Как да изпитам оргазъм?

• 61 088
  • 234
  •   1
Отговори
# 120

да, ама не

преди да легна с жена съм си докарал стотици оргазми сам

ако жената и тя е свършвала толкова пъти сама, а не може с мен, ще се съглася, че не си пасваме или че аз съм смотан

не разбирам защо мъжете трябва да обясняват и да показват на жените как да стигат до оргазъм?

Жена съм, но това е и моето мнение. Ако аз не знам как да си направя хубаво не знам как мога да го искам от някой друг да ми го направи.
Вярно е, че има мъже, които са много смотани любовници, но за да го разбереш пак трябва да знаеш какво търсиш.

# 121
Е,обяснете ми тогава,как една жена,която не е изпитала никога оргазъм с един мъж,отива с друг и при всеки секс с него изпитва оргазъм ???  newsm78

# 122
Е,обяснете ми тогава,как една жена,която не е изпитала никога оргазъм с един мъж,отива с друг и при всеки секс с него изпитва оргазъм ???  newsm78

Може да не е изпитвала с един,а с другия да изпита.
Но няма как да стане ако не е изпитвала никога,дори сама със себе си и да се метне на някой и айдеее,йо-хо-хо и бутилка ром Joy

# 123
Да де,точно ама исках да кажа,че и от мъжа си зависи.
И това,че някой не те докарва до оргазъм съвсем не значи,че не можеш да стигнеш.
Има големи капути.

# 124
В такива теми се ядосвам,щото знам че не е голяма философия и ми се иска да помогна Joy hahaha Joy
Ми така де,човещинка hahaha
Хей,мацо,обади се бе hahaha

Ми то аз се измъчих вече,колко страници станаха те ooooh! дай да вземем да свършим работата и да те пращаме по живо по здраво hahaha

# 125
Искам да отправя апел да не слушате препоръките на г-жа Лео... тя не споменава за един интересен подарък, направен й от съфорумки, а само ви хвърля прах в очите...  bowuu

# 126
Ааааа Плачещ....тя мацката първо да пробва сама...после с играчки  Mr. Green

# 127
Ааааа Плачещ....тя мацката първо да пробва сама...после с играчки  Mr. Green

А ти в къщи си добре нали... те нека да четат статий... моля ти се...  Naughty

# 128
Да де,точно ама исках да кажа,че и от мъжа си зависи.
И това,че някой не те докарва до оргазъм съвсем не значи,че не можеш да стигнеш.
Има големи капути.

Че има капути, има. Че има хора дето не си подхождат и такива има.
Тук въпросът е, че авторката дори и сама не била стигала до оргазъм.
Искало й се, била активна, но не ставало - ето в това е противоречието.

# 129

Абе..всичко е в главата..
Като се сетя и аз колко години съм изкарала без оргазъм.. ooooh!

# 130

има противоречие да!
как може да ти се иска без да си изпитвала оргазъм, аз на нейно място изобщо нямаше и да съм активна, знам ли?? чудя се ?!

# 131

Сега ако кажеш, че си изкарала без оргазъм дори и сама да си го докараш и съвсем ще се объркам.
Моля, ако има жени, които не са мастурбирали и не са изпитвали оргазъм преди да са били с мъж да се включат. Това дори и не мога да си го представя.

# 132

Сега ако кажеш, че си изкарала без оргазъм дори и сама да си го докараш и съвсем ще се объркам.
Моля, ако има жени, които не са мастурбирали и не са изпитвали оргазъм преди да са били с мъж да се включат. Това дори и не мога да си го представя.

Ето ме  Mr. Green newsm78

# 133

И аз, явно ни е бедна фантазията.  Laughing

# 134

И аз, явно ни е бедна фантазията.  Laughing

Да се вземе под внимание мнението на Пасинет... аз на нея й вярвам...   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт