Отговори
# 75
Добър ви деееен!
Все по-готино ми става като наближава Коледа.А гледам, че и децата са вече настроени за вакейшън.Най-накрая ще поспивам и аз сутрин, че ми писна да ставам да будя да стават за у-ще и да обяснявам що е то мислена линия през двата полюса.
Ронка, и с трите ми деца не можа да ми се разработи лявата гърда.И аз като теб кърмя само от дясната, а вече не я ще и нея.Явно не пуска достатъчно, защото захапва, пуска, захапва, пуска....и ме гледа с надежда милото.Засега цедя, давам, кърмя, дохранвам и прочие процедури.Дано има поне още по малко пък и само 2 пъти на ден да цуца....
Бейбимама, на теб ти се е е...ла мамата, ама аз се посмях докато те четох.Аз също съм толкова емоционална и се паля бързо и много, ама много ме е яд после.Сега съм сигурна, че ще и помниш думите  и действията и с дни.А това за урочасването - както не вярвах, така ми се случи на мен.Едно време мойто най- голямото дете  /че вече много станаха Joy/  се съдираше да реве след среща с нея, а аз се чудех какво му става, при положение, че беше кротко бебенце.Но миналата година след напрегнат разговор с ........  главата леко ме заболя.До вечерта беше поносимо, ама като легнааах.....   нямам думи да опиша за каква болка става на въпрос.Имах чувството, че ще ми излезе пара от ушите...главата ми гореше.Беше нещо страшно и неописуемо.По едно време мислех да викам бърза помощ, тъй като никакви хапчета не ми помагаха.Помислих, че ще получа инсулт.Обаче се сетих, че имам светена вода и вече като последно оръжие си измих лицето 3 пъти.След точно една минута - КРАЙ!!!Няма болка, няма напрежение, няма нищоооо!Та като се сетих, какво може да е било на детенцето ми лошо ми стана.То врещеше по цяла нощ милото.Та ако не ми се беше случило още нямаше да вярвам.Не знам дали е урочасване или по-скоро негативна енергия, но така се чувстваме аз и големия.Той още не може да осъзнае, но му проличава като е нервен и раздразнителен.Малкия - света да свършва няма да се трогне.Та си вземи светена водица...явно има все пак някакви сили....
Норе, ма много са хубави!!!Особено последната снимка е супер.Мойта мома също не ще да се ухили на фотото.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:35 от monnnn

# 76
 Hug Ето ме и мен  Hug
Моми4ета,благодаря ви за милите думи.
Направиха ни ваксината,Нико е герой,не плака изобщо.Следващата е след 1 месец.
Относно къпането:всяка ве4ер го къпем,много се радва на водата,рита с кра4ета.
Нор4е ,Жени много са сладки бебките,да им нацелувам бузките. Heart Eyes
Ронка,поста ти относно кърменето ме вдъхнови  Hug ,аз също имах моменти,в които мислех 4е нямам достатъ4но кърма,но не се отказах и мисля да кърмя докато има.Наистина няма по голям кеф от това да гледам сладката муцунка как су4е.
Миренце силна  Hug
Хайде сега ви оставям и мисля да дремна малко заедно с малкия.
Приятен ден   bouquet

# 77
  • Сф
Монннн, ужас Shocked тея вампири ни смучат силиците #2gunfire Нищо, ние имаме оръжие-светената водичка!!! Даже брат ми преди да зилезе където и да е, винаги се поръсва на челцето и да чукам на дърво, не му се случват неприятни неща! Peace

Плами, играе американски футбол, Фифа, God of war i Assassin's Creed, като последната и на мен ми е интересна Mr. Green А ти каква игра чакаш, мен преди ме лъжеше мъжа ми, че ще ми вземе от тея караокетата, ама като видя как вия като вълк срещу пълнолуние и без играта и май се е отказал hahaha hahaha hahaha

Деси, не е прост Дани, много добре подхождаш, майка ми така процедираше с брат ми и има големи успехи и ефект, при мен май не го е правила и аз не знам цената на парите Rolling Eyes Embarassed

# 78
Деска, много се посмях с Дани.
Аз имам една колежка, която даваше парички на детето да им изчисти и намаже обувките и то взе, че се престара и една вечер беше измило обилно обувките на баща си с вода и отвътре.
Норче, добре си се справила със снимките  Peace и джуджетата доста са порастнали. За Русе какво да кажа- аристократичен град, уникална архитектура, спокойствие...... Ама ей го на, че и ние сме в София  Joy.
Светена вода не е лошо да си имате- ако не помага, поне не вреди  Peace.

ето как Габчо спинка: http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16511199

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:54 от vanirra

# 79
Сайта за коледни и други снимки е www.funny.pho.to. Ние днес също ставаме на три месеца и затова се почерпете и за наше здарве. честито на всички останли с месечинки или други поводи.
Аз къпя Мия всеки ден, а в стаите държим между 21 - 23 градуса.
Искам да питам майките, котио хранят с АМ или ползавт шишета за чай или вода докога ще стерилизирате шишетата, защото аз се чудя дали вече да спра ди ги стирилизирам на всяко хранене, а само еди или два пъти дневно. Вие какво мислите??

# 80
Момичета, радвам се, че съм ви надъхала по този начин. Но не съм някаква супер мама, просто така усещам нещата, така ги правя. Не е нужно всички да споделят моето мнение, знам, че има много хора които мислят по коренно различен начин. Peace

Норче, Жени, имате прекрасни момичета! Heart Eyes
Норе, справила си се отлично с фотосесията, а малките кукли са сладки джудженца.
Жени, Габка е едно сладко, нежно цветенце. Как се усмихва малката душичка. Heart Eyes

Гледам за Русе си говорите.
Тук повечето от компанията ни са Русенци. Ами какво да ви кажа, все убави хора. Simple Smile Само за дискотеките, кръчмите и за хубавият им град слушам. Още не съм ходила в Русе, срамота. Но сега вече поне има при кого да отида, че да ме разведе. Като се приберем на лято няма да проспуна да отида. Naughty

Вчера седнах на настолният компютър и се разрових в стари папки със снимки. И какво установих...Установих колко млада и хубава съм била. Laughing Без да звучи нескромно, но наистина е така Mr. Green. Сега съм само млада, ама красотата се е убила с 20-те ми килограма отгоре. Confused И къде имах глупостта да си подстрижа косата...ама то така е бременски мозък само простоитии ражда. Та от вчера вече спазвам някакъв измислен режим и твърдо съм решила да влизам във форма и да заприличам на човек, че това моето е нечовешко. А след празниците мъжо е отпуска, та ще го юрна да ходим да ми купува крос тренажор, че то месища ли са да се опишат, които плачатр за стягане.

Хайде махам се, че досадна станах днес.
Хубав ден на всички. Hug

# 81
# 82
  • Русе
Страхотно буболечки сте показали!  Hug

Норе, снимките са си супер, особено последната, както каза някой преди мен! Честита месечинка и на Силна също!

Русе ви чака на гости да знаете, аз също! Ронка   Hug

# 83
Ех,мами много ме разсмяхте.Първо с Монн-"да обяснявам що е то мислена линия през двата полюса",Дескатас Дани,Норчето-със снимките на момите,Ронка-за хубава и млада.Чакам постове от Герчо и Адри и те много ме зареждат  Joy Joy  bouquet
И аз понякога гледам снимки от преди 5 год,когато се запознахме с мъжлето.Ами друго си е било-по финна,усмихната,с прическа.Има си разлика.Сега се оправдавам с децата,но те растат,а аз нищо не правя Twisted Evil

# 84
Ох,и аз нямам общо със себе си.А сега,освен че съм дебела,съм и вече зряла жена,не момиче.Пуууу...
Я дайде да се повеселим малко,като си пуснем снимки ,където сме в най-хубавите си години.Какво ще кажете?
Аз нямам такива,качени на компа от този период,но ще се разровя и ще снимам някоя снимка с фофото,за да кача.А можце и да я сканирам.Но ще ви пусна една отпреди 4г.,където бях позаслабнала доста след Дани/макар и не до заветните 55кг./;
http://media.snimka.bg/5128/016511573-big.jpg
 A тук съм на 2 г.някъде :

http://images19.snimka.bg/003898698-big.jpg

Mr. Green

Бузите си ги имам винаги!!! Whistling

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:37 от ДесиХ3

# 85
Сиииско,Пете,Жени,Руми, Ваня, Нора, прекрасни дечица... Ако някой пропускам, ще прощавате... Аз се пробвам да работа и да ви следя изкъсо,че ми бягате по тъча.
Аз с Иван кърмих 1 месец - то бяха болки и незгоди страшни. Гръбнака ми беше като отсечен - такива болки не можете да си представите. Не искаше да суче легнал, абе ужас. Цедене с ръчна помпа. И не искаше да суче като хората. На месец направи лактозна непоносимост и трябваше да спра. като се излекува не искаше да засуче, а замразената кърма ми се стори гадна на вкус и изхвърлих сума литри в мивката... Така му приключи кърмаческата кариера и на мен покрай него.
Сега с Ева е лесно. Тя засука в болницта все едно това е правила последните 9 месеца. Е, имахме малко трудности със захапването и позите, ама минахме през тях. Сега ми е особено приятно, а и откакто не влача помпи нагоре-надолу още по-приятно. С цеденето също нямам проблеми. Сутрин за около 10-15 минути цедя 450 мл за трите хранения и после гърдите не са ми напрегнати до към 6, когато се прибирам. като я накърмя тогава цедя още малко и давам на голямото кърмаче, че да си навакса пропуснатото от ранното детство. Незнам дали от кърмата, ама такава енергия има това дете, че ако му вържа едни педали на краката сигурно ток за целия квартал може да произведе, а освен кърмата яде изключително малко (много е злояд). И аз след епопеята с иван не мислех, че кърменето може да е удоволствие, но сега ми е страшен кеф. Незнам докога ще успеем да се храним така - през деня от шише, нощно време от гърда, но за момента не и прави впечатление. Лапа всичко, което пуска мляко и разлика не прави.
Нора, Калина вече си има студио. Ремонтира го още, ама вече снима и там... Аз мисля да я посетя след нова година с двамата, че общата им фотосесия, която направих не е особено добра, та мисля да се поправим...
Аз Русе много го обичам... Моя приятелка беше женена за русенец и колко водка сме изпили  Embarassed

# 86
Здравейте и от нас!
Тук е напекло едно слънце от сутринта, напомня на лятото sun А навън е бяла приказка. Варна рядко вижда толкова сняг.Жалко че бебо е малък и не може да му се нарадва.Иначе му дадох да пипне една снежна топка от първия сняг, когато заваля, и той се разплака Laughing
Хубава темичка сте заформили, а коледното настроение продължава да лъха с пълна сила. По повод къпането- и ние се къпем всеки ден, само дето почнах да мия главичката през ден, станало ни е като ритуал преди лягане, мажем се с балсам за сън на Саносан с лавандула, малко силно мирише, но наистина успокоява преди сън и бебо по-бързо заспива.Все още оба4е ползваме и зехтин понякога, че кожичката ни е доста суха. От други олиа му излязоха малко пъпчици и не смея да пробвам. Почнахте ли гимнастика, ние все още сме на масаж, опитвам и някой упражнение, но... не става, малкия толкова силно дърпа и стиска, а казват май че към 2-3 месец мускулния тонус отслабвал. newsm78
А иначе бебо е в количката, спи, ама в къщи Crossing Arms много трудно заспива през деня и това ми е последния коз.
Честито на всички месечинки Gift ! Да им се случват само хубави неща.

# 87
Ох,и аз нямам общо със себе си.А сега,освен че съм дебела,съм и вече зряла жена,не момиче.Пуууу...
Я дайде да се повеселим малко,като си пуснем снимки ,където сме в най-хубавите си години.Какво ще кажете?
Аз съм ЗА. Само трябва мъжът ми да си дойде да пусне кабел до компютъра, че на мен не ми се занимава сега. Довечера ще ви се покажа каква убавица съм била. Joy Викам му на моя мъж.."абе, как можа да ме излъжеш да се омъжа за тебе, я гледай каква хубава съм била". пък той ми каза, че явно съм била млада и наивна щом ме е излъгал. Joy пък сега вече съм била бита карта-крава с телета. Crossing Arms

Деси, преди малко забравих да ти кажа, че добре правиш с Дани. Това е Немско възпитания. На моят мъж братовчедка е омъжена в Германия, има син на 15г. вече. Та тя казваше, че детето като отиде при баба си и дядо си, за да получи пари винаги го карат да прави нещо, я да полее цветя, я нещо друго. Но никога не му дават пари без да ги е "изкарал". Така наистина се учат децата да ценят парите и да разберат, че даром и мама на тате не дава. Wink Mr. Green

Герчо, като наближи време да се прибираме ще ти поискам тел. на Калина, да се разбера с нея за една фотосесия на чаветата. Имам чувството, че какавито и други снимки да гледам ми бледнеят пред нейните. Simple Smile

# 88
Ронка супер че си успяла с кьрменето,но не винаги е вьпрос  на желание и упоритост-след като родих Ема тя засука веднага,но на следвастия ден претьрпях втора коремна операция заради усложнения от секциото-преливаха ми 4 пьти крьв,хемоглобина ми беше 50 ,стоях в болницата 10 дни е загубих пояече от 20 кг за това време.Още след втората операция кьрмата изцяло спря.След това постепенно се вьзстанови,но ето че вече 2 месеца вьпреки че изцеждам до край на 3,4 часа-и през ноща,повече от 250 мл на ден не се сьбират.Тя беше почти 5 кг като се роди,така че биах спокойна и доста време стоеше гладна и се пробвахме...Капките за кьрма аз ги открих,имаха ефект защото беше започнала сьвсем да намалява, с консултанти по кьрмене се срещах-всички бяха категорични че в моя случай даже тези 250 мл да успея да ги предизвикам и задьржа 2 месеца е постижение...

# 89
Ааа, Деси, каква си сладка с бузите и двете опашки!  Grinning Много си готена на морето, пожелавам ти догодина на лято да си така  Peace

Ще намеря и аз снимки от преди да забременея и като малка - наистина хубава идея да разнообразим малко ежедневието, а и да открием приликите с децата.  Peace

Силна, честити ви 3 месеца и на вас и благодаря за линка!  Hug  bouquet

Ванирка,
мнооого сладка вашата Габи!

И ние сме прилагали точкова система на големия баткокато беше по-малък и се роди Сашко и като натрупа червени точки, само тогава му се купува, каквото иска (а той Телеца много иска  Laughing). Но вече гледам да не го подработвам много на тема пари, че и там границата е тънка (започна да се пазари с брат си - ще ти помогна, ама дай 10 лв и т.н.). Но иначе винаги има повече пари от мен, тоя моя синковец  Joy.
Аз самата започнах на 15 години да давам уроци по английски (всъщност помагах на съседските деца да си пишат домашните), после на баща ми на студентите преподавах базов английски, колкото да се оправят през летните бригади и така си изкарвах първите пари. Не че са ме лишавали от нещо, но аз карах кънки и на нашите много им идваха моите екстри. Помня първите 100 долара, които събрах да си купя кожено яке, поръчка от Турция (боклук, ама колко си мечтаех за такова - става въпрос за 91 година, когато бях на 16г... и тук нямаше нищо...). Дрехите си шиех сама - абе не е зле човек да знае как да се оправя сам. Затова - Браво Деси, че от рано си го почнала!

Гер4о, задължително сме при Калина след Нова Година!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт