Отговори
# 90
Герчо, ми те в Русе освен да пият май друго не правят.Моят мъж е учил там и още като влезе в града и казва, че обгазяването така му действало.Много хубави бебоци сте показали!!!
Чипче. благодарско за информацията!
Искричка, благодаря!Аз четох, че може да се плаща и при доставка, дали е така?
Ani-bani, преди беше писала за някаква диета, с която майка ти сваляла много.Сигурна ли си , че е тази...защото аз след 3 дни макарони съм вместо отслабнала - надебеляла. ooooh!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 15:15 от monnnn

# 91
Тунчо, разбира се, че не винаги всичко зависи от нас. Изключвам здравословните проблеми, когато казах, че е въпрос на желание.

Деси, много си сладка. А снимката с 2-те опашлета е чудна. Hug

# 92
Много са сладки всички бебечата, които видях.
Да сушито - аз не съм опитвала, но май и желание нямам. Иначе обичам риба, но печена и то препечена.
Днес е кошмарен ден. малката ака 5 пъти. Не спи, а реве. Поне да се заиграваше кат опредните дни, но не. За капак аз съм със запушен канал и въобще не мога да отида в банята да се мокря и цедя. Бях 10 минути и детето посиня. Дано да устискам до довечера на болката, че тогава мъжа се връща мъжа и да поеме бебето. Но и той се изнервя тя като се дере и пак ще е екшън най-вероятно. А за къщата няма да говоря. Бомба е паднала.

# 93
Честито на всички бебенца с месечинки!До сега разглеждах снимки-всички са много сладки и много пораснали!
Пламито и Babymama-как ви разбирам,милите с тия обсебени от playstation-а мъже...Моя нонстоп играе на Хbox в PES 2010,а когато не играе гледа мачове-ужас!Такава мания с тоя футбол-даже пъпа на бебо на стадион иска да хвърля!но иначе пък помага де-не мога да се оплача  
Деси-страхотна идея с снимките от преди години.На мен всички са ми в БГ,тук май имам само от времето като бях бебе няколко-ще взема да потърся и да кача.Иначе и без снимки често си ме наляга носталгията по отминалото време и най-вече по студентските години....страхотни времена!
ронка-и на мен много полижително ми влияят постовете ти-много ти се възхищавам и ти свалям шапка!  bouquet
Ще се захващам вече да свърша нещо,че е 12.00 а още сам по пижама,малката буболечка тъкмо заспа в столчето за кола-дано по-скоро да ни идва шезлонга,че това е неотказен начин на заспиване за него.
Хубав ден на всички

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 17:08 от manolia

# 94
Момичета, благодаря за всички мили думи за моята Габка Hug Heart Eyes Много ме трогнахте Blush
Рони, ти си една прекрасна млада жена.  Hug
Деска, колко сладко детенце си била Simple Smile
Бубе, дано се успокои малката  Praynig
Норче, голям талант си . Ама то такива разкошни съкровище както и да ги снимаш ще е добре Heart Eyes
Бейбимама, черпя страшно позитивизъм и настроение всеки път като те чата Heart Eyes
Силна, честити ви 3 месеца  bouquet  bouquet
Отивам нещо да посвършя, че довечера съм наспортуване и няма време Tired Simple Smile

# 95
Здравейте мамчета!
Първо да ви се похваля с малко снимки
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16508913.big
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16508914.big
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16508930.big
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16508931.big
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16508939.big
Относно къпането, ние се къпем всяка вечер към 19,30, пропускам само когато си мисля че е настинал. Но го мажа с едно мазило, което изписаха за моята кожа след алергията и съм много доволна. А също така някой път го мажа и с мас. Получава се пухкаво прасенце. Храниме се до към 20,30 но заспива чак в 11,00 след още едно хранене.
Относно кърмата все още нямам положителен резултат. Пия бирена мая и очаквам капките от Англия. Мирко ми се запича все повече. Давам му чай за разхлабване и с него на два дена се изхожда.
 Норче, Силна  честити ви 3 месечинки на малките кукли.
Силна ние сме на АМ и стерилизираме шишетата един път дневно. Не зная колко е правилно!
Майчета, относно темата "Какви бяхме", ето и една моя снимка от лятото на 2005 година.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30429929&l=572b3a40bf&id=1274545588
И едно коледно клипче С Мирослав, Ярослав и племенника ми.
http://elfyourself.jibjab.com/view/8EgLRHUR28w3Aqo8
Относно таткото, аз мога да разчитам напълно на нашия, сега нямат работа и много ми помага. Когато аз бях в болницата без проблем се справяше с двете деца. Нощно време чуе ли Мирко пръв се събужда и ми прави мляко.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30416971&l=56bddcb092&id=1274545588
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30416994&l=7d8123d10b&id=1274545588
 Hug Hug Hug

# 96
Ох, то верно, че от Русе изкарахте егати пиянския град, ама нема лошо  Laughing.
Деска, така с двете опашки си много готина- класика в жанра, това беше най- модната прическа по едно време.
Да, днес една приятелка снима при Калина. Нямам търпение да видя нови снимки, все нещо измисля това момиче  Peace.
Ох, аз от днес започнах да глася багаж. Ми то с дете не си е работа да пътуваш  ooooh!. Айде аз имам 3 парцала 'дето ми стават, но Габи май ще я пренасям с огромния сак. Отделно количка, столче, люлка... Само да се върнем здрави всички, че така се притеснявам- от Русе за Коледа отиваме директно на една вила в Ботевградско за НГ (ще празнуваме с едни приятели, чието бебе е на 6м  Laughing).
Аддри я няма днес  newsm78.
Ние плейстейшън нямаме, но англлийското първенство когато гледаме все едно не сме вкъщи, а на стадиона  Tired и ни говор, ни картина от него...
Ярослав, много си яка мацка  Peace.

# 97
Ярослав,парче и 1/2  си на снимката.А вашия тати има страхотни очи.Браво,че помага.

# 98
ЗДравейте любими мами Октомврийки,
МНого ни липсвахте последните 3-4 седмици.
Багодаря на Норчето, за това че ни мили и че ни писа. Така се вглъбий в това "подредено" наше ежедневие, че едвам успявам да се изкъпя или да си зимия зъбите. Лошото е че вечер продължаваме да не спим и дори като се прибере таткото бебетата се активизират и е купон до 23:30-24:00 часа. Слава Богу почнаха да спят по 5-6 часа (с изключение на снощи, когато цепеха секундата на всеки 3ти час, не знам какво им стана).
Все още сме само на кърма, като от 2 дни започнахме малко по-малко захранване. Обожаваме сока от круша (а и проблемите с запичането ни реши). Но най-любимото ни е "МОите първи бисквити", които има слагам в шише с кърма вечер....такива викове настават като свърши шишето и трябва на гърда да ги сложа......
Косето и Дими още ен са минали 5те килограма, но бързаме бавно, особено последните 2-3 седмици, почнаха по-малко да вдигат ...600-700 грама последния месец (било нормално според лекаря...така ставало след 3ти, 4ти месец).
Биха ни и първия Пентаксим.....
Естественно номерата малко по-малко се увеличават. Много се смеят и правят първи опити да гукат.
На Банско им харесва страшно много, гледаме всяка седмица да отскачаме- спят по 8 часа на денонощие...направо наваксвам всички часове на будуване, а като ги изкараме на пистите...спят и могат и яденето си да пропуснат....
МНого ви прегръщаме всички, много ни липсвате, а разходките в парка най-вече....

# 99
Здравейте,

При нас нищо ново- закотвили сме се вкъщи, хич не ми се излиза в това време. Поне Васко вчера поизлезе с баща му малко да види снега Blush. Чакам с нетърпение затоплянето тези дни. Иначе се чудим дали да пътуваме за Коледа при свекърите към Северна България, уж го дават хубаво времето  newsm78. Свекър ми е след катастрофа и още не е виждал бебето, та ни се иска да го зарадваме, а в същото време като си представя целия багаж и двете деца и ми става лошо  #Crazy

Малко на патерица: ЧРД на dani_puh   bouquet и честито на всички именници вчера-малки и големи, да сте живи и здрави!

За сълзенето на очичките- според мен е хубаво очен да прегледа и да предпише капки ако се налага-може да се дължи на много неща и не винаги антибиотичните капки, които педиатрите изписват с лека ръка се налагат. На Деян му сълзеше леко в началото, педи каза Тобрекс-но аз не капах, изчетох сума ти неща в нета. Накрая го заведох при Др Константинов, който съветва и тук във форума, но оченцето слава Богу се беше оправило докато ни дойде деня за преглед Simple Smile. Та той го прегледа и каза че няма запушен канал, може би е било леко стеснено каналчето и затова е имало лека сълзичка, но да се надяваме да го е израстнал. Ама и аз направих глупост тогава, че обилно капех кърма и след нея май се появи жълтеникав секрет. С баткото ми е помагала за всичко-очи, хрема, ама човек се учи Simple Smile. Иначе ако има жълтеникав секрет трябва да се изследва.
За праха за пране-довърших едно Сано от баткото и сега пера със Surcare.
За витамините-пия Центрум Матерна, когато се сетя да си купя Blush
За къпането-този път карам по европейски Mr. Green хареса ми практиката да не се къпе често и само с чиста водичка Laughing. Та първите две седмици само дупето на чешмата, после почнахме в коритото, но без шампоан и не много редовно Blush Сега вече почти всяка вечер, а и слагам малко шампоан във водата, ама хич не ми е болка за умиране ако пропуснем. Беше му ужасно суха кожата като се роди, а сега е почти идеална и то без специализирана козметика само зехтин и то когато го къпем, така че съм доволна. Баткото го къпем всяка вечер, да не си помислите нещо Laughing

Ще ви оставям, че дълго стана Blush. Разгледах всички снимки на бебчетата - прелестни са Heart Eyes. Извинявам се, че не можах да отразя никой, но така е като не съм влизала 2 дни.

# 100
  • София
Кой каза, че ме няма  Laughing Тука съм. Просто съм много заета да се карам с мъжа по Скайп и затова не пиша  Laughing То бива магаре, ама като него второ няма. Все едно нямам мъж, егати. Не ме ядосва изобщо, но не ме и радва особено. Просто се е превърнал в част от интериора - и по-точно не особено красив и доста обемен аксесоар към дивана  Rolling Eyes Всяка вечер от работа си е право в къщи, една дума навъпреки не ми казва за каквото и да било, но и грам не ми помага, заспива в момента, в който пусне телевизора след вечеря... Ходи уикенда да помага на сульо и пульо  - единия да се пренася в нов апартамент, на другия да си оправя колата, а тука една стара клетка на зайците седи в коридора вече цяла седмица и още не я е свалил в мазето.... а да смени памперс на детето или да го погушка за да се наспя и дума да не става Rolling Eyes Та днеска реших да си му тегля една майна както си му е реда  #Cussing out

Снимки от едно време вече съм пускала. А нови няма да пускам, че съм станала още по-убава от преди и направо заслепявам апаратите та не излизам на снимки  Laughing

# 101
  • Sofia

Плами, играе американски футбол, Фифа, God of war i Assassin's Creed, като последната и на мен ми е интересна Mr. Green А ти каква игра чакаш, мен преди ме лъжеше мъжа ми, че ще ми вземе от тея караокетата, ама като видя как вия като вълк срещу пълнолуние и без играта и май се е отказал hahaha hahaha hahaha

БейбиМама,и аз чакам God of War и все ни лъжат,че ще излезе и последно беше за март 2010  newsm78 Кажи на твоя мъж да учи Pro Evolution Football и да идва да прави компания на моя мъж,че само ме тормози да играем,а на мен ми се драйфа вече от тази игра  Sick

Манолия,май ще им спретнем един "турнир" вкъщи и с твоя мъж  Joy Мамита,давайте да ги събираме и поне и ние да си направим кефа да се наприказваме  Joy Heart Eyes

Всички бебенца са просто уникални!!!  Heart Eyes Ванирка,Норе,Ярослав и всички останали  Hug Hug Hug

Деска,идеята е супер  Mr. Green Ето ме и мен на рождения ми ден преди 2 години  Blush и точно -20кг  Crazy

http://www4.picturepush.com/photo/a/314477/480/Birthday-party/Picture-016.jpg?v0

# 102
Привет мамчета! Честити на месечинки на всички, честити празници- чета ви от време на време, но рядко намирам време за писане! Така, че живи и здрави бъдете Simple Smile

Да си похваля младшата щерка- два дена слетобед спи по 3-4 часа...кееееееееф Simple Smile Успявам почти всичко да свърша и внимание на какинката да обърна Simple Smile хапва детето- суче стабилно- хубави бузки си имаме вече Simple Smile Голяма е усмивка- дано да е като кака си спокойно и усмихнато бебе, приемащо несгодите лесно Simple Smile А да си кажа и лека против запек, който я успокои...ако може да помогне на някои- хапвам сладко от сини сливи- вечер около две-три лъжици с кисело мляко! Имайте го предвид Simple Smile Иначе се кърмим на поискване и някои път много хапва, друг път малко- детето си определя, вода  и биба не приема и вчера бях оставила една доза - не е искала да суче от шишето...да видим другия път като ми се наложи дали ще мине номера с шише- вие имате ли такъв проблем ?
Милото с малко подаръци ще е за Коледа, но сега каката е с приоритет, че много ми помага и си ги заслужава Simple Smile

bouquet Не знам дали ще пиша до Коледа- така че отсега да ви пожелая много щастие, весели празници, здраве и много любов Simple Smile

# 103
Само запис, после ще се връщам назад да чета.

# 104
Ярослав,Плами много сте хубави.Пу-Пу Simple Smile
Адри,не се ядосвай миличка HugВчера моят  мъж ми изтърси,че ще си вземе отпуск да се наспи ShockedАма откакто го познавам не му стига съня все недоспал.
Ванирка , очерартават се интересни празници при вас с пътешествия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт