САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 736
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Имам едно въпросче. Вчера изпратих покана на приятел, който се регистрира и пусна първата си поръчка, но не получавам по имейла ваучер или код. Преди време също изпратих покана и получих номера на ваучера, но сега нищо. Каже те ми има ли нещо ново покрай тези покани. Благодаря предварително.
Извинявам се обърках темите.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 20:54 от том и джери

# 451
  • Варна
Мерси, Evа, това за Ан Уейбърн не го пишеше и аз пробвах само с неща от новата колекция, не нейни. Така вече стана! Peace
Само дето няма много смисъл, най-евтиното нещо от новата й колекция е дрънкулка за 12 Е + 5 за доставка + 10 Е за самата ютия... Tired

# 452
  • София
Мерси, Evа, това за Ан Уейбърн не го пишеше и аз пробвах само с неща от новата колекция, не нейни. Така вече стана! Peace
Да,  Embarassed бях пропуснала да го напиша,че децата щяха да си легнат гладни... Tired
Сега редактирах поста и добави и снимки.  Hug
Всъщност,дава и намаление от около 35%,по мои изчисления.

# 453
http://picbg.net/img.php?file=303a6558975067bc.jpg
Moже ли за помощ?
В 1-те колана, където пише 123 4567 пиша референтния номер, но в следващите 3 колони не ми дава да попълвам. И къде да напиша кода?
За 1 път пазарувам с референтни номера.

# 454
  • София
http://picbg.net/img.php?file=303a6558975067bc.jpg
Moже ли за помощ?
В 1-те колана, където пише 123 4567 пиша референтния номер, но в следващите 3 колони не ми дава да попълвам. И къде да напиша кода?
За 1 път пазарувам с референтни номера.
Референтният номер го въведи така,както е указано-разделено,и след това просто го добави през розовия бутон-Ajouter au  panier.В другите колони не се пише,ако имаш избор,излизат падащи менюта,да си избереш цвят,количество  и размер.
Евентуално може да е изчерпан желаният от теб размер и трябва да избереш такъв,който е disposible,иначе няма да ти разреши да продължиш. Peace

# 455
А кода къде го пиша.
Благодаря за бързия отговор.

# 456
  • София
А кода къде го пиша.
Благодаря за бързия отговор.
Кода го пишеш в кошницата,след като вече си добавила артикула в нея.  Peace

# 457
  • Бургас
Еййййй и сешоара разграбихте  #Crazy, дава ми наличен след 12 седмици  Crossing Arms

# 458
  • Испания
Да се похваля ,преди малко пуснах две поръчки-една със сушоара-39071 + БД  и друга с MP3 без бд с 57185 #CrazyДано всичко е наред Praynig

# 459
Току що ми се хвана 38903- сушоара+БД

# 460
  • София
Днес пуснах поръчка с 39004 - сешоар+БД.

# 461
Момичета само по един код ли може да се добавя?Като дам кода за намеление ми нулира кода за БД?Кой код за БД мога да ползвам?

# 462
В една поръчка можеш да използваш 1 код. Или този за намаление или тези с подарък и БД дадени по-горе.

# 463
Бихте ли дали кода за червената чанта и ако има и снимка някъде?

# 464
В една поръчка можеш да използваш 1 код. Или този за намаление или тези с подарък и БД дадени по-горе.
Мерси за бързия отговор, има ли други кодове за фурната за хляб, тези двата при мен не работят?
Списанието с намаленията как се получава?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт