Звездни компромати - 55 част

• 83 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Бижу,много интересно Peace before/after? newsm78 Нали не се твърди в материала, че всички имат хирургически корекции?На някои откривам разлика само в прическата и грима.

# 601
  • София
felicidad17, вгледай се внимателно - носовете, мимическите бръчки при усмивките примерно. При всички има какво да се открие. Дано само да няма намеса на Фотошоп, че при неговото наличие вече не е ясно кое е истинско и кое е дело на програмата.

# 602
Бижу,много интересно Peace before/after? newsm78 Нали не се твърди в материала, че всички имат хирургически корекции?На някои откривам разлика само в прическата и грима.
Не, всички са след корекции. Статията е за това, че повечето са платили доста и за добри хирурзи, и интервенциите са почти незабележими, но ги има. Вгледай се детайлно - нос, уста, брадичка, вежди... Нито една снимка не е там, за да видим каква е била персоната преди години, а каква е била преди операцията. Laughing Статията е от сайт за пластична хирургия.

# 603
Ще разгледам детайлно, пооправили са се тук-таме явно Laughing Важното е да е дискретно, естетично и да не се натрапва Peace

# 604
Особено впечатлена съм от това как с помощта на малко пластика и добър грим една невзрачна перхидролка може да се превърне в красавица от корицата на Playboy...

# 605
Аз пък съм потресена от Мегън Фокс  Shocked Направо не бих повярвала,че е тя,ако не беше достоверно  Laughing

# 606
Бижy, и тук си имаме примери за добра промяна с помощта на грим и пластика:
Емилия преди Емилия сега. И снимката и "преди" пак е по-късна, не мога да издиря най- ранните, потресаваща е.

# 607
Аз пък съм потресена от Мегън Фокс  Shocked Направо не бих повярвала,че е тя,ако не беше достоверно  Laughing

И много посредствени грим и букли на тази и тази снимка. Това през кое десетилетие трябва да е?

# 608
Е, това е положението, момичета! Laughing
Да, инфантилна, съгласна съм, че си имаме примери! Peace

# 609
Емилия преди Емилия сега. И снимката и "преди" пак е по-късна, не мога да издиря най- ранните, потресаваща е.

http://i30.tinypic.com/2804b6e.jpg
http://star.blog.bg/photos/4576/original/Emiliq%20predi.JPG

Помагам с две по-ранни  Laughing

# 610

С розова коса е най най... http://www.emiliafolk.hit.bg/EMILIA06.jpg , но чертите на лицето са и хубави.

# 611
за мен Емилия няма корекции на лицето ...

# 612
Според мен и е пипан носът. Но може да е фотошоп, не пластика.

# 613
В лице може да не е пипана ( кой знае колко много ) но в тяло  Crazy 

# 614
  • София
И според мен носът й е пипан, изтънен е горе, в основата.

Общи условия

Активация на акаунт