САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Ето този код ми се хваща на мен:

57592-  -30/55 евро,за к-я П/Л 2010.
Намалява и При верт,без при мини,при руж и т.н.
Подарак-SET COCKTAIL-bleu, rose
Валиден до 30.04.2010
ЧНГ и благодаря, NBM! Вече го изпробвах и не ми се хваща, въпреки че артикулите ми са от П/Л 2010. Ще си преустроя поръчката. Peace

# 166
  • Sofia
Обърни внимание дали не са Prix mini или rouge. За тях не важи. За съжаление повечето неща, които и аз съм си харесала са точно от тези две групи и кодът не ми върши особена работа.

# 167
Трябва да имаш нещо от пролет лято 2010.
Така е и при мен, хваща се 57185 с един артикул от кол.2010, без да съм канила или получавала покани  Hug и дава МП3+часовник (доставката е 5 Е).Акаунта ми е чисто нов Peace

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 12:54 от hisa75

# 168
може ли линк на куфарите.

# 169
На нов акаунт и петте кода за спонсорство/нов клиент ми дават намаление 30/55 евро от колекция ПЛ 2010 + подарък часовника (поне мисля, че е този като гледам брошурата на Dala bouquet ) + втори подарък в зависимост от кода (вижте ги от поста на Eva bouquet ). Всъщност не съм пробвала да добавя машината за хляб по реф. номер, защото няма и смисъл да я поръчвам, а за чека за 25 евро ми изписва с червено отгоре ‘Veuillez saisir le numéro du client qui vous parraine’ (Моля посочете номер на клиента, който Ви ‘спонсорира’). Накрая трябва да уточня, че създадох втория си акаунт без препоръка от приятел, защото не ми се занимава с различни адреси, сканиране на фактури и безкрайни/безрезултатни кореспонденции.
PS. Опс, закъснях...

# 170
# 171
Impala със кои код ти дава 30/55 и 4асовника защото аз използвах 57177 дава ми куфарите и 4асовник но не ми намаля нищо с нов акаунт newsm78

# 172
Извинете за спама и повторението, но наистина не знам как по-ясно да обясня. Регистрирах нов акаунт без покана от приятел, т.е. директно от сайта, а нe от линк от писмо с покана. Сложих в кошницата стоки за малко над 55 евро от обикновените цени от ПЛ 2010 и всичките пет кода за спонсорство/нов клиент ми дадоха намаление 30 евро и подаръци. Вече пуснах поръчката, така че цялата серия кодове не работи и не мога да направя screenshot-ове за по-нагледно обяснение.

# 173
Impala  извинявай 4е пак те притеснявам но направих нов акаунт но с никой   код не иска да ми свали искам да поръ4ам 2 броя от това.http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon-et-fille.aspx? … &numberpage=1 newsm78

# 174
  • Sofia
Impala  извинявай 4е пак те притеснявам но направих нов акаунт но с никой   код не иска да ми свали искам да поръ4ам 2 броя от това.http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon-et-fille.aspx? … &numberpage=1 newsm78

На мен това същото ми го намали с кода 30/55 за новата колекция. Има го малко по-горе на страницата.

# 175
Impala  извинявай 4е пак те притеснявам но направих нов акаунт но с никой   код не иска да ми свали искам да поръ4ам 2 броя от това.http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon-et-fille.aspx? … &numberpage=1 newsm78
Не съм пробвала, но моето мнение че може би този знак пречи на намалението  Peace
......сега пробвах, при мен не намаля и PRIX VERT, само дава подаръците  Rolling Eyes явно при всеки е различно, както всеки път  Peace

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 15:59 от бейлис

# 176
Този знак е за избор на размер-според мен причината не е в него.

# 177
  • София
Този знак е за избор на размер-според мен причината не е в него.
Да,така е,но понякога наистина пречи на кода.

Колко по-ясно да е написано? -
Сложих в кошницата стоки за малко над 55 евро от обикновените цени от ПЛ 2010 и всичките пет кода за спонсорство/нов клиент ми дадоха намаление 30 евро и подаръци.

бейлис,намалява При вет,но трябва да има още нещо от новата колекция,което да не е при верт или при мини.  Peace

Едит-
КОД 26344
За всеки нов клиент!
за съжаление нямам повече подробности.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 16:36 от Evа

# 178
Момичета, така за експеримента сложих машината за хляб и неща от колекцията 2010 за над 55 евро / по-точно 63/ и код 57207 ми намали машината за хляб на 10 евро, от останалите неща 30евро и подарък часовник. Така даже и да ми откажат машината пак не съм на загуба, а забравих да допълня, че доставката е 5 евро.

# 179
  • София
Няма смисъл изобщо да си правиш експеримента с машината за хляб.Ще ти я откажат,
след това да чакаш ваучер и да се занимаваш с излишни главоболия.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт