Все по-готино ми става като наближава Коледа.А гледам, че и децата са вече настроени за вакейшън.Най-накрая ще поспивам и аз сутрин, че ми писна да ставам да будя да стават за у-ще и да обяснявам що е то мислена линия през двата полюса.
Ронка, и с трите ми деца не можа да ми се разработи лявата гърда.И аз като теб кърмя само от дясната, а вече не я ще и нея.Явно не пуска достатъчно, защото захапва, пуска, захапва, пуска....и ме гледа с надежда милото.Засега цедя, давам, кърмя, дохранвам и прочие процедури.Дано има поне още по малко пък и само 2 пъти на ден да цуца....
Бейбимама, на теб ти се е е...ла мамата, ама аз се посмях докато те четох.Аз също съм толкова емоционална и се паля бързо и много, ама много ме е яд после.Сега съм сигурна, че ще и помниш думите и действията и с дни.А това за урочасването - както не вярвах, така ми се случи на мен.Едно време мойто най- голямото дете /че вече много станаха
/ се съдираше да реве след среща с нея, а аз се чудех какво му става, при положение, че беше кротко бебенце.Но миналата година след напрегнат разговор с ........ главата леко ме заболя.До вечерта беше поносимо, ама като легнааах..... нямам думи да опиша за каква болка става на въпрос.Имах чувството, че ще ми излезе пара от ушите...главата ми гореше.Беше нещо страшно и неописуемо.По едно време мислех да викам бърза помощ, тъй като никакви хапчета не ми помагаха.Помислих, че ще получа инсулт.Обаче се сетих, че имам светена вода и вече като последно оръжие си измих лицето 3 пъти.След точно една минута - КРАЙ!!!Няма болка, няма напрежение, няма нищоооо!Та като се сетих, какво може да е било на детенцето ми лошо ми стана.То врещеше по цяла нощ милото.Та ако не ми се беше случило още нямаше да вярвам.Не знам дали е урочасване или по-скоро негативна енергия, но така се чувстваме аз и големия.Той още не може да осъзнае, но му проличава като е нервен и раздразнителен.Малкия - света да свършва няма да се трогне.Та си вземи светена водица...явно има все пак някакви сили....Норе, ма много са хубави!!!Особено последната снимка е супер.Мойта мома също не ще да се ухили на фотото.
Ето ме и мен 

Нищо, ние имаме оръжие-светената водичка!!! Даже брат ми преди да зилезе където и да е, винаги се поръсва на челцето и да чукам на дърво, не му се случват неприятни неща! 
Само за дискотеките, кръчмите и за хубавият им град слушам. Още не съм ходила в Русе, срамота. Но сега вече поне има при кого да отида, че да ме разведе. Като се приберем на лято няма да проспуна да отида. 
А навън е бяла приказка. Варна рядко вижда толкова сняг.Жалко че бебо е малък и не може да му се нарадва.Иначе му дадох да пипне една снежна топка от първия сняг, когато заваля, и той се разплака 
много трудно заспива през деня и това ми е последния коз.
! Да им се случват само хубави неща.
Много си готена на морето, пожелавам ти догодина на лято да си така