Отговори
# 705
Добро утро мацки!Ето и кафето

Искам да Ви пожелая весело изкарване на Новата година Peace

# 706
Добро утро! Мерси за кафенцето. Ще ми е от полза, че се наложи снощи до късно да трия и бърша, заради гоститеееее, ужассс. Абе, постарали са се хората, донесоха сумати подаръци, ама на нас хич не ни е до гости с бебе и местене в нов апартамент/къща в най-скоро време.

Мария, това със тясното дупе и кръвта въобще не ми звучи правдоподобно  newsm78. В смисъл, че ако сега на кашавите акита акате кръв какво ще стане като захраниш и започнат твърдите изпражнения  newsm78. Какво те съветват лекарите? Аз лично по бих се доверила на теорията за АБКМ. Това определено е доста по-правдоподобно.  Дори при възрастните определени храни провокират хемороиди и кървене от тях. Предполагам, че някоя храна, кояо ядеш провокира Валерия и затова се получава това кървене. Ако все пак е сцепено дупе незнам някой, който да може да ти помогне. Мажи с кремче и това е

Черчо, мерси дза отговора скъпа. И аз така си мислих, че е все някакв аалергия, ама бях известно време на диета, сега ям пак всичко и в двата случая няма разлика. А и че е от дупето се убеждавам няколко пъти. Като разтворя повече се вижда раничката/сцепеното. Мажа, мажа, но пак си има от време на време. Ще трябва пак да се консултирам с лекар пак и евентуално да искам направление за специалист. Последния път я гледа хирург и потвърди, че е от дупето, тя и пред него се изкенза Simple Smile, та той видя, а и аз като гледам кръвчицата е все отгоре не в самото ако и не винаги. Повечето пъти ако ака 2 пъти на ден е във второто, то е като се е напънала един път вече, втория път и е по-разранено.

Желая ви на всички весело посрещане не новата година, много емоции и усмивки!

# 707
Добро утро, сладурки. Hug

Силве, мерси за кафенцето.

Мария, за първи път чувам за такъв проблем с дупенцето. Confused Нямам представа какво да те посъветвам, освен да потърсиш още едно лекарско мнение и да ти кажат какво следва. Как ще е като започне да се изхожда по-твърдо и т.н.

Момичета, не знам дали ще имам време да се включа по късно. Сега ми остава да направя само "снежанката" и с моята част съм готова. После докато минем всички през банята и то станало време да ходим....Ще сме в приятели, където бяхме и на Коледа.

Искам да ви пожелая весело посрещане на новата година. Нека тя е по-добра от старата, да е изпълнена с много усмивки и любов! Hug Heart Eyes

# 708
Хайде привет и от мен  Hug

MVinzens , за дупето мога с две ръце да потвърдя теорията за цепнатото дупе. Имах този проблем с баткото  сега като по-голям и в Пирогов лежахме и въобще имаше ексцесий, но накрая се оказа това. Няма страшно , ако наистина е това. И на малката имаше веднъж при второто ако, както ти казваш. Само минава след известно време, после пак се появява...това е. Но и за другата теория съм абсолютно съг;асна, но да ти кажа, кръвта при АБКМ е по-специфична. По-тъмна от ярката кръв при сцепено дупенце. Има и слуз между аките и кръвта. Мога още да пиша, но ме чакат приготовления и трябва да ставам. Peace

Честити месечинки вчера   bouquet  Heart Eyes
Герчо, за момента съм доволна от това, което показва кантарчето  Peace. Мога ли да го задържа още 3-4 дена  Praynig

# 709
  • Sofia
Добро утроооо!   bouquet Опа,то май добър ден  newsm78

Нашия змей ме зарадва новогодишно и спа с мен до 9:30ч. и майка му сега е готова да се вихри довечера  Mr. Green

Мегчо,точно се бях сетила за теб и Никчо и,че ти най-добре можеш да отговориш на MVinzens  Hug

Ронкаааа,пращай от тази "Снежанка" насам,че цялата бременност на нея изкарах и само като се сетя ми потичат лигите,а пък домашна......мммммммм  smile3508

Силванче,да не забравиш каавето за утре,че кой ще има нужда от него,кой от алказалцер,кой от зелев сок  Joy

И аз не знам дали ще се включа по-късно,че ще ходя на козметик (чак сега сколасах,а не ми се посреща новата година като орангутан)

Точно в 24:00 h шампанско нека се отвори,
разливайки се по чашите то ще заговори,
че новата година е вече тук,
а навън сняг вали като памук.
Нека цяла нощ се веселим,
а на сутринта заспим,
че най-хубавото е веселбата,
а после почивка в кревата.

П.С. Миркамче,настръхна ми косата от тази статия  smile3556

# 710
Mirkam,чудесна статия защо да не даваме сокове преди да сме захранили,а захранването се препоръчва да е след 6м.Сега ако повечко майки я прочетат ще е супер.
Силве,според теб захарта полезна ли е?Ако не е,то защо се дава на бебета???!!! Crazy

# 711
Момичета чета ви редовно,ама не съм много по писането Simple Smile
Влизам да ви пожелая Весело посрещане на Новата 2010година и нека тя ви донесе много здраве и късмет на вас и вашите семейства.
Ние с бебка сме Ок и тази вечер ще посрещаме новата година заедно,канени сме у едни приятели и ще си я водя с мен куклата  Laughing
чао засега,ще си пишем пак догодина  Sunglasses   Hug Hug Hug

# 712
  • София
Здравейте мили майчета Hug,влизам само да Ви пожелая
Весело посрещане на новата година Hug Grinning Heart Eyes
Нека всичко лошо остане зад гърба ви,а доброто да ви следва през цялата година и естествено много здраве на вас и на вашите бебоци Hug Hug Hug
Радвам се,че се запознах с вас и станахте част от моето/нашето ежедневие Hug bowuu Heart Eyes  bouquet
Силванче,мерси за кафенцето Hug
Jeny къде се изгуби? newsm78
а колкото до режима - такъв нямаме,като му се спи - спи,като му се реве - реве и т.н.,аз се водя по него.Вечер се къпем в 20.00 часа,обикновенно ако се е наспал през деня заспива към 22.00-23.00 часа,а ако не - веднага след баня.Нощем спинка спокойно по 4-5 часа между храненията Heart Eyes,не мога да се оплача.Днес станахме в 10.30,така че има голяма вероятност да не проспя Новата година Joy
Хубав ден Hug и мислете позитивно Peace и се разходете в това прекрасно време. Peace

# 713
Здравейтеее!Честито на бебоците, които вчера имаха месечинка (като нас)!!!
Бейби уан... това второто е страхотно и едновременно с това жестоко... Confused
Тая нощ Дара ме направи на разногледа.Будила се е на всеки час.А на мен така ми се спеше....и както съм в страшна кондиция така довечера ще посрещам гости.А момето спи като пън в момента.Вече не иска да ми погледне цицата.Реве та чак истерясва като и я предложа.Цедя се, ама то не може да се изцеди всичко ... и бавно иславно кърмата намалява, та не мога поне веднъж на ден да и давам като хората.
Весело посрещане на празника!!!

# 714
  • Сф
Пфууу, докато се доредя ooooh!
Значи и аз искам да пожелая на всички ви една Нова година само с положителни емоции изпълнена, с много усмивки и благодат!!!  bouquet

Ние няма да имаме гости, нито пък ще ходим някъде, ще сме си вкъщи тримата Hug Heart Eyes Досега чистих простирах и разчиствах-изхвърлих всико каквото реших, че не ми трябва и което видях, за да си разчистя дома и душата, за да влезе през ѝновата година "свеж въздух и нова чиста енергия" в дома ни, не знам дали не говоря глупости, ама и аз много се пречиствам като изхвърля един-два чувала с боклуци Laughing
Сега отиваме на разходка, (след като си направя косата), после ще посготвя и така, готови сме, но малката нещо реве много от сутринта, та може и да проспиме Новата година, ама като почнат бомбандировките- надали, едва ли Thinking ooooh! #2gunfire

Цунки и гушки на всички- вие направихте старата ми година много полезна и положителна, надявам се и така да е и през новата, изпращам една дора година, за да посрещна още по-добра!!!  bouquet

П.П. голяма тафтолофия , голямо чудо, но е от сърце  bouquet

# 715
П.П. голяма тафтолофия , голямо чудо, но е от сърце  bouquet

Тафтологията е точно похват, подислващ посланието ти  Peace  

Ние с мъжо тези дни на винце си правим ретроспекция на изминалите 10 години от '99 и посрещането на 2000 до днес - леле, колко неща са се случили, а колко бяхме позабравили.... Много приятно упражнение  Peace

И ние ще сме си в къщи, весело изкарване на всички, които ще ходят по кръчми - Наздраве!  cheers

Дано наистина Новата Година, а и цялото ново 10-илетие бъде по-добро!
Пожелавам ви здраве и любов и много щастливи мигове с всички, които ви обичат и вие обичате!

# 716
Здравейте и от нас. Вече сме в София!!!
Хубаво е при мама, но и вкъщи си е хубаво. Прочетох ви, но нямам време да пиша- отивам да спя- после ще правим пържолки, че се размина вилата и ще сме се вкъщи с едни приятели и зетя (на 6м)  Laughing.
Режим имаме перфектен и се понаспивам, но не и тази нощ- тръгнахме от Русе в 5ч пак заради работата на мъжо. Е, Габи си спа в столчето през цялото време и още 1,5ч вкъщи  Shocked. Да ми е жива и здрава- много е кротко детенце  Heart Eyes.

НА ВСИЧКИ НАС ПОЖЕЛАВАМ НЕЗАБРАВИМО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА !!! НЕКА В СЕМЕЙСТВАТА НИ ЦАРИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА !!!

# 717
  • Русе
Майчета, желая ви незабравимо посрещане на Новата година, каквото със сигурност ще бъде с малките джуджета!

Дано тя ви донесе здраве на вас и вашите семейства и всичко, за което сте мечтали!

# 718
  • София
Мили мамчета, Весело посрещане на Новата година  Hug

# 719
  • София
Минавам само за да ви пожелая весело посрещане на новата 2010 година!!!

дано тя е слънчева, усмихната, добра, мирна пълна с любов, усмивки, незабравими мигове и само и много хубави новини Praynig Peace Hug
много ви обичам - бъдете здрави и щастливи Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт