Звездни компромати - 55 част

• 83 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Много жалко...Да почива в мир Praynig

Тъкмо преди малко гледах "Бракувани" и много се смях...мислех си колко е сладка и каква добра актриса е.Влизам тук и прочитам,че е починала Shocked Спомням си я и преди много години в "Баровки".Жалко толкова беше млада.....

# 61
  • E-CLM & CH-VD
И аз влязох тук да се посмея малко, а пак за Британи се коментира  Sad Много добра актриса, първия филм в който я гледах е The Devil's Arithmetic.
  Flowers Rose

# 62
Колко тъжно за Британи..харесвах я. В "Луди години" достойно партнираше на Уинона и Анджелина...
Да почива в  мир!

# 63
Боже, просто онемях...
Мир на на праха и!

# 64
Жалко за Британи Мърфи. Много са предпоставките за инфаркт (ако е това) в Холивуд...

Зъбките: преди и сега
Катрин Зита Джоунс
50 cent
Селин Дион
Лудакрис
Черил Кол
Ноел Галахър
Фей Дънауей
Никълъс Кейдж

Фърги

# 65
Ооо,Н.Кейдж и Ноел Галахър са много зле преди  Mr. Green

# 66
  • 221B Baker Street
даааа,и сега всички изглеждат еднакво  Mr. Green

# 67
2day the world lost a little piece of sunshine. My deepest condolences go out to Brittany’s family, her husband, & her amazing mother Sharon. See you on the other side, kid!

Е написал в Туитър Аштън Къчър за Британи.

# 68
# 69
Британи Мърфи наистина е много млада за инфаркт. Случва се, знам, но... да няма пак там някакви холивудски неща законспирирани? Разни безразборно изписвани хапчета от лекари или нещо от сорта? Мир на праха ú.

А за зъбките преди и сега... на мен тая тема ми е болна. Като гледах Фей Дънауей обаче най-много се прехласнах. Една лека и ненатрапчива намеса за уголемяване на горните устни и чисто нови прекрасни бели зъби. Стоят направо като перли. Rolling Eyes

А тук зъболекарите това не им харесвам, че много често предлагат по-жълтеникави нюанси, щото видиш ли твърде бялото стояло неестествено. В следствие на което масово българите се разхождат с жълтеникави керамики. Не стига, че се стигнало до там да са изкуствени, ами поне да са бели.

# 70
2day the world lost a little piece of sunshine. My deepest condolences go out to Brittany’s family, her husband, & her amazing mother Sharon. See you on the other side, kid!

Е написал в Туитър Аштън Къчър за Британи.
Колегата и бивш приятел на звездата Аштън Къчър изказа чувствата си чрез профила си в Twitter: "Днес светът загуби едно малко слънце. Най-дълбоките си съчувствия отправям към фамилията на Британи, съпруга й, и невероятната й майка Шарън".

# 71
Горката Британи, много ми стана мъчно, Бог да я прости.

# 72
  • UK
А тук зъболекарите това не им харесвам, че много често предлагат по-жълтеникави нюанси, щото видиш ли твърде бялото стояло неестествено. В следствие на което масово българите се разхождат с жълтеникави керамики. Не стига, че се стигнало до там да са изкуствени, ами поне да са бели.
Голяма глупост си написала, да ти кажа. Имаш ли идея колко рядко се сменят всички зъби в устата на човек, и как ще изглеждаш, ако ти сложат половината зъби бели като сирене и половината се оставят с естествения им цвят до момента, в който и те ще се сменят? Белия цвят наистина не е естествен за зъб, няма хора с идеално бели зъби, а това, което виждате на снимките "след", повярвайте ми, е възможно най вредното нещо, което можеш да направиш с усмивката си. Всякакви избелвания, фасети и тн са кошмар за емаила и просто гарантират ново чене на 35.

# 73
Ха-ха, в сайта на Джулия ( и ФБ) публикуваха слуха за бременността й ( след като вчера го говорихме тук!) Страшни сте Grinning http://aboutjulia.com/site/?p=2199

# 74
Голяма глупост си написала, да ти кажа. Имаш ли идея колко рядко се сменят всички зъби в устата на човек, и как ще изглеждаш, ако ти сложат половината зъби бели като сирене и половината се оставят с естествения им цвят до момента, в който и те ще се сменят? Белия цвят наистина не е естествен за зъб, няма хора с идеално бели зъби, а това, което виждате на снимките "след", повярвайте ми, е възможно най вредното нещо, което можеш да направиш с усмивката си. Всякакви избелвания, фасети и тн са кошмар за емаила и просто гарантират ново чене на 35.

На лични премествам коментара си за това.

Фастите са вредни, известно ми е. Говоря за случаи когато се налага по-цялостно протезиране и просто за избора на цвят в тези случаи, а не говоря за избелване. Защото показаните снимки не са с избелване, а по всяка вероятностс фасети, импланти или кой знае какво.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 11:47 от stefka.k

Общи условия

Активация на акаунт