Feеl Unique вече доставя и в България!-2

• 52 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Кой продукт? Нали прочете, че трябва да е над 30 лири поръчката.

# 691
  • Montana
Доколкото разбрах,има 10%намаление на всичко купено през тази събота и неделя

# 692
  • Варна
Доколкото разбрах,има 10%намаление на всичко купено през тази събота и неделя
smile3521 Да, възползвахме се.

# 693
  • Montana
На мен не ми направиха намаление от 10%  Sad

# 694
Искам си поръчката пък  Crossing Arms, никога не съм чакала толкова  Tired !

# 695
  • In The Middle Of Nowhere
Аз днес получих поръчка от 14-ти, с четки на tigi, доволна съм  Wink

# 696
  • Варна

За да получиш намаление трябва да влезеш през, мейла който са ти пратили с намалението.
И аз да се похваля и оплача - получих поръчка от 28.04 с крем за лице на Л'Ореал. На опаковката пише обаче 28.EN.05 Shocked, това срока на годност ли е или дата на производство?
То и в двата случая май не е на добре.... Tired

# 697

За да получиш намаление трябва да влезеш през, мейла който са ти пратили с намалението.
И аз да се похваля и оплача - получих поръчка от 28.04 с крем за лице на Л'Ореал. На опаковката пише обаче 28.EN.05 Shocked, това срока на годност ли е или дата на производство?
То и в двата случая май не е на добре.... Tired
Това сигурно е кодът на продута, който няма общо със срока.

# 698
  • Варна
Направих поръчка на 20.04. и още я няма. Досега съм си получавала нещата за 3-4 дни. Поръчката беше за витамини и хранителни добавки за кърмачки. Дали има някакви рестрикции за такива стоки (прочетох това-онова и не открих). Дали е време да им напиша мейл, че ми няма поръчката newsm78

# 699
Моята е от 13ти и я няма  Tired, може би са имали някакъв проблем, не знам !

# 700
И аз си чакам от 19 април  Crossing Arms

# 701
Моята е от 13ти и я няма  Tired, може би са имали някакъв проблем, не знам !
И моята от 12.04 , има 21 дневен срок,когато изтече може да им пишеш. Аз им пратих 2 писма още вчера сутринта  - никакъв отговор. Дори и да си получа нещата,  Naughty приключвам с този сайт.

# 702
  • Варна
Явно сме много на опашката... но аз имам усещането, че нещата не случват по вина на сайта, а някъде из нашата държавица...
Написах им мейл, с който моля да ми изпратят тракинг номер за проследяване на пратката, дано да отговорят.
Иначе досега са били супер коректни - последния път ме изумиха - поръчах в четвъртък, пратката беше тук в събота, а изтеглиха пари от кредитната карта едва в понеделник.
А този път поръчката е пусната на 20-ти, пише че е изпратена на 21-ви, а паричките са дръпнати на 23-ти. Затова ми стана странно това забавяне.
Дано скоро си получим нещата  Praynig

# 703
Забавянето да не би да идва от онзи вулкан и сега да има някакво натоварване  newsm78 Не ми се вярва да е по вина на сайта, защото все пак поръчката я направих на 18, а на 19 получих мейл че е шипната

# 704
аз пък имам чувството, че забавянето е по вина на сайта /да видим дали на мира ще и изпратят тракинг номер!/. съдя по това, че след като не получих моята спирала им писах и те ми предложиха да ми върнат парите, защото била свършила, а аз им отговорих, че я виждам в сайта като налична. тогава ми отговориха, че имали 1200 бр. поръчани и ще я имат след 2 седмици. мисля, че просто не са ми я изпратили изобщо, но са ми пуснали мейл, за да си вземат парите, а иначе си чакам реда на опашката за спирали /като им доставят/. вероятно така правят с много от поръчките и затова закъсняват /или изобщо не идват и си връщат парите/. Peace
ако на мира и пратят тракинг номер за проследяване значи не съм права Peace

Общи условия

Активация на акаунт