САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • на Мелмак
Бихте ли дали кода за червената чанта и ако има и снимка някъде?
39101
вчера 2 поръчки пуснах с него Wink

# 466
дДобро утро  момичета,някоя от вас успя ли да пусне кода с ютията?Нещо ми се опъва този код-значи  ютията се намаля,но под самия код изписва нещо с червени букви че офертата не може изпълни и някакви две условия след това,при което аз не смея да продължа.Иначе в кошницата освен ютийката съм сложила някакви дрънкулки от 12 евра от новата колекция.
Дайте съвет-какво да правя  Thinking

# 467
Според вас има ли някакъв шанс да успея да намаля това:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-en-voile-a-carreaux-tisse- … amp;numberpage=51

Пробвах какво ли не, но само с безплатна доставка успях. Дали защото е намалено?

# 468
Според вас има ли някакъв шанс да успея да намаля това:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-en-voile-a-carreaux-tisse- … amp;numberpage=51

Пробвах какво ли не, но само с безплатна доставка успях. Дали защото е намалено?
За това вероятно трябва да търсиш код, който намалява стоки от тази колекция/мярка.

# 469
а момичета за тази ютия има ли изискване да са от новата колекция ха ан уейбърн или някаква минимална сума/бройка/, че нещо не ми се хваща кода....

# 470
Добро утро  момичета,някоя от вас успя ли да пусне кода с ютията?Нещо ми се опъва този код-значи  ютията се намаля,но под самия код изписва нещо с червени букви че офертата не може изпълни и някакви две условия след това,при което аз не смея да продължа.Иначе в кошницата освен ютийката съм сложила някакви дрънкулки от 12 евра от новата колекция.
Дайте съвет-какво да правя  Thinking
  Никой ли не може да ми помогне? Моля ви  Praynig

# 471
Защо до вчера със стоки само от албанците ми се хващаха кодове за безплатна доставка (зелената завивка), а днес не може да стане.Пробвах вече на два акаунта с най-различни кодове и нестава, дава ми подаръка но доставката си остава 5 евро.Някой знае ли ?Дайте съветче  Praynig

# 472
Да,  Embarassed бях пропуснала да го напиша,че децата щяха да си легнат гладни... Tired
....
Laughing
МИналото зимно намаление си преносих детето от зор да не се мина .Това намаление у дома все на загорели манджи мирише  Mr. Green
Благодаря на всички ,които пускат кодове -да сте живи и здрави,сити и с пълни карти  Hug

Извинете за спама !

# 473
  • София
Защо до вчера със стоки само от албанците ми се хващаха кодове за безплатна доставка (зелената завивка), а днес не може да стане.Пробвах вече на два акаунта с най-различни кодове и нестава, дава ми подаръка но доставката си остава 5 евро.Някой знае ли ?Дайте съветче  Praynig

Пробва ли 39004?При мен маха доставката.Ако не се хваща ,сложи калъфка или тривки.Например това:

http://www.laredoute.fr/vente-taie-de-traversin-bolduc.aspx?prod … &numberpage=1

# 474
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Защо до вчера със стоки само от албанците ми се хващаха кодове за безплатна доставка (зелената завивка), а днес не може да стане.Пробвах вече на два акаунта с най-различни кодове и нестава, дава ми подаръка но доставката си остава 5 евро.Някой знае ли ?Дайте съветче  Praynig

Пробва ли 39004?При мен маха доставката.Ако не се хваща ,сложи калъфка или тривки.

Сега ми се хвана  39071 с наличен сешоар

# 475
  • В La Redoute и по света
Да,  Embarassed бях пропуснала да го напиша,че децата щяха да си легнат гладни... Tired
....
Laughing
МИналото зимно намаление си преносих детето от зор да не се мина .Това намаление у дома все на загорели манджи мирише  Mr. Green
Благодаря на всички ,които пускат кодове -да сте живи и здрави,сити и с пълни карти  Hug

Извинете за спама !

Ох, разсмя ме, току виж от смях ми минала главата Simple Smile

Добави нещо малко от основния сайт и ще стане. Може да са се усетили от ларедут и да са променили настройките за хващане на кода.

# 476
  • София
Добро утро  момичета,някоя от вас успя ли да пусне кода с ютията?Нещо ми се опъва този код-значи  ютията се намаля,но под самия код изписва нещо с червени букви че офертата не може изпълни и някакви две условия след това,при което аз не смея да продължа.Иначе в кошницата освен ютийката съм сложила някакви дрънкулки от 12 евра от новата колекция.
Дайте съвет-какво да правя  Thinking
 Никой ли не може да ми помогне? Моля ви  Praynig
Всичко,което касае ютията и кода за нея е описано в поста,който съм дала снощи.
Даже и снимка има.Какво повече да кажа?

Unicorn ,като стана въпрос за главоболие-и мен ме мъчи втори ден вече...  Rolling Eyes
Дано ти мине!  Hug

А аз пък мога да се похваля със завидно хладнокръвие тези намаления,с изключение на 5-те бързи поръчки още на 6.01.  Mr. Green

Ето още 2 кода-
10790 -20/75 евро и подарък-Сервиз цветни чаши-service colors cup
Валиден до 30/01/2010

40614 -20/75 евро,БД при мин 75 евро и подарък- service "Summer Cups"
До 01/02/2010

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:19 от Evа

# 477
  • Варна
Еххх, няма ли да изскочи от някъде кодче 20/33+БД за новата колекция.... Rolling Eyes

# 478
  • на Мелмак
39071-сешоар+БД
48461-БД+подарък колие+20/33 от новите

# 479
  • София
39071-сешоар+БД
48461-БД+подарък колие+20/33 от новите
От кои нови?
Колко пъти на страница ще продължите да публикувате кодове,които стоят в първия пост от месеци?
И не само в първия пост ,а и преди  и в началото на намаленията бяха публикувани многократно,и не само от мен.

Еххх, няма ли да изскочи от някъде кодче 20/33+БД за новата колекция.... Rolling Eyes
Не,скоро няма да "изскочи".

Общи условия

Активация на акаунт