САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 709
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
За мр3 плеъра cadeau - черен подарък ли трябва да изписва?
Да,а като сложих кърпите ми даде още един подарък някакъв часовник(MONTRE)
А дава ли тоя код безплатна доставка

# 406
  • Пловдив
Момичета, къде мога да видя снимка на прословутите олекотени завивки идващи с кодовете за БД. Тази седмица напоръчвах с 3 такива кода, а нямам и идея как изглеждат.

# 407
  • Пловдив
Момичета, къде мога да видя снимка на прословутите олекотени завивки идващи с кодовете за БД. Тази седмица напоръчвах с 3 такива кода, а нямам и идея как изглеждат.
[/quot
Май излиза , че всички ще получим часовник, вместо олекотените завивки ooooh!

# 408
  • Казанлък of all places

Напоследък мисля,че само това съм виждала : http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14663138 , но не знам защо ми се въртят едни снимки в главата от по-старите теми...

# 409
  • София
Уж ви следя, но не видях никъде снимка на тези  олекотени завивки, къде мога да ги разгледам? Тъкмо съм напълнила кошника и смятам да използвам кода 48453

ето ги , за без пари не очаквай чудеса, тънички са доста

Това са завивките,но пишат ,че ги заменят с часовник.Имам предвид момичетата в темата.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 12:34 от tedichka07

# 410
А този код според теб закъде би трябвало да важи? Rolling Eyes

Ти пробва ли го, със твоите маратонки го пробвах ...само подаръка ми даде,
ще изчакам ЕВА да помогне... Hug

# 411
  • Пловдив
А часовника как изглежда? Никакви чудеса не чакам аз, последно време подаръците им са такива, че нито да ги хвърлиш нито да ги пазиш.

# 412
  • София
Момичета,  има  ли код за колекция  П/Л 2010 с  БД и по възможност  и друго маалениице  Simple Smile))
че  нищо не  намерих  освен 57592-30/55 ама   подаръка  му е   сигурно много тежък и не  ми се  ходи  до  митницата  Rolling Eyes

# 413
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Маратонките по никакъв начин не иска да ми ги намали,но успях да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-disney-mickey-et-minnie-b … retourbutton=true

и това http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … retourbutton=true

Ако напрая нов акаунт,мога ли да ползвам същия код още веднъж от новия акаунт?

# 414
При мен кода за MP3 не се хваща нито в акаунта на поканения, нито на канещия!

# 415
Къде са писали, че заменят завивките с часовник? На мен МП3 се хваща, защото съм новорегистриран потребител и пуснах първа поръчка на 6-ти, вероятно заради това. Но няма да пускам поръчки, за да използвам кода, така че все тая.  Rolling Eyes

# 416
Вики  аз моля Ева да се включи с код за Новеу. Преди питах и ми каза същия код, ако има и друг ще съм много щастлива.

# 417
  • София
Къде са писали, че заменят завивките с часовник? На мен МП3 се хваща, защото съм новорегистриран потребител и пуснах първа поръчка на 6-ти, вероятно заради това. Но няма да пускам поръчки, за да използвам кода, така че все тая.  Rolling Eyes
АЗ писах и се оплаках че са ми заменили завивките с часовник, ползла съм код 48534 , ако има значение де

# 418
Ако  може някой да каже кода за мп3 -ката  и дали има някакви изисквания

# 419
  • Казанлък of all places
Аз претенции за подарък нямам ! Имам за безплатна доставка! каквото и да ми пратят, ще го натаманя...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт