САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 599
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Не можеш, защото това е линк, взет от кошницата - върни с една стъпка назад (кликни на Taie....) и си я намери тази калъфка сама, за да можеш да си я добавиш  Peace

# 661
Момичета, може ли някоя да ми каже как да си ползвам кода за това, че съм поканила 2ра приятелка?! Става въпрос за кода за 5те евро. Той си е един и същ. И веднъж като си го ползвал - 2ри път не можеш. Ама нали можеш да каниш и 100 пъти. Къде е логиката? САмо един път ли можеш да ползваш тия 5 евро?!

# 662
Момичета, може ли някоя да ми каже как да си ползвам кода за това, че съм поканила 2ра приятелка?! Става въпрос за кода за 5те евро. Той си е един и същ. И веднъж като си го ползвал - 2ри път не можеш. Ама нали можеш да каниш и 100 пъти. Къде е логиката? САмо един път ли можеш да ползваш тия 5 евро?!
Само 1 път, да  Peace
Като поканиш някой друг, ще ти пратят нов код за 5 евро.

# 663
  • Бургас
Не точно! Кодът, който пращат е винаги един и същ, така че наистина не може да се ползва втори път  Naughty И не, не може се кани по 100 пъти, а само 5. Чудя ви се, защо продължавате да се занимавате точно с тези кодове за 5Е, като може да ползвате спокойно хем БД (ето ви ги 5-те евро, че понякога и повече) и да получите подарък, с някой от другите написани тук newsm78 Ама като ви се тормози... няма да ви спирам я  Mr. Green

# 664
Ми ще се затрупам със завивки, няколко червени чанти, колиета. Да не говорим, че завивките тежат и директно отивам в митница. До там бензин, пък 4лв за колет. Аз лично бих си използвала само БД или тия 5Е с най-голямо удоволствие. Ама 41602 вече го избумках (много полезен код).
Та, затова... Simple Smile Но явно няма да мога. Благодаря за разяснението   bouquet

# 665
  • Бургас
Ами тогава повечко акаунти, за да можеш да ползваш един и същи код за няколко поръчки  Mr. Green (Пък на митница може и да не ходиш, защото се писа, че май завивките ги заменят с часовник, ако междувременно не са го изчерпали и него  hahaha)

# 666
"Ама 41602 вече го избумках (много полезен код)"

какво ти дава този код,на мен не ми е активен... Tired

# 667
Само да ви кажа, че по метода на "пробата и грешката" установих, че БД всички кодове го дават чак като станат 3 продукта в кошницата, независимо от кой сектор и на каква цена. Тази сутрин исках да поръчам 2 броя от белите с розово кецки на Найк за 15 евро и с кода за олекотената завивка ми даваше само нея + 5 евро доставка. Видях, че са пуснали отново мъжките пражки за 0.10 евро и като ги прибавих доставката падна. Успех в пазаруването на всички и приятен ден.

# 668
Само да ви кажа, че по метода на "пробата и грешката" установих, че БД всички кодове го дават чак като станат 3 продукта в кошницата, независимо от кой сектор и на каква цена. Тази сутрин исках да поръчам 2 броя от белите с розово кецки на Найк за 15 евро и с кода за олекотената завивка ми даваше само нея + 5 евро доставка. Видях, че са пуснали отново мъжките пражки за 0.10 евро и като ги прибавих доставката падна. Успех в пазаруването на всички и приятен ден.

Не мисля.Поне при мен не е вярно.Снощи за една олекотена торба и две блузи пак се съсипах да търся код и накрая пак олекотените.
 bradata , много си мила и обяснителна, евала!Аз още миналата зима се отказах от тия покани ooooh! Дано в Пловдив все така не се плаща на митница.

# 669
Здравейте, момичета! Да ви попитам дали някой е получавал подаръка куфар и дали има някъде реални снимки   Hug ? От албумчето на мамаевинка ми се стори че е средно голям, но дали е хубав като качество?  newsm78
Благодаря ви много предварително.

И още едно въпросче, че пазарувам за пръв път от този сайт, почти всички кодове 20/33 ми дават подаръка, но никой не ми намалява с 20 евро сумата.
Може би има някое условие което не изпълнявам?  Rolling Eyes

Успешно пазаруване на всички!

# 670
  • София
Здравейте, момичета! Да ви попитам дали някой е получавал подаръка куфар и дали има някъде реални снимки   Hug ? От албумчето на мамаевинка ми се стори че е средно голям, но дали е хубав като качество?  newsm78
Благодаря ви много предварително.

И още едно въпросче, че пазарувам за пръв път от този сайт, почти всички кодове 20/33 ми дават подаръка, но никой не ми намалява с 20 евро сумата.
Може би има някое условие което не изпълнявам?  Rolling Eyes

Успешно пазаруване на всички!
Ако имаш предвид червените куфари,още никой не ги е получил,защото кодът е от няколко дни.
Ако имаш предвид някой друг,дай линк.

Кодовете -20/33  евро не намаляват артикулите от Soldes,с този знак- 
Не съм сигурна дали ще действат на другите артикули,пробвай.  Peace

# 671
  • Варна
Намира ли се някъде снимка на подаръка с този код?
57592 - 30 ? 55 ? за покупки от новия  каталог Пролет / Лято 2010 (с изключение на p.rouge )
Подарък: un set cocktail

Аз днес го получих този. Утре ще го снимам да го видите.   
  Ще чакаме да го снимаш!Да не забравиш Laughing

С този код получих това.   http://dimagg.snimka.bg/other/dima.462418  Ако не са го подменили с нещо друго значи това е  un set cocktail . 

# 672
  • Карлово
Дали има някакво логично обяснение , защо ми хваща доставката 6,75 Е
6.75 или 6,95? Ако е второто, зависи от колекцията, мисля, че от зеления сектор е на тази цена, а от червения - на 5Е

# 673
Добро утро. Искам да попитам за кодовете 80066 и 88005, които дават БД и комплект кърпи за баня. Какво е условието им?

# 674
Часовникът, с който заменят завивките, същия ли е като този, който дават с МП4 при поръчан артикул от новата колекция?

Общи условия

Активация на акаунт