Звездни компромати - 55 част

• 83 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Мда, тези хора имат пари за такива неща. Просто, повтарям това, което ти писах на лични, обикновено никой не споменава че фасетите и избелването са смърт за емаила, и мнението на незапознатите е, че това са хубави неща, а не са. Ако имаш пари за импланти - добре, в случай, че ти липсват зъби, но при положение че имаш здрави зъби без проблеми, е просто глупаво да си ги избелваш и да ги разваляш сам. Не говорим, разбира се, за случаите в които професията го изисква - там няма как. Освен това формата и размера на зъбите обикновено се съобразява с формата и размера на челюстта, специално при Фей Дънауей новите и зъби са твърде големи за нея - направено е за да се скрие венеца, да, но не стоят естествено.

# 76
на мен ми харесва с прибрана коса  Peace

много жалко за Британи  Sad много беше симпатична

# 77
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
  Джен Гарнър

# 78
  • София

е,как? Та с прибрана коса е ужасна,ушите стърчат Shocked

# 79

е,как? Та с прибрана коса е ужасна,ушите стърчат Shocked
изразявам моето мнение, не го натрапвам  Peace на мен ми харесва

# 80
А тук зъболекарите това не им харесвам, че много често предлагат по-жълтеникави нюанси, щото видиш ли твърде бялото стояло неестествено. В следствие на което масово българите се разхождат с жълтеникави керамики. Не стига, че се стигнало до там да са изкуствени, ами поне да са бели.
Голяма глупост си написала, да ти кажа. Имаш ли идея колко рядко се сменят всички зъби в устата на човек, и как ще изглеждаш, ако ти сложат половината зъби бели като сирене и половината се оставят с естествения им цвят до момента, в който и те ще се сменят? Белия цвят наистина не е естествен за зъб, няма хора с идеално бели зъби, а това, което виждате на снимките "след", повярвайте ми, е възможно най вредното нещо, което можеш да направиш с усмивката си. Всякакви избелвания, фасети и тн са кошмар за емаила и просто гарантират ново чене на 35.
Абе не е глупост да ти кажа. Колега има само 5 зъба в устата и отдолу е с частична протеза, а отгоре е цяла. Цвета на зъбите е на парцал за бърсане на под! ooooh!
А за ченето не ги мисли! Просто изчезват от света и влизат в болница за месец, после излизат с още по-хубави бели... импланти! Съответно за цифра, която някои хора никога няма да видят накуп...

(процедурата се прави и в Пирогов!)

# 81
  • UK
Такъв му е бил цвета на зъбите, затова и мостовете или протезите му са такива. Вие, като професионалисти стоматолози, бихте ли се навили да сложите на някого различен цвят мост, само защото изглежда по добре?

За звездите знам, но колко хора могат да си го озволят? Всички, които непрекъснато си избелват зъбите могат ли? На много хора изобщо не им е обяснено какво се случва след това.

# 82
  • София
Ха-ха, в сайта на Джулия ( и ФБ) публикуваха слуха за бременността й ( след като вчера го говорихме тук!) Страшни сте Grinning http://aboutjulia.com/site/?p=2199
Кое ни е страшното, при положение, че го съобщиха по централните новини на НОВА  newsm78 Срам за медиите, че отгоре на всичко една бременност (истинна или не) да се съобщава като чудо голямо по новините!

# 83
Такъв му е бил цвета на зъбите, затова и мостовете или протезите му са такива.
МГМ, той има 5 (пет!!!) зъба. И те не са отпред... И, уверявам те, те са по-бели от протезата му. А тази зъболекарка наистина е пълна некадърница.

# 84
  • UK
Е, това си е отделен въпрос, трябва да си намери свестен стоматолог и всичко отначало, ако има пари и желание да се занимава. Защо не е настоял да сменят цвета, правят се предварителни проби и тн...

# 85
Бижу, според мен това са просто някои по-остарели схващания - уж един вид да е по-близо до естествените му каквито са били. А не изведнъж да се появи с чифт бляскави мъниста  като професор Вучков например Joy Помните ли как го скъсаха от подигравки в предаването му като се появи с тях?
Ама да се пита пациента когато става дума за по-големи участъци металокерамични мостове. Това имах предвид. Той да си прецени.

Пък това с имплантите е съвсем другата модичка. Дето минимум 1500-2000 струва единият пък пораженията ако се отхвърли са.... недей пита. Абе май хората с пари са и много смели.

# 86
  • O.A.E./ Пазарджик
Прекалено е млада за инфаркт Sad
Цяла седмица е била болна и е повръщала. Не знам защо не е била в болница при това положение, но при нейните 40 килца + изтощение и обезводняване не е чудно , че сърцето й не е издържало.Отделно е и диабетичка.
 Мир на душата й!

# 87
# 88
Цяла седмица е била болна и е повръщала.

Това не го знаех. А последно болест ли е или инфаркт? Нещо тия симптоми... свързани ли са с инфаркта?

# 89
Много жалко ,че Британи си отиде толкова млада. Sad

Камелия
Отново

Общи условия

Активация на акаунт