите,ако позата не позвлоява може и сама да си помагаш...

# 31
Тук няколко пъти те попитаха, но ти замълча-
опитвала ли си да си доставиш сама удоволствие и ако да, получавала ли си?
Мнението ми е, че тази тема е пълна глупост, да ме прощаваш.
Наместо темата да беше се свързала с  Бостанджиев, да речем, или друг някой сексолог. Освен дрън-дрън ерина кой тук може да ти каже защо точно ТИ не си изпитвала НИКОГА оргазъм?
(и освен да ти предлагат да изриташ веднага мъжа си, на часа,ууууу, какъв калпазанин)

# 32
Моят съвет е да опознаеш повече себе си, какво ти доставя удоволствие, какво те възбужда. Важно е и партньорът ти да е готов да даде повече от себе си, да се постарае да опознае ерогенните ти зони, да те стимулира по повече от един начин...
Както се казваше някъде-целта на секса е оргазмът, което не винаги е вярно, но неудовлетворителният секс може да бъде нещо много потискащо, оказващо негативно влияние върху всички аспекти на живота ти.
Наистина консултация със специалист не е лоша идея...

# 33
Установи какво ти харесва,когато си сама,после го прави и докато сте двамата,т.е.,ако твоя оргазъм е само клиторен,го накарай да ти помага,докато се любите,ако позата не позвлоява може и сама да си помагаш...
Точно това е и моят съвет!Аз така се научих,но и ТОЙ е много настоятелен и търпелив!

# 34
  • София
Ти сериозно ли? Била си само с него и за осем години не си изпитала оргазъм? Изобщо? Никакъв? Никога? Хич?

# 35
Някъде бях чела, че най-голямия полов орган е мозъка ни. Та по тази логика ти ще трябва явно да си помогнеш  сама. Но не пропускай и мъжа ти да се включи, ако трябва....

# 36
Да бе хора за тея осем години никога не съм изпитвала оргазъм под каквато и да е форма и никога не съм била с друг мъж

# 37
Не познаваш тялото си или имаш здравословен проблем, по-вероятно е да е първото. Ама ние няма как да ти помогнем, сама трябва да го направиш.

# 38
Да бе хора за тея осем години никога не съм изпитвала оргазъм под каквато и да е форма и никога не съм била с друг мъж

Извинявай за директния въпрос, но ти изобщо пробвала ли си да мастурбираш? Да не те е срам дори пред себе си?  Rolling Eyes
Възбуда някаква изпитваш ли, желание за секс не по настояване на мъжа ти, а просто на теб да ти се иска?

# 39
  • София
Това е много притеснително. Не знам как на него му е комфортно. И как се чувства мъж, ако щеш.
Хубаво е, че говориш за любов, щом е така защо не те скъса от любов? Буквално.
Направи нещо за себе си. Опитай сама.

# 40
Да ,опитвала съм,не ме е срам и винаги съм имала повече желание за секс от него

# 41
Ами пробвай ги тези упражения, за които писах, пък, ако не стане, иди на лекар, сама, щом той не ще.

# 42
Имаш желание за секс, опитвала си сама, но не можеш и така да изпиташ оргазъм?
И си ходиш възбудена и незадоволена - нещо не го вярвам.
Да не би да очакваш, че оргазмът е някакво свръхестествено изживяване и затова да си мислиш, че не си изпитвала.
Имах приятелка, която така се тормозеше на младини, докато й светна, че всъщност това е оргазмът, а не падащи от небето звезди.

# 43
ДА бе, той оргазма трае по 30 минути, и трудно се различава от обикновенния полов акт

# 44
Е, като си на 18 и съвсем в началото на половия си живот все пак е простено да си мислиш разни глупости.
Момичето наистина очакваше оргазмът предизвикан от полов акт с мъж да е някакво свръхестествено преживяване, различаващо се от това при мастурбация  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт