Адри, моето мнение пак е различно от общото и сигурно ще ми се разсърдиш, ама пуста уста, не мога да я държа затворена... Свекърва ти вярва в едно поверие, че майката не трябва да ходи по гробища преди годинката на детето и ти в момента я наказваш заради това. Струва ми се безмислено. Аз мисля, че тя очевидно те цени, щом е предпочела заобиколни пътища да те "вразуми", вместо да попадне в директен дуел с теб (говорила е с майка ти, сестра ти, мъжа ти - с теб очевидно не смее). Аз смятам, че човек има право на своите вярвания и ние сме длъжни да се съобразим с тях, както и те с нашите. Ти очакваш от нея тя да се съобрази с твоето вярване, че примерно не трябва да даваш вода или че трябва да кърмиш детето си поне 6м и очакваш, че тя ще се съобрази с това твое искане без да го подлага на съвнение, коментар или анализ дали е право или не. От друга страна тази жена вярва на поверието, че нещо лошо ще се случи с теб или детето ако отидеш на гробища и ти жестоко я осъждаш за това и вярване и дори не и даваш възможност да обясни защо... Ами нали с това (според нейните вярвания) тя отново се опитва да предпази теб и детето ти
.... В нейните очи сигурно е също толкова абсурдно това, че не даваш вода, колкото в твоите, че може и да си помисли, че няма да изпратиш баба си... То е малко аз може, ама тя не, защото моето се основава на научни доказателства, допкрепени от СЗО, а нейното на бабини деветини. но в крайна сметка какво значение има дали има научни доказателства или не - това е ео вярване, което трябва да бъде уважавано от отсрещната страна. незнам, стана малко объркано - дано си ме разбрала... Аз вярвам, че в този овълчен свят, в който сме зверове дори за собствените си семейства има един ден, в който трябва да сме добри и да простим дори неща, които ни се струват непростими. Има един ден, в който семействата трябва да се събират, а не да се разделят и това е коледа. Дано не се обидиш, че ти написах това, но наистина го вярвам.

. Издокарала съм Ева с джинси и яке. Истинска гъзарка, ама падна батерията на фотото баш когато не трябва.
.Знам,че Аз съм си направила този избор и никoй не ми е виновен,ама....винаги ми става срашно мъчно по празниците.Сега си имам собствено семейство де,ама....ох,извинявайте момичета че ви развалям коледния дух 

Не мога да ви опиша какъв ужас изживях от сутринта. Сега щ сме си на празника с щерките трите. Само да се оправи мъжлето, че ми е мъчно когато е зле