САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 705
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Ботевград
Благодаря за новата тема  Hug

# 61
  • Варна
viky_v , благодаря!

# 62
# 63
  • София
Да,с кодовете за полара -20/30.

Код 69078  -25% от 2 предпочитани артикула от Колекция П/Л`10- Дамско,Бельо,Красота,Детско,Мъжко,Спално бельо,Постелки,Мебели и Деко,Спорт;
-20% от сектори Дамски,Мъжки,Детски,Бельо,Красота,Постелки,Спално Бельо,Мебели и Деко
.
Без AubainesPRIX ROUGE,PRIX MINI и Shopping Prix.Валиден до 30.09.10.
Подарък-сак Лафума-макси,при 4 артикула от новата колекция.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 10:29 от Evа

# 64
Код 69078  -25% от 2 предпочитани артикула от Дамско,Бельо,Красота,Детско,Мъжко,Спално бельо,Постелки,Мебели и Деко,Спорт;
-20% от сектори Дамски,Мъжки,Детски,Бельо,Красота,Постелки,Спално Бельо,Мебели и Деко
.
Подарък-сак Лафума-макси.
Само да добавя, че е за новата колекция пролет - лято  Peace На мен не ми дава сака, предполагам че има още някакво условие, например при два или повече артикула от новата колекция или над определена сума

# 65
  • София
Код 69078  -25% от 2 предпочитани артикула от Дамско,Бельо,Красота,Детско,Мъжко,Спално бельо,Постелки,Мебели и Деко,Спорт;
.
Подарък-сак Лафума-макси.
Само да добавя, че е за новата колекция пролет - лято  Peace На мен не ми дава сака, предполагам че има още някакво условие, например при два или повече артикула от новата колекция или над определена сума
Да,точно така е,намалява ми на мен 20%,не 25%,но не съм пробвала много.
Подаръка го дава при 4 артикула от новата колекция- .Доставката е 5 евро,сака-БЯЛ.

# 66
Здравейте!Да попитам има ли друг код за прахосмукачката освен 8657475 , че нещо ми дава невалиден артикъл?

# 67
  • София
Здравейте!Да попитам има ли друг код за прахосмукачката освен 8657475 , че нещо ми дава невалиден артикъл?
Не,няма.
Тези кодове отдавна вече не са активни.

# 68
И кодовете  за  БД със сешоара вече не действат при мен-сешоара ще е наличен след м...найси седмици  Hug

# 69
Момичета,да ми кажете  нещо повече за този подарък

много ли е  тежък,колко бройки са вътре.....

Утре ще докладвам (ако не са ми го сменили пак), че днес няма да успея да ида до пощата

Докладвам:
Получих въпросните съдинки - на мен лично ми харесват - за една голяма тарталета и две малки тарталетки (примерно)
Дойдоха на ПОЩА - заедно с една риза тежаха около 1.450 кг.
Снимки съм качила тук, има и размери http://babap.snimka.bg/other/tartaleta.456161

И да се похваля - получих си и дигиталната фото рамка  smile3508

П.П. Тарталетите са с код 38873, поръчка от 02.12.

# 70
  • София
Момичета,да ми кажете  нещо повече за този подарък

много ли е  тежък,колко бройки са вътре.....

Утре ще докладвам (ако не са ми го сменили пак), че днес няма да успея да ида до пощата

Докладвам:
Получих въпросните съдинки - на мен лично ми харесват - за една голяма тарталета и две малки тарталетки (примерно)
Дойдоха на ПОЩА - заедно с една риза тежаха около 1.450 кг.
Снимки съм качила тук, има и размери http://babap.snimka.bg/other/tartaleta.456161

И да се похваля - получих си и дигиталната фото рамка  smile3508

П.П. Тарталетите са с код 38873, поръчка от 02.12.

Много ти благодаря  за инфото,значи и аз  ще  ги чакам в  пощата,
миналата  година  пускаха  почти същия  подарък, само че имаше  и шпатула към него до колкото си спомням и тогава  го изпснах,сега  дано ми го пратят Simple Smile

# 71
48518, 48526 и 48534 – БД + подарък двете олекотени завивки
24465 и 24805 – като 24511 от първи пост. Не съм пробвала дали намаляват, но дават подарък керамичния комплект. Този път няма да го нарека ‘смотан’, защото и аз съм от тези, които, въпреки че знаят че повечето ларедутски подаръци не струват, са готови да се ‘жертват’ да ги получат, стига кода да дава и добро намаление. Дам-м... Апропо, в един френски форум намират сака ми Rip Curl за ‘отвратителен’, а според мен си е направо приемлив.
PS. Знам че е малко рано, но понеже няма да търся кодове по празниците, респ. няма да имам повод да пиша тук, използвам този случай, за да благодаря на всички, които правят темите за Ла Редут, и да им пожелая весели празници и всичко най-добро през новата година.
PPS. Дългичък пост стана, но се надявам да ми простите предпразнично.

# 72
Публикувания от ЕВА по - горе код 69078 го изпробвах и дава подаръка при 5 броя неща от Новата колекция, а намаление от 25% дава на двете неща който са най-скъпи, след което на другите дава 20% независимо как са подредени в кошницата.ДОставка си остава 5 евро
Благодаря на Ева за кодчето   bouquet (сигурно ще се възползвам в най-скоро време Embarassed)

# 73
  • София
И аз малко спам - да питам за този код "52469 - 20/33 и БД и подаръкът е плюшена играчка Дуду и компания - две жълти патета или http://www.doudouetcompagnie.com/images/leo_ours.jpg" да не би да изпращат всичко от снимката  newsm78- или само една от играчките  Rolling Eyes
Имам нужда от активната гимнастика, а и тези играчки на митница ли идват /в смисъл тежки ли  са - да кажем с една - две - три блузки

Аз получих вчера номер 147 Simple Smile Много сладка плюшка.

# 74
  • Пловдив
Днес получих поръчка от 11.12... с до болка познати артикули, така че няма да разказвам... вместо дудунка имам бежов сахериен... не е идеално лош, но ми е голям... поне като смеят подаръка да слагат другото със същия номер, ама не! Peace

ПП Сега видях, че съм объркала темата. Извинявам се за спама  Embarassed

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 19:39 от ~Lilince~

Общи условия

Активация на акаунт