САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 672
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
а от тези дънки някакви отзиви
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324159934&doc … 3&Mode=Update
 и номер 36 на кой ли от нашите отговаря за този модел, как са с номерата отговарят ли, нещо не мога да се ориентирам по таблицата за размерите, мъжа ми носи принципно 34 по БГ номерация може ли някой да помогне кой номер да му поръчам.

Благодаря смених кода и май ще стане по отшение на кода

# 571
Евка, за бъговете не знам, ама кодовете, които ти и другите момичета пускате постоянно, са направо смъртоносни за картата Mr. Green

Ето още един за новата колекция, който обаче не дава БД, а само 20/75 и SET COCKTAIL BLEU + ROSE - 40495

# 572
[
Ето още един за новата колекция, който обаче не дава БД, а само 20/75 и SET COCKTAIL BLEU + ROSE - 40495

Може ли снимка на сет-а?

# 573
Подаръците, които се хващат с тривките, могат ли да се хванат с нещо друго? Т.е. вместо тях да си сложа друг артикул в кошницата и да ми даде мп4 и часовник подарък. И още един въпрос- има ли код за мп4 + БД или мноооого искам вече?  Laughing

# 574
        Относно кодовете при покана на приятел - трябва да се добавят само артикули с кръгли цени в кошницата . Аз наскоро се самопоканих( за втори път), пратиха ми код за 5 евро (хвана се), кода за 10 евро обаче е от онзи готиния, с 00000. Е, той вече не ми се хваща!

# 575
И аз получих такъв с 00000. Той изобщо хваща ли се. И при него ли трябва да са кръгли цените.

# 576
  Гугутка-не,не ми се хвана разбира се кода с 00000!

# 577
  • Пловдив
        Относно кодовете при покана на приятел - трябва да се добавят само артикули с кръгли цени в кошницата . Аз наскоро се самопоканих( за втори път), пратиха ми код за 5 евро (хвана се), кода за 10 евро обаче е от онзи готиния, с 00000. Е, той вече не ми се хваща!
Айде и аз да се изкажа за тези кодове.При мен се случи същото като при ant,пуснах поръчка на 8.01 и ми се хвана кода за 5евро,а този  00000 на новия акаунт неще,какво ли не слагах с кръгла цена не става   newsm78.Здраве да е .Ето с тези неща ми се хвана кода от 5евро,ако има значение изобщо

дънки 5евро
http://www.laredoute.fr/vente-jean-loose-entrej-81-cm.aspx?produ … &numberpage=1
и суитчера Найк кафевия за 7евро,но вече не е наличен
 Rolling Eyes

# 578
[

Може ли снимка на сет-а?
Погледни на 37-ма стр.

# 579
  • Бургас
Хайде да се изкажа и аз за кодовете с поканите (че нали аз отприщих бурята преди време  Mr. Green). Преди време имаше далавера в кодовете и тя беше, че когато поканения си направеше първата поръчка с кода за минус 10Е (намаляше се от така наречените кръгли цени или от ненамалени) и я получеше, то канещия получаваше намаление от 20Е под формата на ваучер и именно заради това беше цялата врътка  Laughing Защото тогава се ползваше даден код за намаление (най-често нещо от сорта на -20 от 33Е + подарък + безплатна доставка), на стъпката за плащане се въвеждаше номера на ваучера и банг - имаш поръчка като за без пари  Twisted Evil После, обаче, франсетата се усетиха и първо правеха много проблеми с изпращането на въпросния ваучер, а после смениха условията за ползване - задължително трябваше нещата от кошницата да са ненамалени, не от тази колекция, не от другата и прочее условия, код за подарък или БД не трябваше да се ползва, и чак тогава ако ти одобрят ръчно съхранената и пратена им поръчка (което ставаше рядко и трудно), ти я валидираха  Tired Затова сега няма никакъв смисъл от тези кодове за по 5 и 10 евро (а и често те са нулички само т.е. не вършат работа), като има услужливи пчелички ( Hug за тях), които ни снабдяват с доста по-изгодни кодове, за да се занимаваме с цялата тази галимация с каненето  Peace

# 580
bradata подкрепям те с две ръце!
При толкова кодове за подаръци и безплатна доставка,защо не ползвате някой от тях ми се усложнявате живота Rolling Eyes После да пишете на ларедутци мейли,защо не са ви пратили кода или защо не се хваща....
Огромни благодарности на Евка и Змейка!
а Куражчето къде изчезна...изпусна намаленията май....

# 581
Пробвах всички възможни кодове за БД,но цък!!Нищо не ми хваща Cry...Пробвах с тривки или потниче от спорт за 1 евро,но пак нищо!!
Единствените кодове ,които ми се хващат  са за подаръци без БД -57592,40479,27073 .
Много искам нещо да ми проработи за БД,ако имате идея,моля пишете!!Благодарности !!

# 582
може линк със снимка за 5-те пътни чанти към код 28738?

има ли ги във вариант с БД?

# 583
Пробвах всички възможни кодове за БД,но цък!!Нищо не ми хваща Cry...Пробвах с тривки или потниче от спорт за 1 евро,но пак нищо!!
Единствените кодове ,които ми се хващат  са за подаръци без БД -57592,40479,27073 .
Много искам нещо да ми проработи за БД,ако имате идея,моля пишете!!Благодарности !!
23493 БД на 30 евро поръчка, но за нови клиенти. Ако ти върши работа...

# 584
Огромни благодарности на Евка и Змейка![/glow]
а Куражчето къде изчезна...изпусна намаленията май....

Тцък, не изпускам нищо аз  Laughing \само дето не съм чак толкова ентусиазирана като преди Grinning\
и аз огромни благодарности на Евка, Дала и другите, които се грижат за далаверката ни, т.е. за кодчета - възползвам се най-нагло и безцеремонно от хорския труд Mr. Green
  bouquet

и за да не оспамвам съвсем - получих МП4-ката, супер е, остава да я пусна в действие, макар че веднага ми я приватизираха Mr. Green
още се терзая дали да пусна ютията, да не я откажат като хлебопека newsm78

Общи условия

Активация на акаунт