САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 599
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Моля ви някой да пусне отново линка за търсенето по цени/например от 1-5 Е/,че не мога да го намеря.... PraynigБлагодаря Hug

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

Evа,има много постове в тази тема,които нямат нищо общо с кодовете,/както и моят в момента/,но исках да бъда полезна .Сори!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:31 от tedichka07

# 691
получих това съобщение в пощата си,но не ми е ясно за кои артикули става въпрос?
D’ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue :

avec votre Code : 23493

C’est une occasion idéale pour craquer sur nos collections
prêt-à-porter et déco et pour tester nos services en toute sérénité…

# 692
Моля ви някой да пусне отново линка за търсенето по цени/например от 1-5 Е/,че не мога да го намеря.... PraynigБлагодаря Hug

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

Hug Hug Hug Hug Hug HugHug Hug

# 693
48127 - 2 сака Daniel Hechter при артикул от Taillissime - колекция пролет\лято 2010

1 сак - уикенд с р-ри 47.5/35/23
2 сак \sac a main\ - р-ри 38/27
валиден до 7.02.10

\при мен не се хвана, но може да има някой късметлия Peace\

# 694
Комплектът червени чанти е поредния стар-нов подарък на Ла Редут. Ето реални снимки: 1 и 2. Aз ги нямам, така че не мога да дам по-подробна информация.
За кода за саковете (48127) пише, че дава и 30% на един артикул Taillissime + 25% на останалите Taillissime, но и при мен не работи.
PS. На ветеранките сигурно ще им е интересно това: 1 и 2.

# 695
Impala  Може ли кода за тези червени чанти че и аз ги нямам  Praynig

# 696
получих това съобщение в пощата си,но не ми е ясно за кои артикули става въпрос?
...............

И аз го получих, но ми се струва, че е персонален код и няма да се хваща на всички. Дава ти 30Е за новата колекция, като отдолу пише, че се вкл. опаковка и доставка. Този код все още не действа, важи до края на януари и предполагам след седмица и нещо ще може да се пусне. В този ред на мисли, аз като един новак, силно се надявам това да означава, че мога да си пусна поръчка за под 30Е общо с доставката, която ще се занули с кода и няма да се налага да доплащам. Моля, който е наясно с подобни кодове, да си каже мнението.
Знам, че поръчка под 10Е не се обработва, но когато ти дават 30Е да си ги харчиш, как се процедира?

# 697
  • Sofia
Ще пускам поръчка - но не е наличен сешоар, а искам такъв. Някой иска ли да му поръчам нещо сак, завивка или друг с БД който се хване и да го разменя за сешоар (пишете на лични, за да не спамим тук)?

# 698
...............

И аз го получих, но ми се струва, че е персонален код и няма да се хваща на всички. Дава ти 30Е за новата колекция, като отдолу пише, че се вкл. опаковка и доставка. Този код все още не действа, важи до края на януари и предполагам след седмица и нещо ще може да се пусне. В този ред на мисли, аз като един новак, силно се надявам това да означава, че мога да си пусна поръчка за под 30Е общо с доставката, която ще се занули с кода и няма да се налага да доплащам. Моля, който е наясно с подобни кодове, да си каже мнението.
Знам, че поръчка под 10Е не се обработва, но когато ти дават 30Е да си ги харчиш, как се процедира?

Кода работи за нови клиенти. И не дава никакви 30 евро, а е за БД при покупка над 30 евро.
А иначе като има код, който намаля примерно с 10 евро, то поръчваш нещо за 15+5 доставка=20 намалят ти 10 и поръчката остава 10 евро, което вече влиза в минимума. Пък ти ако искаш пробвай с поръчка за без пари, може да извадиш късмет и да си я получиш. Peace

# 699
...............

Такива подаръци ми прави само мама Flutter
Кода намаля 30 евро от еди каква си сума, отбелязано е  в условията на кода. Няма да ти занули поръчката   bouquet

# 700
Да, но пише, че влиза опаковка и доставка- * Офертата е валидна само веднъж до 31/01/10. За 30 евро покупки таксуват по новата есен зима 2009 г. до 2010 г., се ползват от освобождаване от плащане обработката и доставката на пакета (с изключение на големи продукти, маркирани с микробус). Офертата е валидна за laredoute.fr елементи от новата колекция, разположени в райони ЖЕНА големи, бельо, бебе, дете, ADO, мъжки, спортни, спално бельо, спално бельо, мебели Деко, КРАСОТА, член на ЕП / GEM, образ, звук, мултимедия, играчка, Taillissime, Anne Уейбърн и AMPM.
Няма условие за сума, от която да се ползва отстъпката, огледах оферата много добре.
Мислех, че е имало подобни неща и преди, но най-добре да изчакаме да проработи кода и ще сане ясно.  Peace

# 701
  • Бургас
Аз съм получавала поръчка за без пари, ама преди време  Rolling Eyes Поръчах си неща за 39Е, ползвах код за намаление на 20 от 33Е + подарък + БД, а после платих с ваучера от 20Е, покрай врътката с поканите и не платих и стотинка (даже и ресто някой цент остана май)  hahaha Еееххх, спомени.... Ама няма вече такива далавери  Rolling Eyes

bradata , много си мила и обяснителна, евала!
Понякога съм бяла и добра... Ама само понякога  Whistling

23493 е за БД при покупки за над 30Е от новата колекция - VK, не дезинформирай  Twisted Evil Това беше кодът, който пращаха ако си попълнил анкетата за 10 предпочитани артикула от новите каталози  Peace

# 702
Аз го получих на новия акаунт като код за нови клиенти. Писах веднага, че не дава 30 евро отстъпка, ама кой да чете  Rolling Eyes

# 703
trampoline,
Извинявайте че се забавих с отговора, но търсех нови кодове, за да не е поста ми само спам.
Комплектът чанти е един от подаръците с кодовете за спонсорство/нови клиенти за Anne Weyburn. Вижте ги тук.
За останалите, ето два кoда като 48127, но работещи: 48186 и 48194 - дават намалението и подаръците (sac de voyage rose).
PS. Какво се разписах и аз, точно когато Змейковица помоли да се поспрем...

# 704
Поръчка ча 69 евро можели да се намали с нещо, всичко е от новата колекция, с 57592 само подаръка дава, всичко е prix mini Praynig

Общи условия

Активация на акаунт