На коя дата ви превеждат майчинството?

• 164 259
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Да, проверих и няма нищо. Не каза кога са внесени...

# 271
  • Пловдив

ами чакаш
като ти се появят социални осигурвки за месеца може да очакваш и превод

# 272
Фифита бих искала да попитам кога ще получа майчинство? На 07.10 ми приключи последния болничен лист, чух се с работодателя на 03.11. ще ми подаде декларация. До колкото разбрах майчинство се взима до 5 число, това означава ли че ще ми преведат за 10 месец и 11 месец до 5.12 или в срок от 15 работни дни след подаване на декларацията за 10 месец? Обърках се съвсем. Благодаря предварително   bouquet

# 273
  • Пловдив
Аз ли съм Фифита? Laughing

Около средата на ноември ще получиш парите за октомври.
до 5 ти декември-за целия ноември.и така до 5 то число докрая на 410 те ти дни

# 274
  Laughing така сме късогледите  Peace
Благодаря за отговора   bouquet

# 275
на някой днес дойде ли му майчинството за октомври? на мен попринцип ми идва на 1-ви или поне тогава ми го изчисляват със сигурност и си пише на коя дата ще ми го преведат а днес нищо  newsm78

някой ако знае нещо да каже моля   bouquet

детето ми стана на годинка на 12 октомври, а счетоводителя ми каза да отида да попълня декларация към средата на ноември  newsm78

той ли бърка или аз нещо?

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 15:56 от Maci

# 276
da i na men triabva6e dnes da sa mi go preveli no i na stranicata na noi niama pla6tania newsm78

# 277
Днес е неработен ден!Доколкото аз знам...

# 278
  • Пловдив
на някой днес дойде ли му майчинството за октомври? на мен попринцип ми идва на 1-ви или поне тогава ми го изчисляват със сигурност и си пише на коя дата ще ми го преведат а днес нищо  newsm78

утре трябва да ти излезе на сайта-ще ти платят дните от октомври,в които се водиш обезщетение за бр и раждане

кога детето става на годинка няма общо,а кога изтичат 410 те дни

декларациите за октомври се носят през ноември-явно те вика преди да ги внесе

Днес е неработен ден!Доколкото аз знам...

тц

работен  е

# 279
Здравейте.
Майчинството ми започва от 26.10.Кога да чакам първото,при положение ,че фирмата ни внася осигуровките винаги в последния момент.
Благодаря.

# 280
  • Пловдив
Здравейте.
Майчинството ми започва от 26.10.Кога да чакам първото,при положение ,че фирмата ни внася осигуровките винаги в последния момент.
Благодаря.

сега си в обезщетение за бр и раждане и ще е така докрая на 410 те дни

какво значи в последния момент-30 то число на месеца ли?ако е така дните за октомври от 27 ти нататък ,ще ги получиш през декември.дните за ноември през януари

# 281
Много ви благодаря   bouquet

днес вече е тук  Hug

# 282
Здравейте не мога да разбера защо от майчинството всеки месец ми удържат пари напр. от 352.45=279.76 работодателя не плаща ли осигуровките извинете но не съм компетентна моля за отговор

# 283
  • Пловдив
Здравейте не мога да разбера защо от майчинството всеки месец ми удържат пари напр. от 352.45=279.76 работодателя не плаща ли осигуровките извинете но не съм компетентна моля за отговор

работодателят плаща само здравна вноска.не ти удржат пари от обезщетението
имаш изчислено среднодневно.него го умножаваш по работните дни в месеца и това ти е обезщетението за съответния месец

ако имаш съмнения,че си ощетена при изчислението пиши мейл до НОИ,за да проверят случая

# 284
може ли някои да ми каже кога се превеждат  парите след 410 дни и зависи ли от работодателят

Общи условия

Активация на акаунт