САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-40 - Преди намаленията

• 59 812
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • на Мелмак
39071-сешоар+БД
48461-БД+подарък колие+20/33 от новите
От кои нови?
Колко пъти на страница ще продължите да публикувате кодове,които стоят в първия пост от месеци?
И не само в първия пост ,а и преди  и в началото на намаленията бяха публикувани многократно,и не само от мен.

идеята ми беше че тези кодове действат в момента
поне при мене беше така
защото ,мисля,че обсъждането на темата включва и това кои кога действат Wink
не се впрягай толкова Wink

# 481
  • София
Изобщо не се впрягам,не се притеснявай за мен.  Stop
Даже ме развеселявате.  Mr. Green

Тези кодове си действат още от първия пък,когато са публикувани тук.
С изключение на временното бъгване,я на сайта,я на някой потребител...
не  са спирали да си действат.Това повторение не е особено полезно.
Пробата е най-сигурният начин!

# 482
  • на Мелмак
Изобщо не се впрягам,не се притеснявай за мен.  Stop
Даже ме развеселявате.  Mr. Green

Тези кодове си действат още от първия пък,когато са публикувани тук.
С изключение на временното бъгване,я на сайта,я на някой потребител...
не  са спирали да си действат.Това повторение не е особено полезно.
Пробата е най-сигурният начин!

е аз не знаех,че винаги са си действали Hug

# 483
Тази фанела дали може да се намали повече от това  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues.aspx?productid=324162661&documentid=281809&categoryid=0&pos=7_n_n&numberpage=1   ?  Благодаря на Етти за кода .

# 484
Тази фанела дали може да се намали повече от това  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues.aspx?produ … &numberpage=1   ?
Саси, само ако я пратят при Албанците някой ден от намалението  Mr. Green

Иначе гледам е - 20 Е, което е мах при кодовете 20/33, които пък за капак на мен вече не ми действат, но пък не ми е мъка, накупих от намалението.

# 485
# 486

Ами опитай де.Ще може ако го комбинираш правилно с още някой артикул и даден код.Ева вече пусна доста нови.

# 487

Ами опитай де.Ще може ако го комбинираш правилно с още някой артикул и даден код.Ева вече пусна доста нови.
Изчетох доста за правилното прилагане на кодове но още съм нова в пазаруването и не винаги успявам да използвам най-правилния код.

# 488
  • София
Моля за мнение ! Днес пуснах една поръчка от Албанците с код за БД , но след това нито един от кодовете не ми даваше БД, даже и на акаунта на мъжът ми, на някоя от вас случвало ли и се , и какво да направя, за да ми се хващат кодовете за БД?

# 489
Аз останах с впечатление, че кодовете ми се хващат само когато поръчката ми е над 30 евро, а и май трябва да имаш нещо от колекцията есен-зима или пролет-лято, нещо евтино също става, не само aubaine

# 490
  • София
Аз останах с впечатление, че кодовете ми се хващат само когато поръчката ми е над 30 евро, а и май трябва да имаш нещо от колекцията есен-зима или пролет-лято, нещо евтино също става, не само aubaine
До днешната ми поръчка всичко беше от Албанците и съм пускала поръчки по 11 евро. Не е имало проблем и ми се хващаше БД!

# 491
Момичета срам не срам ще попитам, след като не са ми изпратили код на e mail няма как да ползвам друг нали? Ще ми се поне за доставка да не плащам Blush

# 492
При мен се хващат всичките със завивката само с неща от албанците,но ми прави впечатление,че при различните артикули в кошницата може и да не даде безплатна доставка.Така че добавете спортна дрешка при мен стана.

# 493
  • Бургас
Момичета срам не срам ще попитам, след като не са ми изпратили код на e mail няма как да ползвам друг нали? Ще ми се поне за доставка да не плащам Blush
Малиии, ако ползвахме само кодовете, които са ни пратени лично...боси и голи щяхме да ходим  hahaha Пробваш наред дадените кодовете (нали затова ги споделяме и обсъждаме) и който ти се хване - пускаш (стига да му спазваш условията)  Peace

# 494
  • В La Redoute и по света
Имам проблем, искам да намаля стоки от новата колекция с кодовете 30/55 но не ми се хващат. Видях, че някой от продуктите имат знака - на това ли се дължи според вас?
Иначе всички са и с този знак

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт