На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 625
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Да,чакам парите от 1ви до 12ти.

ако документите са подадени на 16 ти,до 7 ми декември трябва да ти ги изплатят
т.е бързаш

Октомври са ги подали на 17.10 и са ми ги изплатили на 24.10.
И предни месеци така - за 7-8 дни ги изплащат.
Този път защо така ме мъчат, не знам?
Днес стават 14 дни!
Освен това искам да видя на сайта дали са ми приключили майчинството.

# 511
  • София-Младост

Да,чакам парите от 1ви до 12ти.

ако документите са подадени на 16 ти,до 7 ми декември трябва да ти ги изплатят
т.е бързаш

Октомври са ги подали на 17.10 и са ми ги изплатили на 24.10.
И предни месеци така - за 7-8 дни ги изплащат.
Този път защо така ме мъчат, не знам?
Днес стават 14 дни!
Освен това искам да видя на сайта дали са ми приключили майчинството.
15 работни дни.

# 512
Здравейте, искам да се извиня предварително ако някъде има подобен въпрос и отговор,но досега се рових и вече мие каша главата.До сега винаги съм получавала майчинството м/у 1-5 число.Последно на 3.08 получих последните пари от първата г. на майчинството си сега за втората година на коя дата да ги чакам.Друг път в края на месеца като проверя в НОЙ и ги виждам кога ще ми е превода,а днес като проверих няма нищо.

майчинството втората година зависи от работодателят ти
през юли ли ти свършиха 410 те дни
ако да,би трябвало края на август да получиш парите за юли и после около 15 число 240 те лв за целия август
но това при положение,че работодателят е коректен
Здравейте, интересува ме дали към момента това все още важи т.е. дали майчинството втората година ще бъде изплатено от НОИ едва след като работодателят ми подаде декларация 1 или би трябвало да го получа както за първата година - в началото на месец Декември. В края на Ноември получих първия превод от втората година за Октомври.
Благодаря предварително   bouquet

# 513
  • Пловдив

Здравейте, интересува ме дали към момента това все още важи

Да,все още така

# 514

Здравейте, интересува ме дали към момента това все още важи

Да,все още така
Sad надявах се на превод утре или в четвъртък
Благодаря за отговора   bouquet

# 515
Zdraveite da vi popitam i az na 04.11.2012 mi izteche posledniq bolnichen,ot 05.11.2012 sum po maichinstvo na 04.12.2012 mi prevedoha bolnichniq za 2 dena ot noemvri!Vuprosa mi e koga da ochakvam da mi prevedat maichinstvoto za 11.2012?

# 516
  • Пловдив
Zdraveite da vi popitam i az na 04.11.2012 mi izteche posledniq bolnichen,ot 05.11.2012 sum po maichinstvo na 04.12.2012 mi prevedoha bolnichniq za 2 dena ot noemvri!Vuprosa mi e koga da ochakvam da mi prevedat maichinstvoto za 11.2012?

Чакаш го през декември.
Декларацията подадена ли е в НОИ.Законовия срок за изплащане е 15 работни дни от датата на подаване.
След това за декемри ще получиш до 5 ти януари.Така ще е докрая на 410 те дни.

# 517
Da podadena e v noi!A mojete li da mi kajete gore dolu kato poluchavah 430lv. bolnochen za 1 mesec kolko li 6te mi davat maichinstvo,kato bolnichniq li 6te e ili ima razlika?Mnogo blagodarq za otgovora!   bouquet

# 518
  • Пловдив
Da podadena e v noi!A mojete li da mi kajete gore dolu kato poluchavah 430lv. bolnochen za 1 mesec kolko li 6te mi davat maichinstvo,kato bolnichniq li 6te e ili ima razlika?Mnogo blagodarq za otgovora!   bouquet

Сумата дневно е същата.Ще варира само от работните дни в месеца.Но то и за болничните ти е било същото

# 519
  • варна
Здравейте и от мен Simple Smile Да ви попитам майчинските и детските месец за месец ли са?

# 520
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile Да ви попитам майчинските и детските месец за месец ли са?

да

# 521
  • София
Ох, ето - днес е 7 декември, а майчинството за октомври още ми го няма.
Дали е защото са само 12 дни за октомври?
Или заради друго нещо?

Писах мейл.

А да знаете парите за безработица, като са започнали от 12.10, кога ще ги получа?

# 522
Здравейте! До 8.11.12 бях в болничен и сега чакам първия си превод на майчинството.  Трябва ли работодателя да е внесъл осигуровките за Ноември за да имам превод? Не си обяснявам по друг начин забавянето. И ако е така означава ли, че ще ги получа чак Януари и ще си вървят месец назад? newsm78
Чудно посрещане на празниците се очертава Cry

# 523
  • София
Брей! Отговориха ми веднага на мейла.
Оказва се, че работодателят ми не е подал декларация 12 за промяна на обстоятелствата и затова са ми спрели парите.
 Close

# 524
  • Пловдив
Здравейте! До 8.11.12 бях в болничен и сега чакам първия си превод на майчинството.  Трябва ли работодателя да е внесъл осигуровките за Ноември за да имам превод? Не си обяснявам по друг начин забавянето. И ако е така означава ли, че ще ги получа чак Януари и ще си вървят месец назад? newsm78
Чудно посрещане на празниците се очертава Cry

Декларация за 135-410 дни попълнила ли си?Да,трябва да са внесеи осигуровкит,за да ти изплатят дните до 8 ми ноември.За останалата част от ноември трябва да е внесена декларацията.Попитай в работата докъде са стигнали нещата.Извади си ПИК код,за да следиш.Може да имаш превод за ноември и януари,да
След това докрая на 410 те дни ще ти превеждат до 5 то число за предходния месец

Общи условия

Активация на акаунт