САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 587
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Предварително се извинявам за въпроса. Не желая да предизвиквам негодования, но се интересувам до кога е валиден кода за МР4-та?

# 721
Атракция, това е кода, но тъй като не работи, Impala (  bouquet ) пусна други два аналогични: 48127 и 48186 Peace

# 722
Не знам дали съм в правилната тема, но можете ли да ми кажете къде да прочета как се праща покана до приятел и какви са "облагите" за страните?

P.S. Снимка на червената чанта, която върви като подарък къде мога  да видя? Че да знам какво чакам.... Wink

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 19:54 от mari_ana

# 723
  • Казанлък of all places
P.S. Снимка на червената чанта, която върви като подарък къде мога  да видя? Че да знам какво чакам.... Wink
Ами на предишната страница, например.

# 724
Не знам дали съм в правилната тема, но можете ли да ми кажете къде да прочета как се праща покана до приятел и какви са "облагите" за страните?

Ето снимки и на червената чанта с шалчето.

# 725
Атракция, това е кода, но тъй като не работи, Impala (  bouquet ) пусна други два аналогични: 48127 и 48186 Peace
Благодаря ви, получи се Peace И се извинявам,върнах 2 стр назад и ги намерих  Blush

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 21:34 от Atrakcia

# 726
Имам два акаунта и на  двата не ми се хваща БД вече дава само подаръците ....изпробвах всички видове кодове ...но неби  Sad

# 727

Общи условия

Активация на акаунт