САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 711
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ЧНГ момичета, успешни покупки през новата година  bouquet
Знае ли някой дали изпращат още сините тенджери за 10 евро? Моля, ако някой има нов акаунт, да опита, че да знам дали има смисъл да  регистрирам Hug
Ето пускам и кода за улеснение 26891, реф. №7024207

# 181
Благодаря за помощта относно кодовете за спонсорство  Hug Направих нов акаунт и всичките се хванаха. Явно не се отнасят за тези, които канят, а за поканените  Rolling Eyes
При мен обаче също не намалят PRIX VERT. Всички останали неща в кошницата се намалят (т.е. отговарят на условието), така че сигурно при всеки е различно.
Редактирам: Пробвах с кода за коктейлния сет. Той намаля и PRIX VERT  Peace
emy_emy референтния номер не намира продукт. Сигурно ги няма вече тия тенджери. А и кода не работи. Поне в моя нов акаунт.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 21:14 от Tristia

# 182
  • София
Tristia, много ти благодаря,  Hugмайка остана без тенджери Mr. Green

# 183
  • Пловдив
Момичета, как да разгледам продуктите само от П/Л 2010? Питам и тук, че в другата тема никой не ми отговори, а съм си харесала нещо, но ми трябва и друго за да стигна до 55Е и да ползвам кода. Предварително благодаря!

# 184
  • Sofia
И аз не успях да намеря този линк, но забелязах, че във всеки раздел ги има в подраздел Nouveautes.
Например отиваш на Femme, оттам избираш примерно Pull, и като ти се отвори колконката под него с видовете пуловери последната опция е точно Nouveautes. Там са пуловерите от новата колекция.

# 185
Резултат от моите експерименти с кодове за спонсорство - хващат ми се на два акаунта - един с две и един с три поръчки, с каквото и да е от албанците, доставката е 5 евро, винаги дава подаръка.

# 186
здравейте момичета, интересува ме дават ли още 10 евро на поканен приятел и съответно 5 и 20 на теб

# 187
чнг момичета
харесала съм си ей тези маратонки, но да чакам ли намалението или в началото на намалението цената им ще е по висока?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-campus-dp-roun … &numberpage=1
благодаря   bouquet

# 188
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

Момичета,искам само да попитам-знае ли се вече кои кодове за БД ще бъдат валидни от утре и въобще има ли такива?

# 189
чнг момичета
харесала съм си ей тези маратонки, но да чакам ли намалението или в началото на намалението цената им ще е по висока?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-campus-dp-roun … &numberpage=1
благодаря   bouquet

Никой не може да ти каже дали ще са намалени или с по-висока цена...дали ще има налични номера и т.н....Това само Ларедут знаят Peace
Аз се чудих дълго  време за тези в червено и от 62Е станаха 72,80Е.Добре,че ползвах код та ги пуснах за 61Е.Сега вече няма размера,който поръчах,но няма да се учудя в сряда да се появи и да са на смешна цена  Mr. Green

# 190
Здравейте,
направих нов акаунт, за да ползвам кода да мрЗ, но иска някъде да напиша номера на този от когото съм поканена. Къде трябва да напиша този номер?

# 191
  • Пловдив
И аз не успях да намеря този линк, но забелязах, че във всеки раздел ги има в подраздел Nouveautes.
Например отиваш на Femme, оттам избираш примерно Pull, и като ти се отвори колконката под него с видовете пуловери последната опция е точно Nouveautes. Там са пуловерите от новата колекция.

Благодаря   bouquet

# 192
нали Новотес код не ги лови  Rolling Eyes

# 193
  • София
Nouveautes е с този знак -    и не се повлиява от кодове.
Новата колекция,с този знак е омешана с другите артикули и на артикулите от нея-П/Л 2010 отстрани вертикално пише Nouvelle Collection

Всъщност,само в Дамското и Мъжкото има Noveautes.В детските  сектори няма.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 23:48 от Evа

# 194
Може ли да споделя, че пробвах едни маратонки от старата и едни потници от новата колекция и при въвеждането на код 57592, не ми дава намаление - http://www.laredoute.fr/Shopping_Basket/ViewBasket.aspx . Четах,че трябва да имам нещо от новата колекция.
Може ли да ми дадете нещо по-евтино от новата колекция, стига да хвана маратонките за детето.

Общи условия

Активация на акаунт