Аз даже във водичката слагам, ама гледам съвсем малко, че и без това е кюфтенце. Ти без захар ли даваш сокчетата?
Аз даже във водичката слагам, ама гледам съвсем малко, че и без това е кюфтенце. Ти без захар ли даваш сокчетата?
, даже се учудих защо да слагам в соковете, при положение,че са тъпкани с плодова захар
, даже се учудих защо да слагам в соковете, при положение,че са тъпкани с плодова захар
Плодовете и зеленчуците никой не казва,че не са полезни,но си има време за тях.
Виждам за режими говорите:) Ние май само през нощта имаме такъв
, но все пак е нещо
Вечер се къпем между 20-21ч. и се храним и заспива сама в леглото, но през деня е супер изключение да я убедя да заспи там. Денем спим навън в количката или в шезлонга или заспива като я гушна и тогава чак я мятам в леглото. Но нощем детенцето е ангелче яде към 5ч. и после спинка до към 9-10ч. и тогава пак ядем за сутрин, че си отспиваме вкъщи всички.
Нас нещо ни минаха коликите, но пък започна едно лигавене, че се чудя не е ли рано за зъбки
На каката и проби зъбче на 6 месеца, но София отсега се лигави. 

за здрав сън това
Къпя го в 20 :00
. В смисъл, че ако сега на кашавите акита акате кръв какво ще стане като захраниш и започнат твърдите изпражнения
. Какво те съветват лекарите? Аз лично по бих се доверила на теорията за АБКМ. Това определено е доста по-правдоподобно. Дори при възрастните определени храни провокират хемороиди и кървене от тях. Предполагам, че някоя храна, кояо ядеш провокира Валерия и затова се получава това кървене. Ако все пак е сцепено дупе незнам някой, който да може да ти помогне. Мажи с кремче и това е
. Беше си спокойна и не съм се шашсала
и вноро за захарта, ама ти си знаеш
, третото го захраних на 7 месеца (и пак му беше рано, запече го), а четвъртото ще го захраня още по-късно. Говорих си по въпроса с една диетоложка още като бременна, казах й че с мъжа ми имаме алергии и искам да захраня по-късно, тя ми каза че до годинката спокойно мога да го оставя само на кърма, защото кърмата имала всичко необходимо до тази възраст. Иначе официалната препоръка е захранване на 6 месеца, ама това е по-скоро за да се предотврати даването на твърда храна по-рано. Че и тук има настойчиви баби, свикнали на ранно захранване
,или го оставям да си рита в леглото.Къпането ни е любимото занимание и редовно пла4ем за още.
.Чак косата ми се изправя вече ,когато я чуя или прочета тази дума.Само ми кънти в главата- сокчеее,че,че 

.Но горе -долу малката я къпя около 22ч,яде около 22.30.После се буди към 2-3.После може и през час да се буди,може и да не се буди 
.Знам,че след всяко събуждане може да няма ново заспиване ,затова спя бързо 

Аз все пак успях да се преборя с наставленията по този въпрос. Нали ме беше погнала свекървата, че някаква страшна специалистка педиатърка в тяхната поликлиника препоръчвала сокчета от 20 ден да се дават. Спорих, спорих, давах й да чете статиите от кърмаческия по въпроса за соковете и тя пак ме отряза, че в тия статии ставало дума за натуралните сокове в кутия, а не за прясно изцедените и че така детето нямало да си набави витамини и му забавям развитието...
След последната разправия обаче ме остави да правя каквото знам, макар и да не беше хич доволна. Мойто мамче пък за сокове и пюрета хич не ми дава зор. Казах й, че ще захранвам от 6 месец и тя дори не ме и пита защо. Само каза, че по-добре така вместо да се занимавам от сега да цедя плодове като луда