САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 591
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден Grinning

Опитвам се да си намаля този плик http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118021&doc … 4&Mode=Update и не става и не става. Решавам да погледна да не са сложили някой и друг знак SOLDES и... гледам колекция 2010 Tired . Как така го обявиха за ново, не знам Rolling Eyes . Но както и да е. Аз така или иначе трябва да го поръчам, защото имам чаршафа. Предполагам, че отговора е отрицателен, но.. да питам има ли кодове за новата колекция?

И още нещо. Кодът за МП3-то ми се хваща, както и другите изброени от Eva на 9-та страница. Но се чудя дали ако използвам единия, на следваща поръчка ще се хващат отново и другите Rolling Eyes ?

Благодаря предварително  bouquet

# 676
С кода за мп4-ката ми изписва като подарък CADEAU. Нали това трябва да пише  Crazy

И имам проблем, никакъв код за БД не ми се хваща...  Rolling Eyes

# 677
Кодът за МП4 не дава безплатна доставка, но някой в предните постове беше пуснал реалната цена на модела (45 евро), заслужава си да платиш 5 евро доставка. Ако има артикул от новата колекция (аз бях сложила едно декоративно одеало за диван, пробвах и с калъфка за възглавница - също става), дава и часовника. Вчера кодът ми се хвана, днес погледнах -поръчката ми е "A domicile", както и подаръците. Да допълня , че не ми се хвана веднага - появи се ервения надпис, който отказва кода, но след като се логнах отново и пробвах- проработи. Успех!

# 678
Сложила съм и тези кърпи http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324058085&doc … 5&Mode=Update
Мисля, че са от новата колекция. За подарък изписва само CADEAU...
Какво трябва да напише за MP4  и часовник  Blush

# 679
F_Diamond, точно това трябва да пише

# 680
Благодаря ти   bouquet

# 681
Ако артикулът от новата колекция върши работа, се появява още едно оранжево поле  с MONTRE (часовник)

# 682
F_Diamond, при мен само като сложих кърпите и вкарах кода, ми даде двата подаръка. Вероятно, защото пуснах втора поръчка, нова съм все още. На братовчеда се получи по същия начин. Ааа и при мен се наложи да се логна пак, защото ми даде червен надпис, когато добавих едни чаршафи от намаленията. Мислех да ги махам, за да мога да пусна поръчката. Предположих, че нарушавам някое от правилата на кода, защото вкарвам артикул от разпродажба, но накрая стана. Дано дойдат нещата, че аз плащам с чужда карта и....уж пише a domicile, но ще видим.  Praynig

# 683
  • Пловдив
Опитвам се да си намаля този плик http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118021&doc … 4&Mode=Update и не става и не става. Решавам да погледна да не са сложили някой и друг знак SOLDES и... гледам колекция 2010 Tired . Как така го обявиха за ново, не знам Rolling Eyes . Но както и да е. Аз така или иначе трябва да го поръчам, защото имам чаршафа. Предполагам, че отговора е отрицателен, но.. да питам има ли кодове за новата колекция?

Няма още код за при мини за новата колекция - изчакай 1-2 месеца и пак ще има  Peace

Към останалите:
Моля намалете малко спама и въпросите, които не са за тук, защото най-рано довечера мога да пусна новата тема

# 684
Кърпите смятам, че са от новата колекция, но ми дава само мп4.
Явно нещо бъркам.

# 685
  • Казанлък of all places
6565565  - Това е рефернтия номер на кърпите, които ми дадоха и часовника.

# 686
  • на Мелмак
Добро утро. Искам да попитам за кодовете 80066 и 88005, които дават БД и комплект кърпи за баня. Какво е условието им?
ами не знам какво им е условието,но аз сега пуснах с тях 3 артикула от албаниците и ми се хвана Hug

# 687
Моля ви някой да пусне отново линка за търсенето по цени/например от 1-5 Е/,че не мога да го намеря.... PraynigБлагодаря Hug

# 688
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Кодът за колието намаля ли все още 20/33 евро или дава само подарък?

# 689
Един въпрос. Кърпите за баня ли са по-хубави ли зелено-бежовата завивка?

Общи условия

Активация на акаунт