Отговори
# 480
  • Пловдив
И ние днес бяхме на капама, добре че е свекървата. Нищо, че е на 200 км (живеят между Банско и Гоце Делчев), жената направи един гювеч и ни го прати днес по рейсчето.
Искричка, и моя сладур има подобна дрешка като Белослава, само че нашто е меченце.
Гармини, добре дошла Hug

# 481
Garmini ,добре дошла  Hug
Искричка,сушито ти изглежда чудесно Peace
Много хубави бебоци-джуджета видях....сладурчета  Grinning
Добре момичета...толкова от мен за тази вечер....така съм се загледала в един филм, че това го пиша от 20мин...спокойна вечер на всички  Hug bouquet Hug

# 482
  • София
Честита Коледа!

Нека Коледния дух бъде винаги с вас  Hug

# 483
Здравейте мацки!
Честита Коледа на всички!!!
Влизам да Ви почерпя,че днес имам имен ден и освен това да сложа и кафето Wink

П.П Беше ме нападнал някакъв гаден грип вчера едвам стоях с висока температура,повръщане направо егати празниците,но днес съм сравнително по-добре Peace

# 484
Здравейте и от нас  Grinning
silvana,честит имен ден ,да си жива и здрава!  bouquet
Честит празник и на всички други които празнуват днес !   bouquet
Благодаря и за кафето...аз нали още не пия кафе...та реших преди няколко дена да си купя пакетчета капучино...и си мисля че пия кафе  Peace,нищо че пия кафето силно  без захар и това ми идва като някакво сладко сокче...ама ще поизчакам още Simple Smile.Мойта госпожица още спинка чак ходя да проверявам през 10мин не е ли станала вече....тя че спи цяла нощ и се храним обикновенно към 5 -6 часа сутрин...от четири дена се буди направо към 7 часа а днес бие рекорда още не е станала.Ахааа май започва да се поразбужда ще ставам момичета ,че сега ще има едно дете което сигорно ще е страшно огладняло  Grinning

# 485
  • София
ДУБДРУТРУУУУУУУУ
честит имен ден на  -silvana- и всички именяци  bouquet
-silvana- благодарско и за кафето - ранобуднице Wink и бързо да се оправяш Praynig Peace Hug
Garmini добре дошла сред нас, дано ти е приятно и полезно Peace
момичета всички дудаджки снимки са уникално сладки, а напоследък и такива хубави аватари сте си наслагали, че ви чета с още по - огромен кеф Peace
Ger4o, *Jeny*   Hug Hug Hug какво става?

надявам се днес да има само хубави новини и много усмивки! ще следя темата и дано успявам да се включа Hug Peace Hug
сега скачам, че Оги ме зове Mr. Green

# 486
Честита Коледа на всички! Да сте живи и здрави и много щастливи дълги години!
Честит Стефанов ден! На всички именици много здраве и късмет! Силвана, мерси за кафенцето, да се оправяш бързо!
Честито на всички именици на патерици и мерси за поздравите - и нашата малка Криси имаше имен ден Simple Smile
Не разбрах само за анив и големият и син Емил - и те ли имат имен ден?
Стайли, радвам се, че мъжът ти е стабилизиран и са се нагушкали с Габи  Hug Хайде скоро у дома!
Деси, много са сладки Дани и Сашко! Голяма рода сте бре хора 13 души без децата - браво на вас!
Искричка, Белослава става все по-голяма госпожица, много ми хареса на снимката, където са я "нападнали" всички коледни играчки.
Миракъл, вашата първа Коледа наистина много рогата Simple Smile Сладурче!
Ани Боланд, и Алекз и Райян са големи сладури!
Би било прекрасно да ги съберем всички джуджета на едно парти - хи хи хи, голяма гледка ще сме Simple Smile
Джоя, съболезнования  Hug
Гер4о, от сушито до капъмата - 100 кила станах само като ти чета вкусните постове  Joy Браво на теб!
У дома майка ми приготви всичко, а жената, която гледа децата традиционно ми донесе баница с кисело зеле с домашно точени кори - много вкусна!
Тук е момента да кажа, че от понеделник тръгвам на фитнес, имам първи час в 3 часа в един женски фитнес на ул. Казбек. Дано до лятото вляза във форма  Peace, ще трябва и кльопачката да понамаля обаче.
Адри, с тези шишета голяма мъка - и ни еминахме през Томи Типи, Др. Браун (на Сашко любимите), Авент и сега са най-доволни от стъклените шишет ана НУК с жълт биберон, не силиконов. Мисля, че Искричка също ползва такива  Peace. Ние се дохранваме с тях и съм спокойна, че свикнаха и като тръгна на работа да са ОК с храненето.
Жени, сподели да ти олекне, ама гледай да не се ядосваш на Коледа, мисли по-филосовски и да не ти правят впечатления дребни неща. Имаш най-хубавия подарък на света - сладката малка Габи! А и мъдрият и умен човек винаги отстъпва -аз отдавна оставям да минават през ушите хилядите "разумни" съвети и намеци, въпреки че през годините много ми се е събирало, ама нейсе.  А какво тяло обади, разби ме - Браво на теб! Аз така и не намерих време да пусна някоя стара снимка, но ще го направя тези дни.
Кака Дора, моите госпожици също не са от най-активните на активната гимнастика - бият по едно круше и почнат да мъркат. Иначе София се обръща от корем на гръб, Криси още не може. Успех с пазаруването на Коледните намаления, тук в БГ я няма още тази "екстра" с големи разпродажби на следващия ден.
Никитали, честити 3 месеца на Катрин, сетих се аз оня ден за нея, да целунеш и нея и Никол от нас.
Гармини , добре дошла! Как се казва бебчето ви?
Ало, Русе, тук София, Ванирка включи се де, дори и на латиница? Много поздрави на Русе и да пиеш по едно "на лайното" за всички нас  Joy
Атадарче, ще ме умориш с това "Дубрутруууу"  Joy и "грешката Оги", погали го от нас по главичката Simple Smile А ти нямаш ли имен ден на Коледа, Ради?
Мария, дай да видим Валерия в по-голям формат, че тоя аватар много малък.
Диваненце, пиши една извинителна бележка на систъра за контролното  Peace
Радвам се за тунчо и всички, които сте в чужбина и имате гости от България!

У дома на 25-ти дойде Дядо Коледа с подаръците, мъжът ми спретна изненада най-вече за Сашко, който беше възхитен - пя песни, рецитира стихове, бебетата гледат и нищо не разбират, а баткото се хили. Е, накрая на деня вече Сашко повтаряше, че това бил облечен актьор и му бил "малко странен тоя дядо Коледа", но като цяло се забавляваха много. Ето една снимка - http://oktomvriiki09.snimka.bg/children/nashite-deca.411124.16585825
Получиха Nintendo Wii Sport и от два дена не може да им видим очите - само играят, имат и мускулна треска, даже мъжът ми разцъка един тенис, голям майтап са мъжете - пораснали деца Simple Smile

Извинявам се за дългия пост и ако пропускам някой, но нямам много възможност да се включвам редовно, днес очакваме поредните гости, а и децата са във ваканция, но после ще наваксвам.

Дани пух, много ми хареса спонтанното излияние на чувства на края на поста ти - и аз съм благодарна, че ви има и ви прегръщам всички! Пожелавам ви да посрещнете една още по-добра година и да сте най-прекрасните, обичани, здрави, красиви и секси майчета на света!

# 487
Добро утро мамчета!

Най-накрая съм с хубава снимка на моето гардже!!! Благдарение на Дивиана!!

Както винаги съм на опашката, но все пак... ето ме и мен преди да забременея. Сега нямам много снимки, но съм същата, само не с толкова коса  Confused. Няма време за екстеншъни  Wink!
http://www.facebook.com/album.php?aid=41081&id=571023082#/ph … &id=571023082
http://www.facebook.com/album.php?aid=41081&id=571023082#/ph … &id=571023082

Момичета, моя мъж много ме ядосва. Все се оплаква, че не съм добра домакиня, че не го забелчзвам него откакто се е родило бебето, че готвя гадно.... че не знам си кво, не знам си що. Ако си бях в България сигурно щях да хвана пътя за Смолян. Имам чувството, че съм му омръзнала.Аз не съм му казала. но и аз минах период, в който не можех да го понасям, но това преди бебето. Направо не можех да го слушам. Но аз си го запазих за себе си, а той само мрънка. ЕЕ страшен мрънкалник. И като се опаквате от свекърви и аз да не останапо-назад. Яд ме е на нея, защото му е дала точно пример, че жената е само за чистене и готвене и да си мълчи. Тя не може една приказка навъпреки на него дори, който и е син да каже.

Дано да се оправи настроението, че ни идват гости за нова година, а честно казано хич не ми е до тях. Един приятел на мъжа ми на 70години!!! с жена си 33 години по-млада тайланка. Ще изтрещя!

Норче, ето я буболечка в голям размер! http://www.facebook.com/photos.php?id=571023082#/photo.php?pid=4 … &id=571023082

Ох айде, че е гладна!

# 488
  • София
noraishkova много ви е хубава  пълната с деца Коледа Hug Hug Hug много ме радват постовете ти, макар и на рядко Hug
относно имения ми ден в нашето семейство е странно реално никой няма точен имен ден нито емил, нито оги, нито рада, но емил празнувал на арханел Михаил и на някой друг ден / не помня Embarassed/ оги на архангел Михаил и на игнажден Crazy, а рада на архангел Михаил и на рождество Crazy. та з реших всички да празнуваме на архангелов ден, така имаме семеен имен ден Mr. Green
MVinzens страхотен аватар и страхотна мацка, макар това да ми звучи малко грубо за жената на снимките Hug Hug Hug
ха ха ха ха ха ха сега освен Оги вече и рада и емил са правописни грешки Joy Joy Joy

# 489
  • София
Добро ютро  Laughing
Честит имен ден на всички,които празнуват Hug
Честито на всички с повод Hug
Бъдете живи,здрави и мнооого щастливи.  bouquet
Силвана добре,че се върна с кафето Grinning Peace,да се оправяш бързо Praynig
Гармини,добре дошла сред нас Hug
Мноооого хубави джудженца и джуджанки имате Heart Eyes,няма да цитирам имена за да не пропусна някой Hug
Мойто джудже го снимах само с баба му,ще поизчакам и Нова година да мине и ще пусна някоя снимчица.
От прословутото дългоочаквано ходене на пазар се върнах само с едни дънки за 20лв Cry,а се бях заканила.........нищо,ще наваксам.Mr. Green Поне се намъкнах в стария си размер Peace
По-късно ще пусна доза  Joy hahaha ,че Теди май е гладен.Две нощи направи 6-часови паузи,но денем за да си навакса яде през 2 часа newsm78
Очаквайте скоро...... Joy Joy Joy
Хубав и успешен ден от нас Hug

# 490
ето ме и мен. Вчера страшни ядове в работата. Тази Коледа няма нещо, дето да не се обърка. Както си бях планирала 3-те работни дни да си ги изкарам у дома май ще се изгърбя от работа, ама каквото - такова. дано всичко да успея да оправя тези ди, че не искам да почвам новата година с проблеми.
Джуджетата са страхотни направо. сега поразгледах янкоя и друга снимка.
Норе, аз днес пак съм на суши. Незнам от толкова сурова риба дали няма да ми пораснат зъбки като на акулка, ама тамън ще ми е лесно да се разправям с идиотите около мен

# 491
Мамчета, съвсем забравих! Честит Имен Ден ан всички Стефчовци и Стефки! Мочя татко е именник и ще празнуват с приятелите в къщи. Винаги ходят много гости и майка ми от сутринта се е озовала в кухнята. Тази година ще ги гощава с един мой специалитет - Пай от месо по Швейцарски (и въпреки, че напоследък моя досаден съпруг много ми се мръщи на манджите, тази я харесва). Освен татко племенничката ми, на брат ми дъщеричката също има имен ден!

Герчо, ти ми даде идея за обяд с това суши. Ще взема да скокна до ресторанта тук наблизо.

Атадар, мерси! Simple Smile Под мацка имаш предвид мен или бебето Simple Smile? Тя малката ми е голяма мацка Simple Smile!

# 492
  • гр.София,кв.Овча купел
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на silvana Hug Heart Eyes  bouquet  и всички останали именници,да сте живи и здрави!
Силве,много ме кефиш с това кафенце,страхотно го правиш  и да се оправяш по бързо,ей Wink
Норе, радвам се че се появи Hug,липсваше. Много са готини  твоите дечица,да са ти живи и здрави Peace .Та, казваш за спонтанното ми излияние,ми така го чувствам,ко да се праи,сутрин като стана първата работа ми е да вкюча компа и да вляза в темата,немога без вас Embarassed. Hug Heart Eyes.
Гер4о,като прочетох поста ти, се сетих за това -"Ако искаш да разсмееш Господ, му кажи че си имаш планове ",дано,успееш да приключиш с всичко до края на годината Peace.
Незнам от толкова сурова риба дали няма да ми пораснат зъбки като на акулка, ама тамън ще ми е лесно да се разправям с идиотите около мен

Joy Joy Joy
Мария,наистина страхотни мацки сте с малката!
Раде,  умори ме  с тези правописни грешки Joy.
Много са рехави редичките нещо,айде да си идват и другите мами,че липсватееееееее. Hug

# 493
  • Sofia
Е сега е моментът да направим колажа с всичките джуджита  Hug Heart Eyes
Норе,това Wii е голяма краста.Ние си взехме точно преди да забременея и по цял ден се ръхомахаха онези ми ти джойстици.И аз бях стигнала до мускулна треска къде ли не,че то не беше боулинг,тенис,бокс,фитнес....Вземи на дечицата и фитнеса да видиш какво е да въртиш виртуално дупето  Joy
MVinzens,такава мацка като теб и бебка няма как да омръзнат на мъжа ти или ако е станало по-скоро нещо е мръднал  Crossing Arms Heart Eyes

Гармини,

И аз да почерпя за малката ми племенничка Стефани  newsm53

# 494
ЕЕееееее....ето ме и меееенннн....
Моя бебок направо му разказахме играта.Три дни си ляга по нощите,ни режим,ни дявол..Хора,шумотевица...Снощи бяхме на гости у сестра ми.Много хора имаше,а той гледа и се кокори,не иска да спи.Сложих го в количката,ам къц,върти се,оглежда ,но мълчи.Най-накрая се видя ,че бебето няма да заспи и ми беше съвестно да го мъча,та си тръгнахме.Детето заспа в колата,към 23.15 и се събуди чак в 6ч.В 8.30 пак хапна  и спахме до 11ч.
Честит Стефановден на всички празнуващи!!!
Ани-Бани,и Саши си наваксва денем,по-точно до обяд.Цока на 2ч.горе-долу. Simple Smile
Ние нямаме близки приятели Стафановци,но мисля да се помотаем малко навън на хубавото време.Адиос и доскоро.

Общи условия

Активация на акаунт